kırmızı ışıkta geçti gözümün içine baka baka yerler ıslak başta anladım geçiceğini kornaya bastım selektör yaptım durdu ben yaklaşınca tekrar gaza bastı 4 metre mesafe ya kalmıştı yada kalmamıştır belki 5-6. 2 şeritli yol u dönüşü yapıyor frene basıp yatırdım moturu öyle görünce bide panikledi durdu motorla birlikte vurdum arabaya arkadaşa bişey oldu diye çok korktum ona seslendim ben kaldırımla motor arasında sıkışmıştım arabaya çarpınca kaldırıma doğru sürüklendik ben sıkıştım kalkamadım arkadaşa seslendim ona bişey oldu diye kask olduğu için göremedim burdayım burdayım dedi tepemde motoru kaldırmaya uğraşıyomuş. kalktım sen iyimisin dedim iyim dedi bende pek acı hissetmiyordum biyerimde adam arabadan indi abi kusura bakmayın ya diyince tutamadım kendimi ne kusura bakmaması lan napıyosun sen diye yürüdm üstüne 5-6 belki 7-8 yumruk attım suratına tabi bi yandanda küfür edip bağırıyodum abi görmedim dedi neyi görmedin lan kırmızı ışığıdamı görmedin tependeki u dönüşü yapıyosun dedim abi ben yabancıyım ben dedi s.... lan seni hangi dünyada yaşıyosun dünyanın heryerinde kırmızı ışıkta durulur deyip bir iki daha vurduktan sonra kendime geldim motora baktım
korumalar sağ olsun hiç bişeyim yok kolumda nedenini bilmediğim bi kızarıklık var sol bacağımda kasılmış sağ bacağımda kaval kemiğimde sıyrılmadan dolayı biraz şişlik var onun dışında hiç bişeyim yok kaskta biraz çizik var arkadaşın elinde biraz sıyrık var çok şükür kanamalı kırık çıkıklı bişey yok. adamın suratında belki biraz vardır. benim motorun ön cam kırıldı sağ palet şeklindeki ayaklık yukarı kalktı ve ayna kırıldı adamın arabasının da sağ kapı çıtası kırılmıştı gördüğüm kapısında hasar varmı bilmiyorum. herşeyden çok tuhafıma giden telefon numarasını almak için arabanın camına gittiğimde önde karısı kucağında da 9-10 aylık bi bebek vardı adamı dövdüğüm için üzüldüm ama o cocuğun kadının kucağında önde olmasına çok şaşırdım Allah beni değil onları korumuş ben motoru yatırmayıp o kapıya direk girseydim daha ciddi hasar olabirdi. hızım 40-50 civarıydı herkese şimdiden teşekkürler