ilk cemre ye,
ilk cemre ye,
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
cemre diilde kapak düştü galiba , ilk kapak yuvarlandı yuvarlandı sahibini de buldu .
Hayırlı, uğurlu olsun. Hepimizin hayatına da değsin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Vayy be uzun zamandan sonra nihayet bugün güzeel bir boğaz turu yaptım,son durak eminönü balık ekmekti sıcak hava bir başka oluyor hadi cemreler bekliyoruz sizi
bugün düşmüyor muydu yahu?
neyse farketmez, uzun zamandır havada aşk kokusu var zaten...
Cemre, eski Türklerden yani Orta Asya Türkleri'nden türemiş bir kelimedir..
Cemre, sanılanın aksine ağaçtaki ilk çiçek veya ilk yaprak vs. değildir..
Cemre denilen şey aslında bir ateş çemberi..
Orta Asya kışlarında geceler, tahminimizin ötesinde soğuk olduğundan dolayı o dönemde insanlar ısınmak amaçlı kamplarında veya kovuklarında/barınaklarında yaktıkları ateşlerini en soğuk zamanlarda 3 sıra iç içe duran çember şeklinde hazırlarlarmış..
Havalar ısınmaya başladıkça en dıştaki ateş çemberinden başlayarak sırasıyla 3 ünü de söndürürler ve böylece baharın geldiği belli olurmuş..
1. cemrenin düşmesi en dıştaki ateş çemberinin söndüğünü anlatır..
Sonrasında 2. halka söndürülecek ve en sonunda son ateş te söndürüldüğünde yaz gelmiş olacak
30 Martda Denize gidiyoruz,her sene oldugu gibi.ßizim gibi manyaklar varsa katılmak isteyen gelebilir.
Yer:Büyük Liman
Cemre Bana Oyun Yaptı (: Düşer Gibi Yaptı Tshirtle Gezerken Yağmur Yağdı (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
bizim için iyi haber
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bu bizim cemre dustu olayi yabanci ulkelerdede spring break olarak bilinmekde buda bi dipnot olsun arkedesler...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Kafamıza felan düşmesin bu cemre
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
şafak 12
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)