ya izmirliler veya izmirde olmayıpta bilenler. her türlü markanın, alternatifin ve motorla ilgili herşeyin (kask, mont, ayakkabı...) bulabileceğim. izmirde bildiğiniz sağlam bi yer var mı? nerede? adı ne? yardım etmeyene darılırım...
ya izmirliler veya izmirde olmayıpta bilenler. her türlü markanın, alternatifin ve motorla ilgili herşeyin (kask, mont, ayakkabı...) bulabileceğim. izmirde bildiğiniz sağlam bi yer var mı? nerede? adı ne? yardım etmeyene darılırım...
a dan z ye ne istersen bulalım bilgimiz var
benim bildiğim bi yer var o da şemiklerde carrefour un orada blacksnake
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
sen nerden biliyon izmirdemisin sen??xxxxx adlı üyeden alıntı
burdasında demiyonmu bize yoksa
evet izmirdeyim
bu da sitesi http://www.blacksnakemotors.com/club/
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
yaw be black snake i biliyorum web adresinide ama senin izmirde olduğunu bilmiyodum neden hiç tanışmaya gelmedin toplantı yada geziye katılmadın varmı özel bir nedeni?? merak ettim şimdi yanlış anlama tabiki gelmek zorunda değilsin...
mustafa_can motor aldınmı en son kararsız dın da hangi motoru alayım diye
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
hayır tnagas arkadaşım. kafam allak bullak oldu. yaa bide mali sıkıntılar çekiyoz öğrencilik hali. araştırıyoz işte. ilgilenen herkese eywallah
sen ne yada neler alacağına karar ver sana öğrenci işi herşeyi temin ederiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tnagas ama senin avatardaki keeway arn125 den çok etkileniyom. alcam en son bunlardan bi tane. mat siyah süper zati
vallaha ben izmirdeyim ,ama şimdiye kadar izmirden bir aksesuar almak nasip olmadı,aslında biraz da fiyatlarla ilgili,aynı ürün genelde istanbulda daha ucuz olduğu için şimdiye kadar hep istanbuldan alışveriş yaptım.ama kahramanlar da aprilia bayisi gürkanın ve yamaha bayisi göçmen'in çeşit açısından en zengin yer olduğunu düşünüyorum,kawasaki bayisi aşar motor da çeşit olarak iyi.pek yardımcı olamadım sanırım
al pişman olman ögrenciligi atlattım ben ama simdi askerlik geldi
hayırlısıyla oda biterse artık cc büyülte büyülte gidicem
yollayayım resmi istersen bulaman bir yerde
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
buldum bile ben senin avatardaki resmi. ama başka böle güzel keeway resimleri varsa hayır demem. phaeton arkadaşım yardımcı oldun teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)