evet arkadaşlar bu arada sase rengim eskisine göre boya dinlendikçe az değişti nasıl olmuş sizce şeritler ve boya
evet arkadaşlar bu arada sase rengim eskisine göre boya dinlendikçe az değişti nasıl olmuş sizce şeritler ve boya
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
kanka on numara duruyo normalinde bu tip motorları sevmem ama hoş duruyo renkler falan güzel olmuş
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Çok güzel olmuş eline sağlık ,birazda şu yaşadığın yerlerdeki güzel yerleri gezip bizle paylaş yaw gözümüz gönlümüz açılsın biz burada yağmur çamur bir şey yapamıyoruz
şeritin renklerini değiştirebilirim
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Güzel olmuş
[B]Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...[/B]
iyidir iyidir,kaç paraya oluyo bu,benim koca oğlana yapsam ne renk gider acaba,masrafı ne olur
aga bi yanakta attınmı tekerlere tamamdır on numara ollur güle güle kullan kazasız belasız inş
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
ön camurlugada nıkelajlı hortumlar var onlardan cekersen baya gosterıslı olur
Çok güzel görünüyorlar..Bence hiç öyle kontrast işlerine girme..
Her motosikletin bir karakteri vardır bence ama insanlar rengarenk, birbirinden tezat renklerle donatıp mahfediyorlar motorlarını..
Jantlar güzel olmasına güzel de aynasız hala motorun, işte o olmamış gene..
200 luk olması...torku bekledıgımden fazla cıktı....dusuk devırde hıc zorlanmadan mırın kırın etmeden toparlayıp gıdıyor...
bende 150 yaptırmayı planlıyorum yaza dogru...daha tekrardan boya ısım var...komple butun parcalarına ayırıp temızlıycem ve boyanması gereken yerlerı boyayıp tekrar toplarlıycam...fabrıka cıkısı gıbı bısey olacak yanı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)