Alıntı:
sezginkalkan Nickli Üyeden Alıntı
bir arkadaşım ve benim üzerinde 5 saat çalışıp planladığımız ve yukarıdaki tarihler arası kızarkadaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz tatilimizin planıdır.motosikletlerimiz, bende cbf150, arkadaşımda ybr125 var..haritayı farklı kaydedip yakından bakarsanız gideceğimiz yollar gün gün ve km.leri yazıyor.öneri ve yorumları bekliyoruzz. (giderleride hesapladık fakat değişken olabilir...yaklaşık olarak 2 kişi konaklama,yeme içme,geziler,müzeler,benzin = 1200-1250 lira (ekstra masraf çıkmazsa arıza gibi))
abisi yukarıyı özellikle işaretledim
kural 1 eğer kızla gidiyorsan kesinlikle kafan şişer (sürekli mızmızlanırlar)
(tabi iyi artçılar diyorsanız sıkıntı yok)
kural 2 eğer kızla gidiyorsanız kesinlikle sisi bar olmalı motorda
(çoğu kız boş bulunup sırtını yaslar şimdiye kadar artçı aldığım kızların neredeyse tamamı bunu yaptı birinde az daha ölüyorduk)
kural 3 üzerinde değilse bile mutlaka bankamatiğinde en az 2000 lira ekstra para bulundur
kural 4 size en büyük tavsiyemdir mutlaka intercom cihazı alın
(uzun yol konuşmadan geçmez internette var kabloluları 60 tl filan)
bunların dışında yağmur mevsiminde gidiyorsunuz gibi
mutlaka yanınızda tekerlek tamir kiti bulundurun (motorcunun başına en çok gelen hadisedir teker patlaması)
çadır alın iki kişilik olanlarından süper oluyo (tulumları ile birlikte 50 tl filan)
ben çaysız dayanamam o yüzden hep yanımda termos olur
ha birde mutlaka ve mutlaka yedek termal elbiseniz olsun
hep olumlu düşünün böyle geziler süper olur 2 kişi gidiyosunuz size tavsiyem o motorlarla ve artçılar varken 80 km surati geçmeyin sakin çok zevkli olur
inşallah gönlünüzce geçirirsiniz