Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yav enduro yav bmw yav yav yaavvvvv
çok güzel ama r 1200 gs adv. kadar değil
Şu modelin ismini de bir değiştirmediler...
Bu haliyle üvey evlat havası uyandırıyor...
Çakma 650
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bugün bu motorun üzerine bindiğimde Yeşim'le aramızda şöyle bir diyalog geçti:
Dedimki,
- Buna biner misin peki hayatım?
Yeşim:
- Ben binerim de sen biner misin??
O an kendi kendimi kandırdığımın farkına vardım. Vallahi canımın içi beni benden iyi tanıyor.
Haklısın, efsane ismi yaşatmak adına 800'lük motora F650GS diyorlar hala.
Bu arada, bugün yeni kasa HRC renklerindeki cıbırın fotoğraflarını çekerken kulaklarını çınlattık Yeşim'le Görkem efendi.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
eski kasası daha heybetli bence....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Eski f 650 gs tekrar üretilecek diye bir dedikodu vardı, üretildimi ne oldu hatırlamıyorum.Bu fotoğraftakilerin adı her ne kadar f 650 gs olsa da 2 sene öncesine kadar üretilen modelle alakası yok biliyorsunuz.Bu yeniler 800 cc çift silindir.Yani efsane falan değil.Karekteristik bir özelliği falan da yok.Daha 2 yıl oldu yahu!
G650 GS ismiyle üretiliyor, motor üretimi Rotax'tan Çin'e kaydırılmış.
harikaaaaa
Mustafa Kemal Atatürk
HER PARÇA HER YER DEN FIRLAMIS HİÇ DERLİ TOP LU BIR MAKINA OLMAMISSSSSS
parça fiyatı servis
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
efsanenin eski modellerine de bakarsanız depo uzun süredir artçı seleninin yanındadır.
Teknik detaylara gerek yok yine tek silindirli bir canavarın yenilenmiş 2010 versiyonundan başka bir şey beklememek lazım
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)