geçen sene motosikletle gittim bir şey olmadı. Zaten olacağını sanmam olamaz, çünkü alarm var dokunsan çalıyo
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
toplu taşıma yada araba daha mantıklı içiniz rahat olur rahat rahat gezersiniz
2 sene önce fuarda cbf 150 anahtarı bulmuştum,
anahtarı 3 cbf 150 de deneyip uyan kontak motosikleti bulduktan sonra saklı olan yerdeki eldiven içine koyup ön camına not bırakmıştım,
otopark ücretsiz,
motorların güvenligini ise siz karşılayınız,
zincir ile bağlayın üzerinde kask lediven vs vs bırakmayınız.
98 Beygir.....
çok kalabalık olacağı için tehlikeli olur diye düşünüyorum.en güzeli toplu taşıma araçlarıyla gitmek tabi ama kendi motosikletimizle gitmekte başka bir keyif tabi
valla ben her sene gidiyorum yok bir sorun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kaldı ki meteoroloji o gün ve öncesi/sonrası için sağanak yağmur uyarısı veriyor..
Ben motosikletle gitmekten vazgeçtim açıkçası..Hem eğer ürün satın alacaksanız sıkıntı olur motorla gidip gelmek..Hiç bir şey olmazsa broşür/eşantiyon alacağız onları taşımak bile olur..
Fuar alanına toplu taşıma alternatifleri mevcut zaten..Metrobüsü bi kullanalım bakalım nedir ne değildir?
geçensene arkadaşım motorun üzerinde anahtarını unutmuştu.güvenlk anonons yaptı gittik anahtarı aldık bi problem olmadı.tabi kısmet birazda.
hep sallamalar her sene giderim bişey olmadı ama yinede rahat değilsen motosikletle gelmessin olur biter ama bide ordaki motosikletleri görünce yaaa neden motosikletimle gelmedim diye söylenir durursun.
karar senin biliyosun kaderde varsa bişey sonuç kaçınılmaz ama fuarda ama başka bi yerde allah göstermesin tabii.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
aksesuar çalınmasını duymadımda,
kontak yuvalarına JAPON YAPIŞTIRICISI sıkıldığını duymuştum,
ve çoğunluk race motorların başına biliyorum,
2 sefer araca yüklenilirken gördüm,
sahibi ağzına geleni sayıyordu fakat iş işten geçtikten sonra nafile...
ben 2006 yılından berı sureklı motorumla gıdıyorum ve yıne oyle olacak...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
race mi dedin Kontak mı dedın Japon Mu dedin
Arkadaşlar Bana O gün motorunu emanet verecek biri var mı
150 cc - 250 cc aralıgında bir scooter arıyorum
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
Anıl bizim motoyol tayfasından Capanord da Tombo da motorla değil arabayla gelme kararı aldı ben de düşünüyorum hani acaba arabayla mı gelsem diye
Ben en güvenli en ve keyifli yolu tercih edeceğim gibi gözüküyor. Fuara motorla geleceğim. Ama arkadaşın motorunun arkasında
Bu aralar ciddi ciddi ardçı (pillion aslında) olmanın, pilot olmaktan daha keyifli olduğunu düşünmeye başladım...
http://www.motorla.co
ben bodrumdan otobüsle gelicem.esenlerde inicem.ordan avcılar otobüsüne mi binicem yoksa yeşilköye direk otobüs var mı ?nasıl gidicem :D ?
toplu ulaşım imkanları var mı? taksimden v.s kalkan belediye otobusleri gibi.
moto
vesvese yapmayın..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
kiralık motorla gidin
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)