yaş kac ??
yaş kac ??
minibusculeri bende sevmem hatta nefret ederim..geçmiş olsun..
allah tekrarını göstermesin
[QUOTE=Jagadam;1977737]Motoru ön fren durdurur. Arka frenden iki üç kat daha etkilidir. Ama düzgün kullanmak lazım. Birden asılmak doğru değil. Sıkmaya hafiften başlayıp giderek sertleştirmek gerek. "Kademeli sıkacam derken vakit kaybederim" diye düşünmek yanlış, çok küçük bir zaman dilimine sıkıştırılabilecek bir kullanım tarzı bu. Gene de ön tekerin kaymaya başladığını hissedersek freni biraz gevşetmek lazım.
Arka freneyse kaygan zeminlerde daha çok iş düşer diye biliyorum ben.[/QUO
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN
ARKADAŞA KATILIYORUM ISLAK ZEMINDE BENDE ACİL DURUMLARDA
ÖN FREN BASARIM BASMASINI BILIRSEK
MOTORU SERİ BİR ŞEKİLDE DURDURABILIRIZ
[COLOR="Red"]SkyGO SG 200 GY
Cheeta 150 -T3[/COLOR]
çok geçmiş olsun.
scooter da artçı ayaklarını hep açık tutarım ben çünkü çoook işe yarıyor:D
Geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.
geçmiş olsun size bişey olmamış siz yinede dikkatlı olmaya bakın sarı kırmızı fark etmiyor çünkü araba kullanıyorum diye tırafikte büsürü odun var motorlu gördülermi sanki şeytan görmüş gibi oluyorlar.
gecmıs olsun ıyı olmanıza sevındım
inş ilk ve son olur geçmiş olsun...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Unutma kazalar her zaman tecrübedir.Ama küçük ama büyük.Kimi küçük tecrübe yaşar motorda aynı hatayı bir daha yapmaz.Kimi büyük tecrübe yaşar bir daha motora binmez
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
geçmiş olsun arkadaşım. size birşey olmamış ya ona sevindim motoru kafana takma böyle durumlarda ben öyle yapıyorum iki kez düştüm motordan ikisindede umursamadım ama nedense ilkini unutamıyorum çünkü mont yoktu üzerimde ve arazide düşmüştüm fena çok fena acıtıyo o küçük küçük taşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)