Teknik bilgi aktaramayacağım...popüler bir model diye bir kaç foto çekip sizle paylaşmak istedim...fiyat hakkında bilgim yok...
Teknik bilgi aktaramayacağım...popüler bir model diye bir kaç foto çekip sizle paylaşmak istedim...fiyat hakkında bilgim yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Güzel makina..... Rengi de ayrı güzel.... Teşekkürler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benzin deposunu yan tarafa koymuşlar şaşırdım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
BMW niye her zaman bu kadar güzel yapmak zorunda
Çok güzel motosiklet ya..
göstergeler bana 1990 model ford taunusları hatırlattı.. onlardada 240 ibre vardı motor 1.6 75 beygir eski topraklar bilir..
Bence bu endurolardada göstergeleri 199 da kilitlesinler 200 ü görcem diye bir saat sıkıyosunuz tehlikeli oluyor
boru şase mi oluyo bu?????
Ben Beverly Cruiser ve Tenere'ye bittim yahu. Para olsada alıp binsek!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bır tek jantlar hoşuma gıtmedı tabı zevk meselesı fakat bmw fıatlarını düşürmüş ayrıca ödeme kolaylıkları yapıyor 5600 peşin 490 taksıt ile son taksıttede 6000 tl ödeme sartı ile verıyorlar yalnız o kadar cok fıat tablosu inceledımki aklımda kalan bunlar rakamlar tam net değil arkadaşlar
Yok böyle bir model offf ki offf
[B][COLOR="Navy"]Ben Guzele Guzel Demem,Kafam Guzel Olmayınca.. :p[/COLOR][/B]
jant hariç 10 numara motosiklet
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
sağdan direksiyonlu motosiklet...
eksoz solda, zincir sağda, ezberlerin tersi...
bu arada ben de "fuar öncesi BMW" topiğine inat açılmış bir topic olarak görüyorum. bir çok albenili marka ve model motor varken niye BMW diye düşünüveriyor insan. neyse ben yine de bu meseleye karışmayayım...
haaa ama rengimi sorarsanız BMW'yi marka olarak günahım kadar sevmem, ne arabasını, ne motorunu...
sırf bu yüzden çok çalışıp zengin olucam
Kanka insan bir üzerine atlar,Bmw heybetli adamı sever ,kandıramadın mı Bmw hosteslerini.
Hastasıyım!
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
650CS tipi depo mu kullanmışlar ? Bana mı öyle geldi ?
tek eksiği jantların tel olmayışı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)