motosiklet montu alıcam ama 100-150 tl civarlarında böyle bulabilriyiz. ben kütahyada sordum markasını bilmiyorum a harfi ile başlıyodu korumalı kollarda omuzlarda siyah spor güzeldi ama sizn önerileriniz nedir?
motosiklet montu alıcam ama 100-150 tl civarlarında böyle bulabilriyiz. ben kütahyada sordum markasını bilmiyorum a harfi ile başlıyodu korumalı kollarda omuzlarda siyah spor güzeldi ama sizn önerileriniz nedir?
bahsettiğin mont armode olabilir mi?
valla olabilir kardeşim. nasıl sence 100 tl dedi fiyatta iyi geldi bana
armode değildir ozaman
armode gibi geliyo bana bidaha bakarım 150 250 değişikler vardı ama yağmurluk gibi olanları
ben armode almıştım 150 liraya almıştım galiba. eğer bahsettiğin mont armode ise 100 liraya iyi yapmur geçirmiyor. ama kışın kullanacaksan içine sağlam giyinmen lazım.ve birçok motomax,anesmotor,feyizoğlu v.b birçok site var alışveriş yapmadan önce buralara bak fiyatlar hakkında bilgi sahibi ol
deri istersen bu var 300 lira
difi 190 lira.
motomaxta 2 side
boyum 170 kilo 60 kaç beden olur bana ?
sana bi mont önereceğim gerçi kullanmadım ama 100-150 liraya mont almaktansa. peşin para muhtemelen 180 liraya bu mont alınabilir: http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=133
güzelmiş gerçekten bu montta üniversitede olduğum için fazlada yüksek bişey alamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------
belki ilerde motoru yükseltirim montunda iyisini alırım
Ben daha 2 gün önce motomax'tan aldım BERİNG marka mont.Kaliteli birşeye benziyor tavsiye ederim...Fiyatı 200 normalde ama alırken %20 düşerek sana 160 a geliyor ...
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...932-72-41.html
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
Mağazadan aldım sirkeci motomax'a gidip.177 boy 69 kiloyum S beden aldım cuk diye oturdu valla Bu 48 bedenmiş 50 beden olan M beden oluyor.Büyük gibi duruyo boy ve kilona göre ama bilemicem yinede :(
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)