geçmiş olsun recai kardeşim motor pantolonu varmıydı üzerinde merak etim..
geçmiş olsun recai kardeşim motor pantolonu varmıydı üzerinde merak etim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
çok üzüldüm valla... allah beterinden korumuş,çok geçmiş olsun!!!
acil şifalar dilerim...
Geçmiş olsun.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Evdeyim Şuan Dinleniyorum
Otoban gibi yol Büyük bir yol oyuzden biraz yüklendim gaza
Teşekkürler inşallah
Teşekkür ederim Abi. Ne yazikki yoktu, Evden çıktım bankaya gidiyordum Yakındı banka :( Biraz boşladım genede büyük bir şey olmadı allahtan
Teşekkürler
Herkese teşekkür ederim umarım kimsenin başına gelmez
geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin
Recai arkadaş,
geçmiş olsun ve son olsun işallah
Arızalı olduğu iddia edilen bir motoru geri alan sahibi olarak sana sadece hlal derim, başının gözünün sadaksı olur umarım
Kazasız belasız sürüşler.
Poturdak
geçmiş olsun . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
çok geçmiş olsun, daha kötüsünden korusun allah, son olur inş.
hocam çok geçmiş olsun.üzüldüm doğrusu.
sen dikkat etsende,bakalım karşıdaki senin kadar dikkat ediyormu?
Gecmis olsun...
Rainer nin sözleri aklima gelir böyle seylerde hep..
Ben motorumu yeni aldigimda sormustum ona..
-"Motorla nelere dikkat etmem gerek rainer"?? (senelerdir araba kullanirim.. Rainer de senelerin motorcusu..)
Bana dedigi..
-"öteki arac sürücüleri icin sen düsünüceksin remzi.. Sakin bunu unutma, onlar icin sen düsünmelisin..
Neyse yinede ucuz atlatmissin.. Daha kötüsü olabilirdi..
Yeniden gecmis olsun..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
umarım çarptığın aracın sahibi olay yerinden kaçmamıştır da sana yardım etmiştir..geçmiş olsun.sağlığına hızlıca kavuşman dileğiyle
kardeşim çok geçmiş olsun... birdaha ki gezide bize katılman dileğiyle... en kısa sürede ayağa kalk bekliyoruz....
Allah ondan razı olsun..Kaçmadı..İlgilendi..10-15 dakika kendim de değildim aslında.Filmlerde oluyor Herkesin sesi buğultulu geliyor, Bakıyorsunuz görmüyorsunuz Falan O anları yaşadım Kendime geldimde En az 10 15 arkadaşım olay yerine gelmişlerdi..Hastaneye götürdüler..Uykuda tutmuyor acıdan
Sağolasın Ferhat Abi.Bu cumartesi buluşucaktık Kısmet değilmiş en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Size iyi eğlenceler
Çok Geçmiş Olsun Dostum.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Çok büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden sakınsın.
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
Öncelikle çok geçmiş olsun. Maalesef motosiklet hata affetmiyor, her ne kadar hata yapan karşı taraf olsa bile.
Bazen bizim de başımıza geliyor; yakın yere gidecem, hava sıcak,... Asla ve asla full giyinmeyi unutmayalım. Çünki gerektiği zaman o giysiler üzerimiz yerine evde yada başka yerde olunca hiçbir işe yaramıyor.(Züğürt tesellisi, abi pantolon üzerimde olsaydı yırtılmış olacaktı )
Ben de o esnada yapamam ama kıvırmacayı öğrenmek lazım. (Gerçi bir defa yaptım ve kurtuldum ama motoru limitlerine kadar zorlamadan yapmıştım hareketi, tabii hızım düşüktü o sayede. Neymiş fazla hızlı gitmeyeceksin. Yani gözünün kestiği kadar git.)
Millet motosikleti UFO'yu bildiği kadar biliyor. En önemliside bu.
Sonuç: Aman dikkatli olalım arkadaşlar ve full giyinelim.(Belgelerinizde tam olsa iyi olur, madi açıdan.)
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)