şu son kask , hd mi diyosun , işte o kuşlar kaka yapmasın diye yapılmıs gibi duruyor , yada suratım dağılsın önemli değil yeterki saçlarıma bişi olmasın dermis gibi : D
şu son kask , hd mi diyosun , işte o kuşlar kaka yapmasın diye yapılmıs gibi duruyor , yada suratım dağılsın önemli değil yeterki saçlarıma bişi olmasın dermis gibi : D
jesse sen yapma bari, çok ses alıyor, dış kaplamaları çabuk patlıyor sen hız motoru kullanıyorsun depo üzerine yattığın zaman yeterli görüş açısı sağlamıyor, bende iki tane var hediye geldi küçük motoruma binerken kullanıyorum. çok üst kaliteli kasklar var reklam olmasın ama onları göz ardı etmeyin, kaskın yapısı çok önemli airo dinamik ve yapısını inceleyin farkı görün.
kuş pisliği mühim konu tabii..
aynı anketi MT'de yapsak, muhtemelen LS2 açık ara fark atar..
Peki bu durum LS2'yi diğer markalardan sağlam veya güvenilirmi yapar?
Tabiiki hayır. Yalnızca fiyat / performans oranı iyi demektir.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
hatırladığım kadarıyla shark markalı kask testten 4 yıldız almıştı. son 2-3 hafta içinde açılan bir topic de yazıyordu. testlerin güvenilirliğini bilmiyorum tabi. bana testler reklam amaçlı kullanılıyor gibi geliyor. bilemiyorum...
testin adı sharp.
shark kaskları için sharp testi linki :tık tık
ls2 için sharp test sonuçları linki : tıkla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)