2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL
Reklamlar
-
125 cc motosıkletın kullanıcı acısından kullanım ömrü ne kadardır şu mantıkla sordum .motosıklete yenı başlayacak ve ilerleme yapacak cc yükseltecek kaldıki bır coğumuz kuryeler harıcınde uzun süreli kullanmamışızdır en fazla bir sene bu sebepten 2 el işimizi her zaman görmüştür bır kademe daha yüksek cc de zaten ıkıncı ele hep yönelmışızdır .Şimdi apaçi görünümlü şu ybr yı alacak adam ya kurye yada iş yerlerı onun harıcınde hiç bırımız kalkıpta tavsıye etmıyeceğimiz gıbı zaten almayız ya sağlamlığı kalıtesı gecın bunları 125 cc de butun motorlar istenılenı verıyor yeterki adam gıbı kullanın bunu kişisel kullanımdan bahsedıyorum kurye ve iş yerlerınden değil yanı adam işine gıdıp gelecekse arada bır gezı yapacaksa 2500 tl alacağı x bır markada işini görür uzun lafın kısası biz asyalı değiliz türküz adam gıbı bır 200 250 sınıfı motor getırınde kullanıcı türk halkı yamahdan faydalansın ama kazıklamayada kalkmayın yamahaya uğramayız bakmayız olur bıter satın bakalım kıme satacaksınız
Reklamlar
-
-
Fiyatının nedeni gerek vergi gerekse maliyettir.Sonuçta bu mopet değilya fiyatı ucuz olsun.Sonuna kadar o parayı hakediyor.Bunu dememin nedeni, şu anda kullandığım 2005 model ybr 102.000 km de..debriyaj balatam 80.000 de zincir dişli 62.000 de..Motorla gerek şehir içi gerek şehir dışı limitlerini bazen aşarak kullanıyorum. şimdi ben bu motora nasıl tu kaka derim.Ayrıca 125 cc bir orta sınıf makine ne bekliyorsunuz ki.Beklentileriniz + maliyet olarak fiyata eklense dahamı iyi, o zaman neler diyeceksiniz.Ayrıca tercih meselesi herkez beğenmeyebilir.Saygılar arkadaşlar...
-
4600 tl buna vermektense 4100 tl ile cbf 150 daha iyi bi alternatif olabilir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Cbf şu anda daha ucuz olabilir.Şunuda düşünmenizi isterim cbf kasası ve motoru değişeli çok oldu ama honda turkiyede hala eski motoru satıyor.Ybr en azından son model olmuş durumda.
-
Fotoğraflar için teşekkürler.
Benimde düşüncem aynı bu motosiklete bu fiyat fazla.
Kawasaki standı ne durumdadır acaba onlarda bi değişiklik olmadığı kesin hala web siteleri açılmıyor ya.
Türkiye'de yoldada işimiz zor,motosiklet alırkende,çevreden aldığımız tepkidende..Kısaca Türkiye'de motorcu olmak zor iş aga.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
İçeri profesyonel makina sokabiliyoruz değil mi ? Bilgisi olan var mı?
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
abiler ben acil çıkıyorum işe...Halis abime istihkakını akşama veriririm kısmetse...
BBRR abiye too...hayatımızı düşük ccye adamışız bana sorun bu segmentdeki kıpraşmaları...
yazdıklarından benide haberdar edersen bende cevap veririm
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Şöyle adam gibi boydan fotoğraflarını da çek te işe yarasın.... Sırf kötü görünsün diye saçma resimler çekmişsin....
Ne yaparsan yap.. YBR ortada...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bi arkadaşımız pandanın gazına geldiğimi motru kötülediği düşünmüş evet kötülüyorum ama benim motorum çin oldugu için deil ybr yede bindim merak etme evet o 6000 km de silindir atanın nasıl motor kullandıgına bakmana gerek yok ne kadar hor kullanırsan kullan ben çin cup motorla yapmadıgım aglatmadıgım nokta kalmadı 18000 de silindir attım şimdi hangisi reva hangisi avantaj ve 50 tl ye komple silindir almıstım hadi bide bunu açıkla bana kimsenin gazına gelmem merak etme şahsıam bi sorunun varsada adminlere bildirebilirsin. Fakat bende sunu savunurum 4.600 tl sadece adıyla (YAMAHA) ün kazanmıs 125 cc cakma gb duran bir motor alınmaz.Ve hep derimki eger çin motorlarıda o kadar pahalı olsa canı acıyıpta o parayı verse çin motorladrıda uzun yıllar kullanılır.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
biraz cbf den çalmışlar biraz TVS den ortaya motor çıkartmaya çalışmışlar.yapsanıza şöyle güzel bir kasa,biraz gelişmiş özellik.senelerdir aynı kasa,sanki karşısındakileri cahil gelişmemiş insan yerine koyar gibi hep aynı yemek sürüyorlar insanların önüne. ama alan alır orası ayrı neresini begeniyorlarsa artık zevk meselesi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
dohc motor(4 valf)
injection
2000tl olursa alırım bir tane
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Fuar kaça kadar acık acep?=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
Performansına birsey diyemiycem ama CBF 150 nin yanşndan bile gecemiyor bence. Bende ki "Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca!..." sendromu mu bilmiyorum Yamahaya yakışmamış bence birde bu ybr kackere tip değişti halla cinli havası var.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Kafa resmen apacheden çalıntı , biliyordum birgün doğru yolu bulacaklarını
-
Geçmiş olsun... Ybr 125 4600 TL olduysa burada artık yaşanmaz demektir... Fırsat varken kapağı başka bi yere atsak mı ne yapsak deli olur insan
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Valla arkadaşlar sizleri bilmem ama Ybr tam tamına istediğim gibi olmuş
Enjeksiyonlu ve ayal marşı olması far yapısı ve biraz daha sportif görünüşü ile aşık oldum resmen Yeni Ybr ye ama fiyat biraz pahalı tabi
-
çok güzel alet. gösterge paneline aşık oldum... hatta aşırı pahalı olmazsa kendi ybr me alıcam o paneli...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
26 Şubat 2010, 17:18
Ben de düşünmüştüm ki birazcık CBF 150vari kalıplı bir ybr 125 olacak.Yanılmışım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler