Arkadaşlar merhaba,
Cumartesi günü aküsü değiştirilmek üzere motorumu, bulunduğum yerdeki servise götürdüm, o gün biraz yoğundu ve motoru bırak istersen pazartesi gel al dedi. Benim için uygun dedim, o arada kask arka koltuğun sırtlığına takılıydı, kaskı atayım mı arabaya yoksa kalsın mı dedim, Oranın sahibide kalsın sorun olmaz dedi.
Dün motoru alma günü gelmişti, baktım iş gayet iyi yapılmış, teşekkür ettim, kaskımı aldım, ödemeyi yaptım motoruma bindim kaskı taktım birde baktım, sağ kulağıma denk gelen sünger gibi bir parça vardı o çıkmış, temizlemek için çıkabiliyor. Gittim içeriye (haliyle biraz kızdım) söyledim, adamda (haliyle bozularak) bakalım buralardadır dedi, ben burda yoktum falan dedi, bende bir zahmet bakın dedim, kim varsa onu arayın gerekirse, derken bir de kaskın camının ciddi bir şekilde çizilmiş ve üzerinin çamurlanmış olduğunu gördüm.
Adama söyledim o da birilerini aradı, bulamadı tabi, sonra tamam dedi kask bende 2 gün kalsın ben siparişle kulaklık getitireyim dedi, bende camda getittir bari üzerine olmazsa takviye yaparım dedim, sonuçta güzel bir kask kaybetmek istemem ama adam birazda yapıcak bişey yok modundaydı...
Kaskında markası maxem, duyulmamış bir marka, kütahya'dan almıştım 120 liraydı, çeneden açılabilir, yedek camı vardı, mat siyah ve hakikaten sağlam bir kask insan kafasına takında anlıyor zaten, adi ile iyi kask farkediyor...
Şimdi adam bu kaskı yaptırmazsa sizce nasıl bir tavır içinde olmalıyım ? Bende üzüldüm açıkçası çünkü o kadar kolay bulabileceğim bir kask değildi hemde o fiyata ayrıca neden tekrar kaska para vereyim ?