arora 125 kendi çapımda modifiye :P ve kücük bi gezi (bol resim) :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
oo aga güzel olmuş dediğim gibi ince yanak takrsan ve o demirleri halledrsen iyi olcak güle güle kullan
-
-
iyi olmuşta şu ön fardaki kaşı gözü yok etsen daha iyi olur derim...
-
kask yok ayna yok emin ol geri kalanlarada gerek yok
bkz: apaçizm http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=apa%C3%A7i
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
oo aga güzel olmuş dediğim gibi ince yanak takrsan ve o demirleri halledrsen iyi olcak güle güle kullan
tsK kardesm dediginn 18s yanaktan bulamadım kimsede kalmamıs mecbur bunu aldım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:34 ----------
okanco adlı üyeden alıntı
çekici olmuş..
tsKrLer usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:35 ----------
sezginkalkan adlı üyeden alıntı
iyi olmuşta şu ön fardaki kaşı gözü yok etsen daha iyi olur derim...
banada bi ara kötü göründü kaybetmeyi düşündüm sonra vazgectm sende yakıstırmadıysan kaldırırız aga
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:36 ----------
satoyama adlı üyeden alıntı
yapma be aga ayna kullanmıyorum bu motora yakısan ayna bulursam takıcam mrk etmeyin nikel aynalar var gözüme carpıyo onlartdan takcam kaskta kırık güzel bi kask icin para biriktiriyorum tskrLer yorumun icin.
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
ooo güzel çalışma ellerine sağlık ne yalan söyleyim karşıma cup çıkmasını bekliyordum iki lamba takılmışından hemde
-
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
HOŞ OLMUŞ PAŞA KAZASIZ BELASIZ JANTLARI SPREYLEMİ BOYADIN ?
-
satoyama adlı üyeden alıntı
Apaçizm=)=)=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
sağoLun arkadasLAr hepinize tsKr ederim
t.madde adlı üyeden alıntı
HOŞ OLMUŞ PAŞA KAZASIZ BELASIZ JANTLARI SPREYLEMİ BOYADIN ?
evt usta spreyLE boyadım ama kaliteli boya ile marshall sprey boya
-
Kesinlikle güzel olmuş bu motora yapılacak en güzel ve az masraflı uygulama bu iki kutu sprey ve yanak işi çözmüş.Apaçi falan diyenlere de şaşırıyorum.Ben 11 yaşında bindim mobylete ehliyeti alırken tanıştım kaskla da aynayla da.Plaka desen şimdi anca var motorumda düne kadar onu da bilmezdiK.
Diyeceğim şu kırsal alanda bunlar gerçekten ama gerçekten gereksiz.Abartmayın bu kadar..
sahi boyaya gelince ben akçalı her zaman daha iyi bilirdim
-
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle güzel olmuş bu motora yapılacak en güzel ve az masraflı uygulama bu iki kutu sprey ve yanak işi çözmüş.Apaçi falan diyenlere de şaşırıyorum.Ben 11 yaşında bindim mobylete ehliyeti alırken tanıştım kaskla da aynayla da.Plaka desen şimdi anca var motorumda düne kadar onu da bilmezdiK.
Diyeceğim şu kırsal alanda bunlar gerçekten ama gerçekten gereksiz.Abartmayın bu kadar..
sahi boyaya gelince ben akçalı her zaman daha iyi bilirdim
eyw aga tskr ederm bence cok güzel yorum yaptın herseyi döktün tskrLEr
-
çok hoş olmuş eline sağlık
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
Çok güzel olmuş bencede o kaşı gözü söksen daha iyi olur.
-
Fardaki kaşı gözü dili cıkardım arkadasLAr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler