Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2000 Tl'ye Ne Tavsiye Edersiniz

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Sorun çıkarmasın diyosan capondan şaşma.Honda cbf150 ya da Yamaha ybr 125 ideal motorlardır.Ancak cbf150 500 TL daha pahalıdır.Servis onaylı ikinci el alabilirsin.Kolay kolay seni yolda bırakmıyacak motorlardır.Yıllarca sorunsuz binebilirsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    al bir tane TVS rahat et.az yakar ,çok kaçar,rakiplerine fark atar.ama korumalıklarını da almayı unutma.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    '93 Yamaha Virago XV535, '94 Yamaha DT 125R
    ahmet hocam ybr bencede iyi bir tercih olacaktır .ama güvenlik ekipmanlarınızı tamamlamanız sizin için yararlı olacaktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al bir tane TVS rahat et.az yakar ,çok kaçar,rakiplerine fark atar.ama korumalıklarını da almayı unutma.
    çok kaçara gerek yok bence =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf150 , ybr dururken tvs'ye para verilir mi?Ben bindim o motora.Acayip titreşim var.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    valla bende tvs varken ybr ye binmem o kadar büyültülecek bi motor deil...honda titanı ybre ye değişmem tvs apachiyi ybr ye değişmem misal kuba ya ybreye değişmem yani honda titan tvs apachi kuba motorum varsa gidipde ybr alamyı kullanmayı aklımın ucundan geçirmem heleki 2005 üzeri ise hiç istemem...bi şekilde ybrye binerim oda çine bineceğime ybr alırım...

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben çinli kullandım. çok şükür sattım askerden gelince ybr alıcam... bidaha çinli motoru 1000 e verseler sıfırını almam.
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı @hmet_d. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    korumalık vs. hiçbirşeyim yok normalde bende şirket arabası var ve arabaya çok alıştım fakat işten ayrılma durumum söz konusu ve tekrar otobüs vs ile uğraşmak istemiyorum çünkü oturduğum semte sık sık araç gelmiyor bende işten ayrılırsam hazır önümüzde yaz iken arabada alamayacağım için motosiklet düşünmeye başladım.

Arkadaşım sırf korumalıklar +/- 1000 TL tutuyor..
    2000 TL bütçem var diyorsun, bununla motormu alıcaksın korumalıkmı alıcaksın?
    Ben motoru korumasız kullanıcam dersen hiç bu işe kalkışma derim bende sana..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ikinci el cbf 150 al bence

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    kardeş ben ybr kullanıyorum çokta memnunum 2000 liraya az kmde bulursun tabi kurye olmasın kesinlikle..bunlardan başka scooter dersen 2.el agility ya da cygnus rs işini görür senin..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------

zaferkarizma bu kdar kötüledin ybryi ama yinede ybr tvs apache dende çok cbf tende çok satıyor.hız bakımında tvs 15-20 km daha hızlı olabilir ama ybrde kilometre göstergesini ters getirirsin tvs de getiremezsin(tabi cbf e lafım yok burda sonuçta oda honda)

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    ybrde ibreyi tersine cevirebilen görmedim hiç orjinal haliylehiç olmassa bnm uag125 ile inan buraki ybrler elime su dökemiyor kalkıs olsun uzayış son hız... ybr sevmememin nedeni artık çin yapımı olması en son bindiğim ybr2008 in son aylarında üretilmişti motora bindim birincisi ciklesiz çalışmıyo sogukken bnm ki tek marşta gaz vermeden açlışıyo ikincisi o kadar cok rüzgar tutuyoki kullaklarım agrıdı 100 km hızla giderken heleki iki kişi bindiysen motor hızdan düşüyor ha motor kötüymüşdür dersin ama değildi motor daha 4000 km deydi ve hala daha önceki msjıma destek veriyorum ne kadar geniş çaplı ve dar açılı düşünsemde ybryi tek tercih edicem nokta çin motorlarının yerinedir. ve ben o fiyatı ybr nin hakkettiğini düşünmüyorum. heleki tvs apachi ile ybryi kesinlikle kıyaslama hız olsun saglamlık olsun görüntü olsun ne bilim bi uzayışı olsun her türlü aglatır tozuda dumanıda yutarsın
    Dikkat et kendine dostum kasksız motor kullanma...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

cbf e binmedim burda bi arkadaşımda vardı oda memnun değildi satti uag aldı

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Mondial 150zc derim.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Murat 131 :=)

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı Lifeisgood adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf150 , ybr dururken tvs'ye para verilir mi?Ben bindim o motora.Acayip titreşim var.
    bende cbf vardı 8000 km de yag yakıyordu zor bela sattım .ybr zaten mobilet kırması.motor desen benzemiyor,mobilete de benzemiyor ne oldugu belli degil.senelerdir aynı kasa yı türkiyeye yollayıp duruyorlar.bir geliştiremdiler şu motoru.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf ler yag yakıyor çin işi ne yapsın onu.Alsın birtane TVS keyfine baksın hem az yakıyor,hem yağ yakmıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------

Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybrde ibreyi tersine cevirebilen görmedim hiç orjinal haliylehiç olmassa bnm uag125 ile inan buraki ybrler elime su dökemiyor kalkıs olsun uzayış son hız... ybr sevmememin nedeni artık çin yapımı olması en son bindiğim ybr2008 in son aylarında üretilmişti motora bindim birincisi ciklesiz çalışmıyo sogukken bnm ki tek marşta gaz vermeden açlışıyo ikincisi o kadar cok rüzgar tutuyoki kullaklarım agrıdı 100 km hızla giderken heleki iki kişi bindiysen motor hızdan düşüyor ha motor kötüymüşdür dersin ama değildi motor daha 4000 km deydi ve hala daha önceki msjıma destek veriyorum ne kadar geniş çaplı ve dar açılı düşünsemde ybryi tek tercih edicem nokta çin motorlarının yerinedir. ve ben o fiyatı ybr nin hakkettiğini düşünmüyorum. heleki tvs apachi ile ybryi kesinlikle kıyaslama hız olsun saglamlık olsun görüntü olsun ne bilim bi uzayışı olsun her türlü aglatır tozuda dumanıda yutarsın
    Dikkat et kendine dostum kasksız motor kullanma...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

cbf e binmedim burda bi arkadaşımda vardı oda memnun değildi satti uag aldı
    sen bu işi çözmüşşün arkadaşım insanlar okusun biraz bilgi sahibi olsun.ybr ile Tvs Apache karşılaştırmak çok saçma ama ne diyelim gönül bu...
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.500 tl ye bulursan git ybr al rahatına bak ben 2.400e 2008 model aldım çok rahatım

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha ybr 125 2000 2.500 Civarı istenir.. 2000 e bulursun.2.000 Tl 0 çin almaktansa ybr al 2.el pişman olmazsın. hem rahat. hem isteklerini karşılar..Hemde 5 yıl bile binersin
    racai arkadaşımız kısa ve net açıklamış aynen katılıyorum...en mantıklısı ybr 125 olur hem ekonomik olması sebebiyle hem rahat kullanımı konforuyla hemde kalitesi ile temiz ikinci el bir ybr125 almak son derece doğru karar olur,gidip çinli minli scooter alıp başını derde sokacağına hiç alma daha iyi...zira bende vardı 150rf ki motora o kadar baktım tık ses gelmez zırıltı bile yapmazdı arkadaşıma sattım birkaç ayda anasını bellemiş tamircile akraba oldular ben rahatsız oldum onu öyle görünce
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok pahalı yav 2. eli pahalı servisi kendinden pahalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yo ben bakmıstım 2000 TL'ye bi sürü ikinci el vardı , kullanıcısının başına nasıl sorunlar açar bilmiyorum , vites geçişleri çok yumuşak kullanımı rahat , o yzden ...

ne zor şeymiş motosiklet almak yaa neyi alacağımı şaşırdım

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Alıntı @hmet_d. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne zor şeymiş motosiklet almak yaa neyi alacağımı şaşırdım
    kanuni bs 100 al lakin en fazla 2.5 3 yıl kullanabilirsin hemen biyannı bozulur tamirciye verecegin parayla 2010 model ybr alırsın

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    kardeş bütün cevaplara karşı asıl sana yamaha cripton öneririm
    neden dersen ilk sen alacaksın sen süreceksin iyi rodaj yaparsan 1 litre benzinle 55 - 60 km yol yaparsın ybr bunun iki katına yakın yakar mondial zat150 çok yakıyor scuter motorlar çok yakıyor bundan emin olabilirsin
    eğer benim param amaha criptonun sıfırına yetmez diyosan mondialın da aynı motorundan var 1800 civarı sıfırı
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler