mersin mt il sorumlusu ve gazi anteb il sorumlusu hem tanış tı hem kaynaştı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
birlikteliginiz daim olsun
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
-
Akşam Size Katılamadığım için Özür dilerim abi. Sanırım ali abi bahsetmiştir Yeni evli olduğumu ve hanımdan tırstığımı
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
gaziantep ve mersin mt sorumlusu arkadaşlara afiyet olsun diyorum
-
o nasıl bi tavuk yemek oyle ya yarısı tabagin dışında ..tarkanın filmlerinde gibi hissettim bir an afiyet olsn ist. a da bekleriz
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
buda mersin sorumlusu sencer arkadaşlar kendinizi kollayın önume geleni de boyle yerim diyor kendileri nede olsa 15 günde bir maraşta beslenebiliyor malesef
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
regal adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
buda mersin sorumlusu sencer arkadaşlar kendinizi kollayın önume geleni de boyle yerim diyor kendileri nede olsa 15 günde bir maraşta beslenebiliyor malesef
Üstadım afiyet şeker olsun ....
Dostluklar ve neşe daim olması dileklerimle ....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
SaLToN adlı üyeden alıntı
Akşam Size Katılamadığım için Özür dilerim abi. Sanırım ali abi bahsetmiştir Yeni evli olduğumu ve hanımdan tırstığımı
Bizde evlenince boylemi olcaz abi ??
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
ilgi
zamisli adlı üyeden alıntı
o nasıl bi tavuk yemek oyle ya
yarısı tabagin dışında ..tarkanın filmlerinde gibi hissettim bir an
afiyet olsn ist. a da bekleriz
geliyoruz geliyoruz 27 si sabahı ordayız
inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------
SaLToN adlı üyeden alıntı
merak etme bu kadar zaman gecmiş olsada biz bile tırsıyoruz gökhanım üzülme sıklıma her kes senın gibi emin ol
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
afiyet şeker olsun, ekip 3 gündür yemek yememiş herhalde
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Afiyet olsun
Neşeniz daim olsun vallaha kıskandım sizi
-
-
Güzel bir buluşma olmuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
vay bee sencer abime bak; erol taş gibi valla...efiyet olsun.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler