motoru adam gibi kullanmayıp başkalarının ve kendinizin hayatını tehlikeye atmayın.
motoru adam gibi kullanmayıp başkalarının ve kendinizin hayatını tehlikeye atmayın.
kime gore iyi ?
Artistce derken ; saclar joleli gunes gozlukleri takilimi demek istendi acaba?
First Day Of My Life
Selam yolda motor kullanmak cidden çok ciddi bir iştir.Fakat şunu unutmamak gerekir motor kullanırken sizi gören bir araç daha sonra sizi unutur o yüzden durgun trafikte bile sizi araçların sadece bir kere görmesini sağlayın ve geçin onları,eğer motoru bir araba gibi kullanayım derseniz bunu düşünmeyin bile direk kazaya kurban gidersiniz.
artis kelimesi ( kendini bir b*k sanarak hava atmaya çalısırcasına aragaz verip duranlara lastik kaydıranlara tip tip bakanlara ve ss motora kundura takım elbiseyle binene denir... )
not: bizim mahallede bunlar gibi cok var . abilerim ve tanıdığım bir cok kişi ya kenara cekip dövüyorlar yada hatası olanlara aarabayla carpıyorlar zaten polis gelince motorluları göturuyo sorun olmuyo ..
Trafik mevzuatına arabalar kesinlikle uymaz sakın böyle bir şeyde beklemeyin,trafiği, okuyarak yani yol okumasını bilerek motor kullanın derim.
Dostum son derece haklısın.. Katılıyorum..
Yukaridaki bilgiler isiginda artist olmadigimi bir kez daha anladim.
Bu artistlikde cok para varmi acaba :-)
First Day Of My Life
araç kullnamak yetenek ve dikkat gerektirir. ben araba kullanırken sağıma motor girince yan aynadan sürekli takip ederim. KİMİ SÜRÜCÜDÜR KİMİ DE ŞÖFÖR.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------
helal sana işte bu kadar..
bugün konu açtım yararlı olsun diye bukadar tutmadı. benim topiklerim neden tutmuyor kine
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ekleyelim.html
tamam dikkatli oluruz
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)