Tacettin'in gülüşü :D
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
evet abicik o benim numaram kaydet onuda bütün hatlarımı kapattım birtek bu acık kaldı birde sevgilimin verdigi bi faturalı hat var ama kimseyi aramıom ondan kontörüm bitti arayamadım dememem icin fatralı almıs bana hahahahhah bahanemde kalmadı artık ama bi aksam cidden gelin ellerimle cay kahve pasta börek yapcam size
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Elbet bir yerde intikamını alır
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
aman haaa dikkat
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Eee..Elin işte gözün oynaşta olunca bunların başına gelmesi normal....
Da at biraz fantaziyi fazlaya kaçırmış..... Ben olsam o anda kovboy olup............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
üstadım sen yine hafif atlatmışsın. ben burger kingde çalışırken, refleks olarak sürekli yol ve kaldırıma bakıyorum. derken kaldırımda süper bi hatun gördüm ama ne hatun, ne olduysa aklımı başımdan aldı. sonra kızı geçtim ve yeniden hatuna şöyle kafamı çevirdim ve baktım sonra önüme döndüm ki ne göreyim. önümdeki araba meğersem ışıklara geldiği için fren yapmış, bi baktım aracın hemen arkadasındayım. bi fren yaptım ama nafile. adama arkadan bir çarptım, benim activanın ön çamurluk arabanın tamponunun altına girdi. çamurluk içine göçtü, restoranı aradım felan, restoran müdürü sordu anlattım ama adam dedi senin hatan. tutanak tuttursaydın hiçyoktan kaskodan yaptırırdık dedi ama bende tutmamıştım. sonra bize patladı masraflar, o yüzden hiç unutmam
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
SELÇUK abi kesin o korkuyla kim olsa tekerde kalkar herhalde... :D
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
iyi at sana kişnememiş wallah ne olurdu bilmem artıkk ) koptum wallah
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
ne anılar varda anlatmıyım şindi gkn burda
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
İşe bak ya.Güzelim kıza bakarken birden kafayı çevirip atla dudak dudağa gelmek.Milyarda bir ihtimal insanın başına gelebilecek bir olay.
Bu arada galiba kız senin atı farketmemene gülüyodu.
Alanyada bir kaç ay önce bir motorda 3 tane genç son sürat giderken yolun kenarındaki kızlara el sallarken dikkatlerinin dağılmasıyla yol kenarındaki karayolları levhasına çarpmaları sonucu üçü de öldü.
beyler trafikte birinci kural dikkat, ikinci kural tedbirli olmak.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)