bu şerefsizlere az bile...
bu şerefsizlere az bile...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ve daha 15 gün önce evimin önünden arabamı çekmişler sebep park yasağı oysaki benim sokağımda yasak yok alt katımdaki kaçak tekstil atolyesi mal indirip yükleyemediği için polis arkadaşlarına çektirmiş varın kararı siz verin
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
aynen olay budur ... Bu hanzolar ancak bu dilden anlar.
Polise de helal olsun. Benim bildiğim şikayetçi olmak için herhangi bir tanığa falan gerek yok. Sen şikayetçi olursun tanığın yoksa bile buna mahkeme karar verir. Şile küçük bi kasaba, büyük ihtimalle polis, taksicileri tanıyodu ve olayı hasıraltı etmeye çalıştı. Her zaman olduu gibi asker yine görev bilnciyle hareket etmiş ve gereğini yapmış.
Mahkemelerde uğraşabilirim diyosan; polis karakolu hakkında da görevi kötüye kullanma davası açılabilir.
arkadaşlar sizi bilmem ama ben bu durumda asla bekleyip karakola gitmezdim adamlar takip ederken 155 i arayım bizi öldürmeye çalışıyolar diye ihbar yer belirtecen (155 i arayınca otomatik kaydediliyo o yüzden delil sayılır) sizi takip ederken yakalayacaklardı suç üstü ve buna polislerde şahit olacaklardı mahkemede onları da şahit gösterecektiniz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
çok geçmişolsun aklıma bir ata sözü geldi her horoz kendi çöplügünde öter he birşu erken öten horozu asker keser
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Arkadaşlar sizin de gördüğünüz gibi durum çok vahim;
"Ya devlet başa ya kuzgun leşe" diye boşuna söylememiş atalarımız.
Devletin vatandaşına sahip çıkmadığı ve böyle sefillerin canımıza kast ettiği bir ortamda askerimizle gurur duydum ve son dönemde yapılan tüm karalamaların gölgesinde sizlerin bu platformda ASKERİMİZE sahip çıkmanız bence çok önemli sizlerle de gurur duydum...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
hani şu amerikadaki motosiklet çeteleri varya gerçekte varmı yoksa sadece flim olarakmı bilmiyorum ama eğerki gerçekte varlarsa adamlara hakveriyorum.bide birisi müşteri gibi biniceksin elini kolunu tenhada bağlıcan bırakıcan demiş.harrrrbiden süper.o korku dallamanın sidik,kandolaşımı,böbrek taşı,nabız atışı, .ssuruğunu düğümlemeye kadar gider.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
geçmiş olsun. polis taksici dayanışması açıkça belli. jandarmaya gitmek akıllıca olmuş. ayrıca polislerin davranışları için de savcılığa bulunmalısınız .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)