Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

düştüm

Motovento
    REKLAM ALANI

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    kırmızı ışıkta geçti gözümün içine baka baka yerler ıslak başta anladım geçiceğini kornaya bastım selektör yaptım durdu ben yaklaşınca tekrar gaza bastı 4 metre mesafe ya kalmıştı yada kalmamıştır belki 5-6. 2 şeritli yol u dönüşü yapıyor frene basıp yatırdım moturu öyle görünce bide panikledi durdu motorla birlikte vurdum arabaya arkadaşa bişey oldu diye çok korktum ona seslendim ben kaldırımla motor arasında sıkışmıştım arabaya çarpınca kaldırıma doğru sürüklendik ben sıkıştım kalkamadım arkadaşa seslendim ona bişey oldu diye kask olduğu için göremedim burdayım burdayım dedi tepemde motoru kaldırmaya uğraşıyomuş. kalktım sen iyimisin dedim iyim dedi bende pek acı hissetmiyordum biyerimde adam arabadan indi abi kusura bakmayın ya diyince tutamadım kendimi ne kusura bakmaması lan napıyosun sen diye yürüdm üstüne 5-6 belki 7-8 yumruk attım suratına tabi bi yandanda küfür edip bağırıyodum abi görmedim dedi neyi görmedin lan kırmızı ışığıdamı görmedin tependeki u dönüşü yapıyosun dedim abi ben yabancıyım ben dedi s.... lan seni hangi dünyada yaşıyosun dünyanın heryerinde kırmızı ışıkta durulur deyip bir iki daha vurduktan sonra kendime geldim motora baktım

korumalar sağ olsun hiç bişeyim yok kolumda nedenini bilmediğim bi kızarıklık var sol bacağımda kasılmış sağ bacağımda kaval kemiğimde sıyrılmadan dolayı biraz şişlik var onun dışında hiç bişeyim yok kaskta biraz çizik var arkadaşın elinde biraz sıyrık var çok şükür kanamalı kırık çıkıklı bişey yok. adamın suratında belki biraz vardır. benim motorun ön cam kırıldı sağ palet şeklindeki ayaklık yukarı kalktı ve ayna kırıldı adamın arabasının da sağ kapı çıtası kırılmıştı gördüğüm kapısında hasar varmı bilmiyorum. herşeyden çok tuhafıma giden telefon numarasını almak için arabanın camına gittiğimde önde karısı kucağında da 9-10 aylık bi bebek vardı adamı dövdüğüm için üzüldüm ama o cocuğun kadının kucağında önde olmasına çok şaşırdım Allah beni değil onları korumuş ben motoru yatırmayıp o kapıya direk girseydim daha ciddi hasar olabirdi. hızım 40-50 civarıydı herkese şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    geçmiş olsun

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırmızı ışıkta geçti gözümün içine baka baka yerler ıslak başta anladım geçiceğini kornaya bastım selektör yaptım durdu ben yaklaşınca tekrar gaza bastı 4 metre mesafe ya kalmıştı yada kalmamıştır belki 5-6. 2 şeritli yol u dönüşü yapıyor frene basıp yatırdım moturu öyle görünce bide panikledi durdu motorla birlikte vurdum arabaya arkadaşa bişey oldu diye çok korktum ona seslendim ben kaldırımla motor arasında sıkışmıştım arabaya çarpınca kaldırıma doğru sürüklendik ben sıkıştım kalkamadım arkadaşa seslendim ona bişey oldu diye kask olduğu için göremedim burdayım burdayım dedi tepemde motoru kaldırmaya uğraşıyomuş. kalktım sen iyimisin dedim iyim dedi bende pek acı hissetmiyordum biyerimde adam arabadan indi abi kusura bakmayın ya diyince tutamadım kendimi ne kusura bakmaması lan napıyosun sen diye yürüdm üstüne 5-6 belki 7-8 yumruk attım suratına tabi bi yandanda küfür edip bağırıyodum abi görmedim dedi neyi görmedin lan kırmızı ışığıdamı görmedin tependeki u dönüşü yapıyosun dedim abi ben yabancıyım ben dedi s.... lan seni hangi dünyada yaşıyosun dünyanın heryerinde kırmızı ışıkta durulur deyip bir iki daha vurduktan sonra kendime geldim motora baktım

korumalar sağ olsun hiç bişeyim yok kolumda nedenini bilmediğim bi kızarıklık var sol bacağımda kasılmış sağ bacağımda kaval kemiğimde sıyrılmadan dolayı biraz şişlik var onun dışında hiç bişeyim yok kaskta biraz çizik var arkadaşın elinde biraz sıyrık var çok şükür kanamalı kırık çıkıklı bişey yok. adamın suratında belki biraz vardır. benim motorun ön cam kırıldı sağ palet şeklindeki ayaklık yukarı kalktı ve ayna kırıldı adamın arabasının da sağ kapı çıtası kırılmıştı gördüğüm kapısında hasar varmı bilmiyorum. herşeyden çok tuhafıma giden telefon numarasını almak için arabanın camına gittiğimde önde karısı kucağında da 9-10 aylık bi bebek vardı adamı dövdüğüm için üzüldüm ama o cocuğun kadının kucağında önde olmasına çok şaşırdım Allah beni değil onları korumuş ben motoru yatırmayıp o kapıya direk girseydim daha ciddi hasar olabirdi. hızım 40-50 civarıydı herkese şimdiden teşekkürler
    çok büyük geçmiş olsun arkadaşım cana geleceğine mala gelsin

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Yanında hanımıyla hele bir de bebeği ile bunu yapıyorsa daha çok dayağı haketmiş....
    Sana çok geçmiş olsun, ellerine sağlık..
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

grognard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eline sağlık...gecmiş olsun...

Motosikleti
    hepiniz çok sağolun Allah razı olsun herkese kazasız sürüşler dilerim biraz ağrı sızı dışında bişeyim yok karsının yanında dövdüğüm için üzüldüm ama hakketi pişman değilim.

Motosikleti
    gt250comet
    MFM geçmiş olsun ama ayıp etmişin, hele hele karısının çocuğu önünde yapılanlar insanın gururunu incitir.

Motosikleti
    Alıntı fthinky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MFM geçmiş olsun ama ayıp etmişin, hele hele karısının çocuğu önünde yapılanlar insanın gururunu incitir.
    karısını ve çocuğunu dövdükten sonra gördüm dövmeden önce zaten o sinirle görmem mümkün değildi adam bizi öldürüyordu sıkışmışım motorla kaldırımın arasında indi ya kusura bakma ya diyo sanki yolda yürürken çarptı bana kaldırımda öyle bi tepki :S ya insan bi koşar ya bişeyin varmı iyimisin falan der... neye ayıp etmişim hiç pişman değilim hocam az bile yaptım emin ol...

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    çok geçmiş olsun , nerde ne olacağı hiç belli olmuyor dikkat etmek lazım yinede...
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti
    gt250comet
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karısını ve çocuğunu dövdükten sonra gördüm dövmeden önce zaten o sinirle görmem mümkün değildi adam bizi öldürüyordu sıkışmışım motorla kaldırımın arasında indi ya kusura bakma ya diyo sanki yolda yürürken çarptı bana kaldırımda öyle bi tepki :S ya insan bi koşar ya bişeyin varmı iyimisin falan der... neye ayıp etmişim hiç pişman değilim hocam az bile yaptım emin ol...
    Türkün türkten başka dostu yoktur deriz.. en ufak bi hatada affetmeyiz.. MFM yazılarından anladığım kadarıyla eğitimli bi insana benziyorsun, senin yaptığın onun hatası kadar ayıp değil mi? Devleti, devletin kolluk kuvvetlerini hiçe saymak değil mi?
    Trafikte senin hata yapmayacağının garantisi var mı?

Ya senin tepkine o da karşılık verseydi, veya bıçağını çekip, silahını konuştursaydı? Kendi hakkımızı kendimiz aramak zorunda kalıyoruz, ya devlet idaresinde bi sıkıntı var ya millette..

Ztn yaralanmışsın bende canını çok fazla sıkmayım, tekrardan büyük geçmiş olsun

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmişş olsun...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız gerçekten.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Motosikleti
    suzuki an125
    büyük geçmiş olsun..verilmiş sadakanız varmış

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hepimize denk gelir böle insanlar...yanında sevgilisi olur artislik yaparlar ..nerdeyse her gün denk geliyor ama bölelerine bulaşmiyorum tek olsa dayak yicek ama ynnda karısı çocuğu kız arkadaşı olan adamlara bir şey demeden geçiyorum..ee İstanbulda yaşıyoruz hepimiz trafikteyiz her gün adam dövmeyle uğraşamayızki

Arkadaşım sanada geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin haklı olarak sinirlenmişin tek olsa acımazdım ama karısı çocuğ olunca acımadım değil
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    geçmiş olsun usta üzücü bir durum
    ama iyi yapmışsın ellerine sağlık karsının önünde dövmesen iyiydi ama neyse

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    geçmiş olsun hocam.
    Şanslısınızki sizde herhangi bir sorun yok.ufak tefek sıyrıkla atlatmışsınız.
    siz nekadar dikkat etsenizde karşınızdaki sizin kadar dikatlimi ? bunuda düşünerek hareket etmek lazım.

Motosikleti
    Bmw F650
    cok gecmis olsun

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    büyük geçmiş olsun . . .
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Motosikleti
    Burgman UH 150
    geçmiş olsun dostum aynı olay benimde başıma gelmişti geçen sene
    allahtan kimse de bişey yok
    http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Ellerine sağlık. Bide kafa koyup kırsaydın bununu.

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler