hiç beğenmedim.Apache'nin Çin mali versionu gibi yapmışlar
Fiyata zaten bişey demiyorum ortada.
Ybr'nin en beğendiğim hali:
Yuvarlak farlı hali
hiç beğenmedim.Apache'nin Çin mali versionu gibi yapmışlar
Fiyata zaten bişey demiyorum ortada.
Ybr'nin en beğendiğim hali:
Yuvarlak farlı hali
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
ben zamanında sedata gel senin motora 1.700tl verim dedim.yakarım daha iyi demişti
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
En baştan okumaya başladım.Enjeksiyonlu motorda ayak marşı nasıl olacak diye düşünürken; doğru bilgi gelmiş ama arada kaybolmuş, görmezden gelinmiş:
Evet gördüğünüz gibi motor enjeksiyonlu falan değil.Enjeksiyonlu motorda elektirikli benzin pompası olması lazım ki sistemde basınç yaratıp enjektörlerden püskürtsün.
Arka niye monoshock amortisörlü değil yada niye disk yok diyenlerede hayret ediyorum.Hem commuter motor diyoruz, bunu baştan kabul ediyoruz hem de istenilen şeylere bak?bence bir commuterde olması gereken en önemli özellik sağlamlık ve basitlik.Aynı paraya bu özellikleri ekleyerek satmış olsalar bu motor commuterlikten çıkar burada "bu ne yav cbr 125 gibi olmuş" yorumları gelirdi.O zamanda yamaha eski ybr yi geri getirsin eski fiyattan satsın denirdi.
Ve iş bu yüzden vahim!Yani yamaha hem monoshock, disk gibi yeniliker yapmamış hem de utanmadan 4,600 lira etiket koymuş.bence şu haliyle motora istenen para çok fazla.Bir karbüratör değiştirmekle o kadar ek fiyat getirilemez.Getirirse de ybr 250 gibi olur sonu.O yuvarlak farı, görüntü değişikliğini de alsın soksun bir yerine.Bu motoru şekil için değil sağlamlığı için sattığını anlamamış demek ki adamlar.Şu haliyle artık ybr de daha çok kırılacak bozulacak yer var.benim merak ettiğim acaba eski modelde satılmaya devam edecek mi?Etmeyecekse ybr sahipleri sevinebilir zira 2. eller kıymetlenecektir.
anlaymadıgım daha mıllet surmeden etmeden karalamıs acaba merak edıyorm yamaha 500 adet bedava ybr vercem dese burda kötü yorum yapanların cogu ilk sırada yer bulurlar bunada eminim meyva veren agaç taşlanırmış hesabı TAŞLAYINN bakiim pahalıysa alma kardeşim al diyen yokki
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
bedava mala herkes koşar elbet hatta ata sözü bedava sırke baldan tatlıdır dıye işin acıkcası tıpi bır yana ben fıatını beğenmedım aksı gıbı ben küçük cc motosıkletlere karşı her zaman ilgim olmuştur fakat bu fiata yazık derım ben malum ekonomı ortada hangımız o kadar parayı bu motora verebılecek butun mesele bu haaa 3700 4000 uyar aslında o0da cok ama muadıllerı o fıyatlarda iken normal
fiyat çok yüksek bende motosiklet icin fuarı bekliyordum. plakayla 4800 maloluyor fiyat çok uçuk 125cc bir makina için degmez bende otomobilime lpg taktırmaya karar verdim. daha karlı 990tl ve 10 taksit lpg yaşasın lpg kardeşliği,,,,
103 hp
koy şu göstergeleri cbf 150 ye sonra millet sıraya girmezse bende birşey bilmiyorum
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
..................................
.................................
Öncelikle 2.sayfadaki yorumumu dikkatle okusaydınız bu işlerin gazla vitesle olmadığını anlardınız...kimse kimseyi gaza getiremez...kaç yaşında insanlarız...İddia ediyorum YBR 125 i benden iyi kimse tanıyamaz...2004 yılında sizler daha yolda ybr görmezken benim altımdaydı buyrun fotosu...
2004 sonları...
yani amaç YBR yi .oklamak değil...amaç bu çizgilerden bu hatlardan daha belirgin daha özgün bir commuter yapabilme yeteneği veya bu seçimi yaparken detaylara önem verme...biraz estetik biraz modern çizgiler olmalı bir motosikletde...Biz asya ülkesi değiliz...asyalı kullanıcılar gibi standart cuplara binen bir nesil değiliz...seçiciyiz...devlet zaten bizi kazıklıyor hem vergiden hem benzinden...en azından distribütörün malını satarken biraz daha dikkatli olmasını istiyorum...çok şey değil...para her şekil vericez...bu segmentte biraz derli toplu bir motosiklete binmek hayal olmamalı...
Yahu Brezilya Honda ve Brezilya Yamaha fabrikalarının mühendisleri uzaydanmı geldi...Güney Amerika ülkelerinden neyimiz eksik...
www.honda.br
http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/Pagina.aspx?670
bakın Brezilyadaki modele...yamaha fazer ys 250 ye...
http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/pagina.aspx?4314
http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/pagina.aspx?824
alın olay budur...Brezilyadan ithal getir...bana o kazığı at...ben alırım ama bu tarz modelleri getir...
ybr 125 in 3 modeli...250 cc ninde 3 farklı seçeneği var...e kardeşim çokmu şey istiyorm...Çin fabrikandada buna benzer üretimlerin var biliyoruz senin elinde...onu getir...bana o zaman 4600 ile gel...
yahu hadi herşeyi boşverin...şu kuyruk üstündeki zımbırtı neyin nesi...zırf komedi ya...onu bari değiştiriverseydiniz...biz salağızda farketmiyormuyuz veya görmezdenmi geliyoruz bunları...
ybr 125 kalitesinden birşey kaybetmez...ama bu işçilik bu anlayışla çok kaybeder...ben yağ canavarı cbfme Abdurrahman Çelebi muamelesi yaparım...
bu cc hamallık ccsi...ekmek teknesi ccsi...ben standart kullanıcıyım...beklentilerim malum..biraz görüntü az birazda tork isterim...bu motorun seside torkuda teneke bana göre...yahu 3-5 hp fazlalaştır da 15 hp 200 cc olsa ne olur...bu sefer tabi balatan aşınacak namın yürümeyecek...bu gıçıkırık cc ve torkla bende segmentde kral olurum...
aga bizim skulla muhabbetimiz eskilere dayanır...sen o zaman yoktun önce kamil koç vardı...dostumuza sitemde ederiz küserizde...ama barışmayıda biliriz...Erhanın kalbi temizdir senin gibi fesatlık bilmez sinsi değildir...bizim ilişkilerimizde menfaat olmaz yoktur...menfaat işlerini al gülüm ver gülüm işlerini sen daha iyi bilirsin...bu noktaya alınteriyle geldiğin için en çok sen bilirsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şimdi bu bize gelen ybr enjeksiyonlumu değilmi??
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)