2000 Tl'ye Ne Tavsiye Edersiniz
Reklamlar
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sırf korumalıklar +/- 1000 TL tutuyor..
2000 TL bütçem var diyorsun, bununla motormu alıcaksın korumalıkmı alıcaksın?
Ben motoru korumasız kullanıcam dersen hiç bu işe kalkışma derim bende sana..
korumalık olarak montu revit kaskı shoei almasına gerek yok o kadar para tutuaması için. 100 liraya gayet uygun kasklar var.işini görecek montta bulabilir 100-200 lira arası. eldivende 30-50 arası desek.
300 liraya korumalığı tamamlayabilir. tabi pantolon yada dizlik olsa iyi ama onlar zamanla alınacak şeyler ilk olarak kask ve mont alması işini görür.
Reklamlar
-
Mondialin en tuttuğum modeli 150zc dir
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
@hmet_d. adlı üyeden alıntı
ne zor şeymiş motosiklet almak yaa neyi alacağımı şaşırdım
Hocam Japondan şaşma yeter dikkat edeceğin sadece bu Yamaha Honda Suzuki Kawasaki bunlarla rahat edersin =)
-
Hondanın sitesinde nvs 50 diye bir model gördüm fiyatıda bayaga makul duruyor onu alsam uzun süre benim işimi görebilirmi acaba
çok soru sorduğumun farkındayım ama insanın konuyla alakalı bilgisi olmayınca sorusuda çok oluyor
-
Hondanın sitesinde nvs 50 diye bir model gördüm fiyatıda bayaga makul duruyor onu alsam uzun süre benim işimi görebilirmi acaba
çok soru sorduğumun farkındayım ama insanın konuyla alakalı bilgisi olmayınca sorusuda çok oluyor
50 cc bir motosiklettir vergiden muaftır . yanlış hatırlamıyorsam 2 beygir di son hızı 60 km deniyordu kısa mesafeler için gayet güzel bir motor bence .10 lira yakıt 1 ay yeter
-
http://www.sahibinden.com/acilllllll...XQQdisplayitem bir seçenek de benden tvs apache
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------
http://www.sahibinden.com/bu_fiyatat...XQQdisplayitem
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
2 milyara ybr mi var 20 bin km yi geçmeyip.
-
sana tafsiyem o paraya ikinciel bi as 200 gr alabilirsin temiz senini işini rahat görür
-
benzin hesabı yapıyorsan ve hız problemin yoksa al bi sarı today çok temize bulursun hiç bir sorunun kalmaz heryere götürür getirir hem vergiside yok.
-
honda c 90 tavsiye ederim 10 numara motordur. ama bulabilirsen bana da haber ver
-
üstüne az daha bir para koy kymco ck 125 al bence çok sağlam motor o bütçeye alınabilecek en sağlam motor o olur evladiyelik maşallah
-
mertka adlı üyeden alıntı
üstüne az daha bir para koy kymco ck 125 al bence çok sağlam motor o bütçeye alınabilecek en sağlam motor o olur evladiyelik maşallah
kymco mu evladiyelik motor? afedersiniz ama siz evladiyelik motor görmemişsiniz ya da duymamışsınız
-
bencede 2. el ybr 125 al..0 mondial aldim fisss elinde benzin bidonuyla motorun yaninda bulabilirsin kendini..yakicam ben bunu,die bağirtir adami...
-
SolakSelim adlı üyeden alıntı
kymco mu evladiyelik motor? afedersiniz ama siz evladiyelik motor görmemişsiniz ya da duymamışsınız
o paraya sıfır motor olarak bana ondan daha sağlam bir motor gösteremezsin.
çok sağlam motordur kymco biraz araştırmanı öneririm.
-
-
Asya motor 150 T1 Maxi scooter.
Kesinlikle çok rahat motordur.Çin malı diyip geçme arkadaşım bi kullan ne demek istediğimi anlayacaksın
-
nouvo,ybr,ınnova,cg,cgl,wolf,modenas[modesa değil dikkat] bunlar uzun ömürlüdür.
-
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar son bir sorum olucak 1 depoda
modial 150 zat yada ybr 125 kaç km gider.
ybr 125 le şehirlerarası yolda bir depoyla (12 lt) 570 km yaptım,polemik konusu olmuştu
-
03 Temmuz 2010, 16:03
selam arkadaşlar motordan pek anlamam.
hız mız düşkünlüğüm yok.
benim için önemli olan yakıt tasarrufu artı dayanıklılık.
kanuninin Windy S 125 modeli hoşuma gidiyor. görünüşü güzel ancak litreye 35 km civarında gidiyor.
yine kanuninin http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...na+S&Id=13&k=1
bu modeli ltreye 52 km civarında gidiyor.
hangisini önerirsiniz?
amacım il içinde gezmek.
il dışı gezme amacım falan yok.
2500 e kadar yolu var.
bunlardan başka dayanıklı ve tasarruflu modellerde olur.
forumu araştırdım biraz genel olarak bahsedilen konu kanuninin yedek parçalarının pahalı oluşu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler