megan kac model ybr kac model
Motosikletimi 2 ay önce axa sigortadan (5 gün gecikme ücreti dahil) 35 tl ye yaptırdım, ama serbest piyasa olduğu için sigorta şirketlerinin ücretleri birbirlerini tutmadığı gibi çok fahiş ücretler karşımıza çıkıyor. Bu yüzden araştırmadan sigorta yapmamak lazım.
Sigorta yaptırdığım yer İstanbul seyrantepede ki "ispar iş merkezi" o semte yakın olanlar için adres vereyim dedim...
Asla Kimselerin Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey O dur.
bende 75 tl demişti anadolu sigorta kaç allianz poliçe yaptı 41 tl.sigortacım senelerdir aynı ama fiyatlarda farklılık olabiliyor diyor.birde reno mais te fiyatlar baya uygun.anadolu yakasında çok yerde fiyatlar düşük.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Fiyatları ben vermedim....
Konumuz vergi değil sigorta....
Lagunayı 135 liraya sigortalattım diyorsun.... İmkansız...
Bence git bir poliçeni kontrol ettir.... Sahte olmasın...
Bilgisayardan baktığımda en düşük araç sınıfında idi aracım... 1994 model ve 1600cc....
Dediğim gibi naylon poliçe olmasın aman..Bir kontrol ettir sen...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yarın 2 tane motosikleti üzerime alacağım. Eğer böyle bir durum varsa yandık
geçen hafta ben yaptırdım sigorta 90 TL geçen sene %40 cezalı ödediğim için bu sene %20 cezalı ödedim artık sigorta primlerinde aracın bağlı olduğu il ve araç sahibinin yaşıda risk olarak gözönünde bulunduruluyormuş. benim aldığım en ucuz fiyat aksigortadaydı onu aldm. yoksa 130 150 190 lar havada uçuşuyordu :d bu plaka olayına kafayı taktım plakayı 25 yaptırcam 700 liraya yakın para harcadım ama hala motorumun eksikleri var. Kırılan plakayı bastırıcam daha
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
yakında insanlar plaka ruhsat çıkarmadan motorlara binmeye başlarsa hiç şaşırmayacağım
Yalova da Oba turizm in bünyesinde Başol haraç sigortacılık.ergo isviçre sigorta.Kasım bey e selamımı söyleyin işinizi halleder.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------
megan 1999 model
yamaha city 2009 model
yaptırdığım sigorta : başol haraç sigortacılık yalova
31,75 tl ye yaptırdım ybr 2006 model :s
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Arkadaşlar, özellikle yazdım yukarıda..
İzmirde, Kırklarelide, Diyarbakırda, Cartta Curttaki arkadaşların sigorta masraflarının 30 lira seviyelerinde olması gayet normal!!
ISTANBUL pahalı. Otomobillerde de durum böyle. Aynı otomobil istanbul plakalıysa 2 katı sigorta masrafı oluyor..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
otomobilimin plakası 34......yani istanbul plaka. 1999 model 135 TL Ödedim.
motosıklet ise 77..... yani yalova plaka 2009 model ve ödediğim ücret 23 TL .Sigortacılar arasında inanılmaz fiyat farklılıkları var.İyıce arastırın sorun soruşturun varsa tanıdık bildik ona yaptırın.
Sigorta şirketleri arasında fark var ancak asıl fark şehirlerden oluyor. Türkiye Sigorta Şirketleri Birliği bir tarife yayınlıyor. Sigota şirketleri buna bağlı almak zorunda değil ama yaklaşık olarak bu tarife üzerinden gidiyorlar. Buna göre mesela Balıkesir'de motosiklet sigortası 25 TL, İstanbulda ise 131 TL. Merak edenler için tam liste http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/tarife.xls
kardeşim yalan mı söylüycem. 2000 model pirivilage 2000 motor 16W laguna. sigrtalattık 135tl. az mı buldun çok mu?
hiç bir şekilde yalan dolan veya sahtelik söz konusu değil sigortadan sonra trafikte işlemleri hallettirdik(motosikletim için)
hiç bi resmi işlem nayllon poliçe üzerinden yapılmaz
sen sigortacını kontrol ettir ne dersin
arkadaşlar istanbul plakalalı araçlarda sigorta fiyatları fazlaymış durum bu
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
dün 2006 cbf500 ümü 26400 liraya sigortalattım, bence aldığınız fiyatlar uçuk
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Merhaba,
Trafik sigortalarında devtetin serbest bıraktığı oran % 15 . Sigorta şirketi bunu aşağıda çekebilir yukarı da. Plakanın 34 veya başka olması poliçeyi risk faktöründen dolayı etkiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)