Sorun çıkarmasın diyosan capondan şaşma.Honda cbf150 ya da Yamaha ybr 125 ideal motorlardır.Ancak cbf150 500 TL daha pahalıdır.Servis onaylı ikinci el alabilirsin.Kolay kolay seni yolda bırakmıyacak motorlardır.Yıllarca sorunsuz binebilirsin.
Sorun çıkarmasın diyosan capondan şaşma.Honda cbf150 ya da Yamaha ybr 125 ideal motorlardır.Ancak cbf150 500 TL daha pahalıdır.Servis onaylı ikinci el alabilirsin.Kolay kolay seni yolda bırakmıyacak motorlardır.Yıllarca sorunsuz binebilirsin.
al bir tane TVS rahat et.az yakar ,çok kaçar,rakiplerine fark atar.ama korumalıklarını da almayı unutma.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
valla bende tvs varken ybr ye binmem o kadar büyültülecek bi motor deil...honda titanı ybre ye değişmem tvs apachiyi ybr ye değişmem misal kuba ya ybreye değişmem yani honda titan tvs apachi kuba motorum varsa gidipde ybr alamyı kullanmayı aklımın ucundan geçirmem heleki 2005 üzeri ise hiç istemem...bi şekilde ybrye binerim oda çine bineceğime ybr alırım...
ben çinli kullandım. çok şükür sattım askerden gelince ybr alıcam... bidaha çinli motoru 1000 e verseler sıfırını almam.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ikinci el cbf 150 al bence
kardeş ben ybr kullanıyorum çokta memnunum 2000 liraya az kmde bulursun tabi kurye olmasın kesinlikle..bunlardan başka scooter dersen 2.el agility ya da cygnus rs işini görür senin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------
zaferkarizma bu kdar kötüledin ybryi ama yinede ybr tvs apache dende çok cbf tende çok satıyor.hız bakımında tvs 15-20 km daha hızlı olabilir ama ybrde kilometre göstergesini ters getirirsin tvs de getiremezsin(tabi cbf e lafım yok burda sonuçta oda honda)
ybrde ibreyi tersine cevirebilen görmedim hiç orjinal haliylehiç olmassa bnm uag125 ile inan buraki ybrler elime su dökemiyor kalkıs olsun uzayış son hız... ybr sevmememin nedeni artık çin yapımı olması en son bindiğim ybr2008 in son aylarında üretilmişti motora bindim birincisi ciklesiz çalışmıyo sogukken bnm ki tek marşta gaz vermeden açlışıyo ikincisi o kadar cok rüzgar tutuyoki kullaklarım agrıdı 100 km hızla giderken heleki iki kişi bindiysen motor hızdan düşüyor ha motor kötüymüşdür dersin ama değildi motor daha 4000 km deydi ve hala daha önceki msjıma destek veriyorum ne kadar geniş çaplı ve dar açılı düşünsemde ybryi tek tercih edicem nokta çin motorlarının yerinedir. ve ben o fiyatı ybr nin hakkettiğini düşünmüyorum. heleki tvs apachi ile ybryi kesinlikle kıyaslama hız olsun saglamlık olsun görüntü olsun ne bilim bi uzayışı olsun her türlü aglatır tozuda dumanıda yutarsın
Dikkat et kendine dostum kasksız motor kullanma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------
cbf e binmedim burda bi arkadaşımda vardı oda memnun değildi satti uag aldı
Murat 131 :=)
bende cbf vardı 8000 km de yag yakıyordu zor bela sattım .ybr zaten mobilet kırması.motor desen benzemiyor,mobilete de benzemiyor ne oldugu belli degil.senelerdir aynı kasa yı türkiyeye yollayıp duruyorlar.bir geliştiremdiler şu motoru.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------
cbf ler yag yakıyor çin işi ne yapsın onu.Alsın birtane TVS keyfine baksın hem az yakıyor,hem yağ yakmıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------
sen bu işi çözmüşşün arkadaşım insanlar okusun biraz bilgi sahibi olsun.ybr ile Tvs Apache karşılaştırmak çok saçma ama ne diyelim gönül bu...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
2.500 tl ye bulursan git ybr al rahatına bak ben 2.400e 2008 model aldım çok rahatım
racai arkadaşımız kısa ve net açıklamış aynen katılıyorum...en mantıklısı ybr 125 olur hem ekonomik olması sebebiyle hem rahat kullanımı konforuyla hemde kalitesi ile temiz ikinci el bir ybr125 almak son derece doğru karar olur,gidip çinli minli scooter alıp başını derde sokacağına hiç alma daha iyi...zira bende vardı 150rf ki motora o kadar baktım tık ses gelmez zırıltı bile yapmazdı arkadaşıma sattım birkaç ayda anasını bellemiş tamircile akraba oldular ben rahatsız oldum onu öyle görünce
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
yo ben bakmıstım 2000 TL'ye bi sürü ikinci el vardı , kullanıcısının başına nasıl sorunlar açar bilmiyorum , vites geçişleri çok yumuşak kullanımı rahat , o yzden ...
ne zor şeymiş motosiklet almak yaa neyi alacağımı şaşırdım
kardeş bütün cevaplara karşı asıl sana yamaha cripton öneririm
neden dersen ilk sen alacaksın sen süreceksin iyi rodaj yaparsan 1 litre benzinle 55 - 60 km yol yaparsın ybr bunun iki katına yakın yakar mondial zat150 çok yakıyor scuter motorlar çok yakıyor bundan emin olabilirsin
eğer benim param amaha criptonun sıfırına yetmez diyosan mondialın da aynı motorundan var 1800 civarı sıfırı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)