2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL
-
aykan adlı üyeden alıntı
hay böle şansın yavvv
bizi yerden yere vuran kadere bak kadere bakk... paran yoksa sürün bu tayvan malezya kılıklı makinalar kaderin olsun...
GorkeM adlı üyeden alıntı
Ben yeni Cbr'ı Mart 2008 Kiev fuarında inceledim.
Hatta videosunu da paylaşmıştım.
http://www.youtube.com/watch?v=bHbwpt1q8L0
Motor enjeksiyon dışında aynı.
Fazla birşey beklemek de yanlış olur.
Elin Japonunda bizim gibi "kaç basıyo bu" veya "şuna 140lık lastik takalım da 600rr gibi olsun" kaygısı yok ki.
Bildiğin 125'lik.
aynı aynı Görkemim...boya badana makyajı var sadece...mesela jantlar altın renginde yaldız boyalı...tek dikkatimi çeken bu oldu...
racer2000 adlı üyeden alıntı
benım RACER ın stoplar öylemiymiş...
demekkı ılk sahıbı degıstırmıs :URL]
valla usta Kanunı racer 200 den etkilenen bi model daha var stoplarda ...
GSR 600
edremitli10 adlı üyeden alıntı
enjeksiyon yok, ben fotolarda karbüratör gördüm
yarında ona bakar buraya eklerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
yarını merakla bekliyorum enjeksiyon varmı yokmu ona göre egerki varsa makina benden tam puan alır ama yoksa yaşasın cbf 150 diye bas bas bagiririm
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
-
Motorunda değişiklik var mı ? Beygir olarak ?
-
uniqe adlı üyeden alıntı
yok hacı 10 bg makinayı koymuşlar gene önümüze
-
Tek eksoz değişmiş ha.Ben onların kalıplarını tükürüyim oturuyolar orda
-
racer2000 adlı üyeden alıntı
valla anımsatıyor dostum...yani garip bir silindir işte...o tarz...
sedat_57 adlı üyeden alıntı
kanka cbf alıcan kral olucan...gel beni dinle dön artık öze...
uniqe adlı üyeden alıntı
galiba yok ...
bu arada bize 2010 ybr 125 factor diye bu aşağıda link verdiğim modeli sürekli lanse ettiler her zaman...ama işte gele gelel bu hilkat garibesi geldi...
http://www.motoaktuel.com/blog/index...-yamaha-ybr125
-
Mete_han abi hacı muroda bile disk var bunda yok demi
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Mete_han abi hacı muroda bile disk var bunda yok demi
eee neden...çünkü kafalar kampana olmuş...bizim İZmirli bir alp tunay nikli arkadaş vardır...onunda lakabı kampana kafa...artık eski zihniyet eski kafaların tasviri kampana kafalılar diye geçiyor literatürde...
Japonyadan abim geldi diye sevindim...standa gittim birde baktım Beldeyama kadrosu...aboo dedim...herkeş aynı stand aynı...
ha bu arada fazer yoktu...fazer artık stoklardan sonra satılmayacakmış...
-
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
Bide motoru yenileseler sadece enjeksiyon var.
-
bakıyorum bakıyorum ben bunu bi motora benzeticem diyorum evet gsr 600 önden benziyor (çakma vahabında) bide kymco qanon nakede benziyor şimdi tamam..
-
ben 2007 ybr mi 4 ay satılığa koydum 11 binde idi allahta 2 ay önce 1 arkadaşımın
labrotuarına lazım olduda temizliğini bildiğinden o aldı.
yok abi ne cbf 150 ne ybr125 kışın tepene kadar çamur.
kısa vites aralığı boyuna vitesle uğraş.
e5 gibi yollar can pazarı araçların hızı belli sonuçta.sağından solundan vızır vızır
7bin devirde max hızın 75-80km zaten üzerine çıkarsa motora yazık edersin canı yok
rüzgarda aptal eder adamı resmen
şerit değiştidiğimi bilirim ben köprüden yanına araba almadan geçemezsin
anlıyacağınız iş değil bu motorlar.
şimdi aldım sym hd200 ümü deymeyin keyfime valla 10 numara motor yapmışlar
kuruşuna kadar helal olsun. özelliklerini bilmeyen araştırsın
ben 2. el aldım 7500 kmde 3bin tl'ye geldi
şiddetle tawsiye ederim arkadaşlar
-
anadolumun kötü şartlarının gözdesi kalender motoru arkası heybeli önü camlı plakası çerceveli yeri geldimi aynası yok modifiyeli bi apaçinin altında yaz demeden kış demeden kundura ve deri ceket arasında kasksız binilern canıım ybr ne hale gelmiş sosyete motoru olmuş
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
-
-
eski ybr daha şık ve kaliteli gözüküyordu be.. bu ne ya cidden kötü yani
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler