valla ben cok ama cok memnumum...zaten 1-2 yıl motor falan degıstırme gıbı bı ımkanım yok...sayısal vurmadıgı ve maası yuksek bı iş olmadıgı surece...en az 2 yıl kullancam...
senın motor nasıl 150 yapıyor...
yok 150 değil 150 cc yani
benm motrda erken kesici sorunu var 8000 devrden sonra ilerlemiyor kesiliyor
ön dişliyi 2 diş büyütüp 17 yaptık suanda 130 yapıyor gerçek ibreyle motor daha 500 km ye gelik değil açıldıktan sonra danıştığım kiişiler önü bi diş daha büyütüp kesici sorununu halledecekler ozman 140-145 yapar 3 vtese atarken motor kıç atıyo rampaları 2 kişi 4 le çok rahat çıkıyor
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ben 150 yaptım yazmışın...
ne bılım ben 150 km mı 150 cc mı...orda hız konusurken 150 yı görunce hız geldı dırek...
benım motor 9500 de kesıcıye gırıyor...fabrıka cverılerı 6700 devır...baskab ıarkadasın 11000 e kadar devır cıkıyor...bı arkadasta 7 bını gecemıyo...bu nasıl bı iş ben anlayamadım
benım ön 16 dıs...17 yapacam...zaten baskada buyutemem 17 yı..gercı 17 den bıle suphelıyım zıncır sol kapaga degebılır...
arkayı 2-3 dıs kucultcem...44 dıs arka...
benım motor her vıteste kıc atıyo...arka lastık bıraz gabakta ondan sanırım
Jant Şeridini Pek Sevmiyorum Ama Guzel Durmus
Benım Motorda Lastikteki Yazıları Beyaz Yaptım Birde Lastiğe Arap Sabununu Sürdümmü Süper Duruyor(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
kardes piril ıle yap...yada lastık ve ya kaucuk parlatıcı al...onlada baya guzel oluyor yanı...
bunun gıbı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
ben de ben de....bende misafır olmak ıstıyom...bıraz yuzsuzluk olacak ama ben bıkac gun degıl şööle 1-2 haftacık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)