ben motorumun deposu küçük ona sinir oluyom gezerken tık bitiyoo walla. 150 civarı yapıyo.
ben motorumun deposu küçük ona sinir oluyom gezerken tık bitiyoo walla. 150 civarı yapıyo.
@danger
ben taşıyorum
zaten scooterları bu yüzden severim hem rahat sessiz
ortaya kasa
arkaya monitör
bende scooterim kalkışına hastayım arabalar falan hepsinden hızlı kalkıyor trafikte sıkışmıyorum ama en sinir oldugum şey ise "abi kaç yapıyo??" "ne kadar yakıyo" gibi soruları günde 5-10 defa anlatmam oluyo...rüzgarınız bol olsun
en sinir olduum şey bi motorum olmaması
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
motorumun sevmediğim bir yanı yok(asya t1) iyi ki motor almışım çok pratik şehir trafiğinde kullanmak ayrı bir güzel trafik derdi yok özellikle istanbul trafiği için her gün binmek lazım ilaç gibi her gün bir adet
Bu duyguyu hissetmen için yazı beklemene gerek yokk ben bunu kışında sonbahar da yaşıyorum önemli olan insanın kendini piknik motorcu sınıfından kurtarması dene emin ol başaracaksın motoru küstürtme kendinemusti81 adlı üyeden alıntı
Ben en çok benzin olayına hayranım
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
çin malı oluşunu sevmiyorum ama tipine bayılıyorum
horttt :D:D:D:D
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
üzerindeyken benimle bir bütün oluşunu, verdiği güvenlik hissiyle her türlü koşulda zorlanmadan yardımcım oluşunu seviyorum..
Hortlatma olayına karşı değilim. Daha önce açılmış konu başlıklarının bir kenara terkedilip unutulması hoş değil bence...
Motorumun en sevdiğim yanı sıcak havalarda motor ısındığında verdiği koku. Motor kokusuna bayılıyorum fakat maalesef soğuklarda o kokuyu alamıyorum.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Kuş markası arabaların yanından geçerken içine düşecekler gibi kendine baktırmasını
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bir gün motor sahibi olabilme ihtimalini seviyorum
rolantide kedi gibi guruldamasını seviyorum, yürüme hızında dengeli gitmesini, koltukların kanepe gibi olmasını, rüzgarını...
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Motorumu yeni almış olup hiçbir yerini sevmemezlik etmiyorum tek şikayetim noter masrafı ve ehliyet kurs ücreti
çok soğuk oluyor kışın.birde gittiğim yollar çok bozuk çok sarsılıyorum.motorumdan değil ama yollardan çok şikayetçiyim
2 teker tek ruh tek yol.
granajlarini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)