kampana iyidir metehan, karıştırma ortalığı popüler olmaya mecbur bir konu açmışsın, kimseyi heyecanlandırmayalım sonra
kampana iyidir metehan, karıştırma ortalığı popüler olmaya mecbur bir konu açmışsın, kimseyi heyecanlandırmayalım sonra
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
heyecanlanmalarına gerek yok zaten motor
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Hacı mal bu işte uzağı yakını yok...olm uzaktan manken fotosu çekilir...bu koynuna alacağın makina...yakın olması daha güzel...
kesinlikle... valla cebefem daha bi kıymetlendi gözümde...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------
ya abicim bu kampanadan gına geldi...motor zevkimiz mi yok bize buna layık görüyorlar...yahu bir disk koy çokmu zor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tasarım hoşuma gitti her ne kadar senin dediğin gibi toplamaya çalışsalarda ama 4600 vermem !!!!!!!!!!!!
bu kadar mı çakma durur bir motor birde 4600 yıllık hedefleri kaç acaba
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
4.600!! Peh, peh! Ama bize müstehak, mobiletin gelişmiş hali şu modele gereğinden fazla değer verir, fanatiği olur, adamlara yok sattırırsan olacağı bu!
Japon müdüre benden de selam söyle ve arka çamurluk kısa olmuş az daha uzatmaları lazım diyorlar de!
Ayrıca pazar günü fuardaysan yanına gelebilirim, tel.açarım kapıdan alırsın. Bir eldiven almak istiyorum yardımcı olursun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ybr 125 in herkez fiyatından dolayı şikayet etmiş, ya bu motoru aldığında 10 yıl sorunsuz binersiniz arkadaşlar, 4600tl bu motor için uygun fiyat ama, sanıyorum yeni ybr ler enjeksiyonlu değil, enjessiyonlu yapsalarmış verdiğin parayı tam olarak hak ederdi
harbiden çakma bişey olmuş,toplama bilgisayarlara benzemiş
edremitli yapmaaaaa :(
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Bu durumda , Cbf 150 yaklaşık 800Tl ucuz ,
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ter/cbf150.htm
Yeni Cbr ile ise yaklaşık 1000Tl pahalı yeni Ybr'ye göre..
http://www.honda.com.tr/motosiklet/c...ort/cbr125.htm
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
dostum bak mevzu ne biliyormusun...YBR 125 gelmiş geçmiş en sağlam commuter...bu cc nin kralı...üzerine motor yok...ben 50.000 kmlik cbfciyim ama ybrnin hakkını hep veriririm...ama biraz kendine özgü bir tarzı stili olmalı...Japonya olaya el koymasa Beldeyama bunu bile getirmeyip UZay Kafa tubles diye bize 2010 iteleyecekti...Beldeyamanında çapı işte bu kadardı...Japonlara yol gösteren yine bu Beldeyama kafrosu...Belkide Japonlar daha klas bir model getireceklerdi...ama zihniyet aynı...emin ol...
bir modelin bir çizgisi tarzı üslubu duruşu olur...arka ayrı oynuyor ön ayrı bu modelde...zerafet yok...
sorma o helezon yaylar kaç yılında kaldı acaba...çapsız bunlar vizyonsuz hacım...
heee bende Fuarda yatıp kalkıyorum... Hacı abi ben çalışıyorum iznimide Salı günü kullandım...inşallah aradığında o civarda olurum...olamazsamda artık kusura bakma...40 yılda işimizi düştü keko bizi ekti deme... Japon müdüre bizim Türk Moto dergileri yalakalık yapıyordu rapırtaj ambiansı vardı yaklaşamadık ...
teknik verileri almak aklıma gelmedi valla...enjeksiyonlumu acaba...bu enjeksiyon neyse 125 cc de ne işe yarıyorsa artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ben yeni Cbr'ı Mart 2008 Kiev fuarında inceledim.
Hatta videosunu da paylaşmıştım.
http://www.youtube.com/watch?v=bHbwpt1q8L0
Motor enjeksiyon dışında aynı.
Fazla birşey beklemek de yanlış olur.
Elin Japonunda bizim gibi "kaç basıyo bu" veya "şuna 140lık lastik takalım da 600rr gibi olsun" kaygısı yok ki.
Bildiğin 125'lik.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)