Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Lam olm.... 2004 in ilk ybr lerinden ben de aldım... Ve senin gibi ona buna sıçramadım... Biraderime verdim ve yaklaşık 6 senedir kuryede koşturuyor.... 169000 km yi geçti... 200.000 yaparmı diye düşünmeye bile başladım...Daha piston silindir orjinal.... Bana martaval okuma....
    Resmini koyucam birazdan....

http://www.motosiklet.net/forum/moto...s-gunleri.html

Hatta altında senin yorumların da var....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat enjeksiyonluymuş,ben bunu Gladiator diye bir Yamaha var ona benzetmişler dedim ama Ybr 125 enjeksiyonlunun yeni görünümlüsü.Marş kolu da ekstradan var. İyimiş.
    bakıcaz gökhan, bu arada bizim innovalara yeni renkler eklenmiş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lam olm.... 2004 in ilk ybr lerinden ben de aldım... Ve senin gibi ona buna sıçramadım... Biraderime verdim ve yaklaşık 6 senedir kuryede koşturuyor.... 169000 km yi geçti... 200.000 yaparmı diye düşünmeye bile başladım...Daha piston silindir orjinal.... Bana martaval okuma....
    Resmini koyucam birazdan....

http://www.motosiklet.net/forum/moto...s-gunleri.html

Hatta altında senin yorumların da var....
    üstad bunların 2004 de çıkanlarla karıştırma ciddi bir hissizlik var ortada, bunu city e binince anladım 2004 ler en sağlam üretimler ybr lerin..eğer buda city gibiyse iyi diğildir binmeden kullanmadan bir yorum yapmakda çok zor..

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yok aga...Adam çamur atayım da nasıl olursa hesabı...Kilmiş humusmuş ne olursa.....

Sorsan Ybr lerin hangilerine bindin diye sadece ilk çıkanları der.... Yuvarlak farlılara ya da citylere kaç kere binmiş?... Ya da bu yeni kasada bilgisi ne....

Şunu kabullenmek istemiyor Altındaki motorun ezildiğini görmek istemiyor...
    Lan işte altındaki de aynı segmentin motoru.... Aynı işlerde kullanılıyor... Tencere dibin kara benimki senden kara....

Mz e de çamur attı, Er5 e de ,An125 e de.... Yaw bu adamın çamur atmadığı motor yok....

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Yok aga...Adam çamur atayım da nasıl olursa hesabı...Kilmiş humusmuş ne olursa.....

Sorsan Ybr lerin hangilerine bindin diye sadece ilk çıkanları der.... Yuvarlak farlılara ya da citylere kaç kere binmiş?... Ya da bu yeni kasada bilgisi ne....

Lan işte altındaki de aynı segmentin motoru.... Aynı işlerde kullanılıyor... Tencere dibin kara benimki senden kara....

Mz e de çamur attı, Er5 e de ,An125 e de.... Yaw bu adamın çamur atmadığı motor yok....

panda bu ne yapacağı belli olmaz bugün çamur atar yarın sucuk yapar bakarsın önce tapar sonra sucuk yapar vsvs

[QUOTE=aykan;1975983]bakıcaz gökhan, bu arada bizim innovalara yeni renkler eklenmiş..[COLOR="Silver"]

[QUOTE]

Murat mavi dedik mavi gelmiş,beyaz yoktu bu da tam Japon rengi o da güzelmiş.

Aksesuarları da yeni

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    [QUOTE=motorhocası;1975999][QUOTE=aykan;1975983]bakıcaz gökhan, bu arada bizim innovalara yeni renkler eklenmiş..[COLOR="Silver"]

Murat mavi dedik mavi gelmiş,beyaz yoktu bu da tam Japon rengi o da güzelmiş.
    evet kanka hoş olmuş ybrde fena diğil ama test sürüşü yapmadan diyebileceğim hiçbişiy yok büyük ihtimal anf 125 i ilk sırada pgm-fı sadece onda var 125 cc de..

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kanka hoş olmuş ybrde fena diğil ama test sürüşü yapmadan diyebileceğim hiçbişiy yok büyük ihtimal anf 125 i ilk sırada pgm-fı sadece onda var 125 cc de..
    Sırf tel jant için İnnova'yı seçmezsen darılırım Murat,2003 24,000km'de makinanın jantı yanımda inan taş gibi,tek teli değişmemiş,pas yok

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdi bu bize gelen ybr enjeksiyonlumu değilmi??
    Bu bu nedir bu?

Mikuni olmalı bu.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bu nedir bu?
    Karjektör.......

Bir de şu enjeksiyonlusunu büyütüverin, ben anlamıyorum.Aynı işte.

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Bu bu nedir bu?

Mikuni olmalı bu.
    aaa injectionşapka çıktı pompa gözüktübide şunu karbüratör gibi yapmasalar tasarımı pckoloji bozuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 ----------

Karjektör.......
    zoom yapana kadar neüdüğü belli değildi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sırf tel jant için İnnova'yı seçmezsen darılırım Murat,2003 24,000km'de makinanın jantı yanımda inan taş gibi,tek teli değişmemiş,pas yok
    bakıcaz kank bakıcaz

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Yahu motor bariz olarak şu anda satılan YBR125'ten daha güzel, hala görüntüsü eleştiriliyor. Zevk meselesi tabi, kişiye göre değişir. Fiyatı hariç enjeksiyon da gerçekten varsa çok iyi motor. Fiyatı 4000TL altına çekseler çok satar.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

vallahi billahi çamurun ağababasısın...Hacı ybr kral dedik üzerine Nonda tapaçi falan su dökemez dedik ya düdük herif...

ama tip kayık hacım anlasana kaskafalımısın...

panda bu ne yapacağı belli olmaz bugün çamur atar yarın sucuk yapar bakarsın önce tapar sonra sucuk yapar vsvs
    kanka fiyat uygun olsaydı düşünüyorum yeniden Yamahaya transfer olmak istiyordum...ama bu fiyatla olamaz...kurye arkadaşlarda 5 lirayı arar...öyle deliler gibi satar sanmayın...

Bu bu nedir bu?

[]
    Karbüratörün yandan yemişi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu motor bariz olarak şu anda satılan YBR125'ten daha güzel, hala görüntüsü eleştiriliyor. Zevk meselesi tabi, kişiye göre değişir. Fiyatı hariç enjeksiyon da gerçekten varsa çok iyi motor. Fiyatı 4000TL altına çekseler çok satar.
    biraz daha modern çizgiler ve keskin hatlar bekliyordum işin açıkcası...o çirkin Asyalı kimlikden çıkabilirdi en azında...baksana stoplara ...göz var nizam var...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay Pandacığım imajı sağlam yapmışsın bu ne hal .Ama yakışmamışta değil yani.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay Pandacığım imajı sağlam yapmışsın bu ne hal .Ama yakışmamışta değil yani.
    imaj hiçbirşeydir mete han herşey... korkutum çılgın bekçim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    imaj hiçbirşeydir mete han herşey... korkutum çılgın bekçim...
    Pazar günü yine fuardamısın Sevgili pandacığım.Görüşelim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    kanka Salı günü iznimi kullandım...izin istedim ama bilemiyorum tabi...havalimanındayım...gir çık yapıyorum ara ara..öperim çıkıyorum...gündüze geçtim bu arada...1.5 yıl sonra gündüzcü oldum anasını satayım...bendeki şansa bak...

avkan65, mete_han, HeruNolweo

Metehan karaburun yapıyormuyuz bu gün

köfteci nisana kadar kapamış ama

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aaa injectionşapka çıktı pompa gözüktübide şunu karbüratör gibi yapmasalar tasarımı pckoloji bozuyor
    Gibisi fazla
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    honda xl 200
    Ybr deyipte geçmeyelim pire gibi her yere girer ayrıca yan grenaj xt 660 ı andırıyor gibi =)

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler