Arkadaslar kadran tamamen sonuna dayandı. bıraz yokus asagı yolda 140 gordum duz yolda 132 turunde bırseyler goruyordum. paylasmak ıstedım bos ve sorunsuz yolda yaptım bu hızı solıyeyım. ama benzını gazlayınca içiyor o ayrı konu
Arkadaslar kadran tamamen sonuna dayandı. bıraz yokus asagı yolda 140 gordum duz yolda 132 turunde bırseyler goruyordum. paylasmak ıstedım bos ve sorunsuz yolda yaptım bu hızı solıyeyım. ama benzını gazlayınca içiyor o ayrı konu
150 hs qullandim 1 sene..km saati bozuktu 15 km fazla gosteriyodu..buda ole bişidir..hayatta inanmam..bir araba ile yanyana ayni hizda gitte kontrol et bence..hatalidir o..
hyosung 250 kullananlar 170 görüyosa sen rahat görürsün o hızı
tabi yersek
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
ya hacı yanlış anlamada bende 150 cclik cross var o bile maks.120 yapıyo yokuş aşşağı.
gecenlerde ibre bende de 140 a dayandı aha dedim ne oluyo bi baktım sabah ibre çalışmıyo yani yanlış anlama sakın ama ya ibre bozuktur yada bozulmak üzeredir gibi geliyo bana
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
aynı motordan arkadasımda var sana su kadar sölim ben ve kardeşim 110 kf ( yarıoto) o tek 150rf (oto) vardı ve 100 mt avans verdim tam 1 .km de yanından geçtim bnm ibre 105 di onunkisi 130 hahhaha
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
140 km hızla o hafiflikde bir motor giderken uçmak isteyebilir
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
1,5 sene mondi 150 hs kullandım. Gösterge fazla gösteriyordu ve çok kez 140 ın da üzerine çıkabiliyordu. Göstergeler tabiki fazla ve yanlış gösteriyor. Orjinal 150 rf 120-130 falan yapamaz. Ben bu hızları cbf 150 ile dahi göremiyorum. En fazlası düzde yaptığın 100, bayır aşağı yaptığın ise 110 falandır.
KM de sorun olabilir evet bende 140 lara dayandırıyorum aynı scooterı kullanıyoruz.
Başka bir taşıtla denemek lazım.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Ekleyeyim bu taşıtlarda bu KM leri yapsa bile(!) çok sakat ya teker çaplarından tut,motorun sınırda çalışmasına,frenlere kadar şahsi fikrim.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
benimde km saatinin kablosu yerinden çıkmış basıyorum basıyorum 0 gösteriyo
yapma abi allah aşkına 80 le 90 la gittim dede rahat rahat inanalımbugun okadar yol yaptım cbfle bayır aşşağı bile motor zor 115 km yapıyo o motora ne yaptında 140 gittinyada 140 gittiğini gördün
O hizi Hayabusayi sollarken yaptin degilmi sen
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
8000km kadar 150RF kullandım ve geçen yaz başı cbr125 aldım iki motorumuda arkadaşımla test ettik RF 80km ile giderken CBR 100 ile gidiyordu o sırada arkadaşın hyo da 105 km gösteriyordu hadi bakalım hangisi doğrukısaca anlayacağınız kadranlar net bir bigi vermiyor ben elektronik olduğu için hyonunkini doğru buluyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
10-15 km fazla gösteriyor senin km saatin
Ustam az alçaktan uçun... 140 la nasıl konacaksın.... Şööle 90 felan hadi neyse.... Dikkat edin martı kaçmasın motora.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kadranla alakalı hatalar olması muhtemeldir, ekseri çin mallarında görülür bu durum.
bu arada hyosung dijital diye aldanmayın, ben 95 le giderken arkadışınki 100 gösteriyordu
ayrıca model farkı olan 2 fazer da %1 lik, zx10r ile %2 lik fark ölçtük
dijital kadranlar da %100 doğru değil anlayacağınız.
digital kadranın diğer kadranlardan daha yakın ölçüm yaptığını düşünüyorum ben onu söylemek istedim msjımda...tabikide farklılıklar gösterir ama diğer kadranlar sallanıp sallanıp duruyorlar ne kadarla gittiğin belli olmuyor 150RF ile 90km hızı nadir görüyordum ama kalkışı gayet seri idi iyi açtığımı da düşünüyorum diğer scooterlara toz yutturuyordum ama 140 yapacağını bende zannetmem
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)