İlk kez muayeneye gideceğim sorularım var..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
en basiti aynalar ışıklandırma uzun kısa far ayarı ve motor rengine bakıyolar gerçi boyadığın kısım sorun olmaz ama dediğim gibi ışıkları yaptırmalısın yoksa geçemez muayeneden bide geçici olarak ayna tak
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
*stop farının içinde iki ampul var biri küçük-parkları açınca yanan
diğeri büyük -frenlere basınca yanan, iki frenin de yakmaması ampuldenmiş gibi geliyor.
*Sinyallerini zaten kesin yaptır.
*Far ayarına git civalı ampulun bir etkisi olur mu bilmem ama zenon olmuyor diye biliyorum bir orjinal ampul(5tl) al, muayneyi geçene kadar.
*Parçalara belki boya hafif kusur diye geçebilirler.
Ben bu sabah lada vega ile 5 cam film (d black) hafif kusurla geçtim.Abartıldığı kadar sıkmıyorlar kolay gelsin.
Bir de randevu işe yarıyor
-
Beyaz ampül yasak ışık donanımın tam olmadan türtürk ün önünden bile geçme egsozada olur diyeceklerını sanmıyorum
BEN DOBLOYLA BEYAZ AMPÜLLE GEÇEMEDIM
AYRICA FİLMLE GEÇEBİLİYOSUN
-
Ayrıca ek bilgi olarak Mete'nin açtığı topik. Belki faydası olur.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-islemim.html
-
en çok taktıkları yerler ışıklandırma sistemi, aynalar, lastikler ve görünüm....bence muayeneye giderken motosikletindeki çok fazla göze çarpan yerlerini değiştir..geçince yine yaparsın bide sanırım balıkesirdesin..orada yoğunluk nasıl olur bilmem ama ben eskişehirdeyim ve randevu almadım 10 dakika beklemedim bile..
-
PEKİ egzoz delik olunca muayeneden geciyormu,biraz ses yapıyorda?
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
motodrift adlı üyeden alıntı
PEKİ egzoz delik olunca muayeneden geciyormu,biraz ses yapıyorda?
ya walla otomobiller gibi egzos kontrolu yapılmıyor ama çok abartılı bir şekilde çıkıyorsa ses takabilirler. ama o da kontrolü yapana bağlı..
-
-
ışıklandırma sistemi derken ? Uzun - bunlar çalışıyor.. zaten ybr tipi motorları biliyosanız bilginiz vardır.. farı elimizle bile aşağı yukarı oynatabiliyoruz.. onun ayarı elle olur sanırım başka nasıl yapılacak ki ?
işte tam olarak bu. fazla yukarı olmayacak şekilde olmalı..birde sinyallerin falan bütün hepssi çalışıyor olmalı...
-
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler