ben her hafta sonu günde 200 km yapıyorum hemde 2 kişi mondial cub
ben her hafta sonu günde 200 km yapıyorum hemde 2 kişi mondial cub
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
.................................................. .......
Drift Religion
Bende günde 100 bilemedin bazen 200 km yapıyorum bir sorun yok
cubla haftada 1000 km .....
Birkaç sorum olacak
-Cubla en fazla bassan kaç km hıza çıkılır(Ben biraz eğimli yerde 100 km ye kadar çıktım.)
-60 kmyi geçmeye başladıktan sonra motor titremeye ve sesi artmaya başlıyor o yüzden uzun yollarda motoru boğmamak için 60 ı geçmemeye çalışıyorum.
Uzun yolda en ideal hız hangisidir ?(Bazılarımız hiç durmadan 80-90 km hızla şu kadar yol kaddettim diyor.Motoru bağırta bağırta mı gitcez ?)
ben 125 lik motorla bu hafta sonu 310 km yaptım.
imama sormuşlar sinek yenirmi diye oda yersen yenir demiş.
neden olmasın uzun yol yaparsan yapmış olursun
valla kardeşim bende mondial 100ukh vardı 450 km lik yola gittim geldim bi sorun yapmadı daha sonra onu satıp 2012 yılında yamaha crypton aldım 3200 ze daha bi keyifli arkadaşlarım niye bunu aldın dediler cup bi değişik hele crypton dehşet cryptonla ilk uzun yolum izmir dikiliden ankara sincan oldu ev taşırken binerek geldim sonra yaz tatiline mersine dedemlere giderken binerekk giittim 550 km gittim geldim yanıma yedek malzeme fln hiç bir şey almadım sadece aldıklarım takım aletleri açma anahtarları kendim yapa biliyorum herşeyini
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
haklısın allahın izniyle diyerek baila çık yola bitsin yol
4 yıllık konuyu hortlatmışsınız...
100 luk cg cinle mugla dalamandan manisa turgutlu cok guzeldı yolda bırakcak mı bırakmıcak mı off off :D hekşin fekşin :d
hortlasın ya millet hala cub ile uzun yol yapılmaz modunda. Okusunlarda ögrensinler bari yapılıyor mu yapılmıyor mu
Muhtemelen bitmiştir o yol
Bende çok düşünürüm ve küçük hacim olduğu için korkarım. Tek sorun o yol 80 ile biter mi ? arabada bile 120 altı gittimmi gına geliyor bi süre sonra
bu arada
Süre olarak araba ile istanbul dan sivas merkez e 6 saat 15 dk sürdü transporter 5+1 105 bg ile hep o yolu büyük motor ile ne kdrda giderim hevesi merakı olmuştur sanırım varamadan ölürdüm :D
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Benim cupla çıkmadığım yapmadığım yol yok fazla sürat düşünmediğin sürece her yola çıkarsın.
Yapılır birader, yeterince deliysen yapılır, sen yeterki kafana koy. 100-150km mesafeden fazla süren bi otoyola girmesen her yere gidilir, yeterki benzinin bitmesin yolda. Hatta onun da çözümü var. Alırsın iki tane 2,5lt'lik kola şişesi, doldurursun benzini, alırsın yanına, bittiği yerde takviye et, devam.
en fazla 70le 80le motoru zorlamadan, keyfine bakarak gidersin.
Ben motosikletle her yere giderim arkadaş, mopet olmuş cub olmuş commuter olmuş super sport olmuş hiç farketmez, motor motordur, belki biri daha zahmetli olur ama işin ucunda motosikletle gitmek olduğu için herşeye değer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
ahhhh
konunun tarihine bakmadan yazdımm
feci mal durumuna düştüğümü hissediyorum beyler kusura bakmayın.
adam 2010da sormuş ben 2014de cevap yazdım
966 km yaptım 2 günde.
Samsun-sinop-kastamonu-bartın-zonguldak-bolu-düzce-sakarya-bursa
Herhangi bir arıza yapmadı.
valla hocam yapılır yapılmasına ama birçok faktörü düşünmek lazım;
-yol durumu
-hava durumu
-tek sürüş, artçılı sürüş
-motosikletin bakımlı olup olmadığı vs.
belli aralıklarla dinlenirseniz imkansız değil..
Lifan 100
80 geçmiyor.
70-80 arası gittim.
Mondial MFH ile İzmir - Çeşme - İzmir = 250 km git gel 6 saat
arabayla en fazla 2 - 2,5 saat olan yol
saatte bir dinlenmek gerek, oturuş şekli, gidon tutma şekli aynı olduğundan perişan ediyor
gidonu farklı bir şekilde tutamadığından popon, bacakların, ellerin, kolların uyuşmaya başlıyor, çan çin çon olduğundan belki
araba kullanırken direksiyonu farklı şekilde veya tek elle kullanıp ellerini kollarını dinlendirip İzmirden tek marşla İstanbula gidilebiliyorken, cub la pek mümkün değil ha ara sıra 100 km süratlere çıkılsa bile bir kaç dakika ancak sonra tekrar 70-80 km aralığına düşülüyor Eski çeşme yolunda lastik patlasa veya başka birşey olsa kaldın dağ başında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)