Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Arkadaşlar sizin tercihiniz hangisi olurdu?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    merhaba arkadaşlar biliyorum artık böyle konulardan bıktınız sıkıldınız ama çok yakın bi arkadaşım önümüzdeki 1 hafta içinde motosiklet alacak fakat zaman daha henüz karar verebilmiş değil. motosikleti ailesi doğum gününde alacakmış ve en fazla 2.500 bütçesi var ve iki motosiklet arasında karar veremediğini söyledi ybr 125 ve tvs apache. ben kendi fikrim olarak ybr yi önerdim fakat gene de mutlaka benden daha iyi bilen ve kullanıcıları olanlara sormak daha iyidir diyerekten bu konuyu açtım. daha önce böyle bir konu açıldıysa özür dilerim arkadaşlar fakat sizce hangisi uygundur. arkadaşım 21 yaşında daha önce vitesli motorsiklet hiç kullanmadı sadece işe gelip giderken kullanacak en fazla yaz tatilinde muğla datça arası gider o da çalıştığı için çok sık gidemez. aslında chopper tarzı da düşünüyor fakat muğla yakınlarında uygun bulamamış az kmde ve ybr tarzı motosikletleri araştırıyor. varsa bu iki markadan başka önerebileceğiniz motosiklet var mıdır artıları eksileri nelerdir. vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim yardımlarınız için de öyle herkese iyi akşamlar kazası belasız sürüşler Allaha emanet olun...
    Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    tvs apache diyorum her yönden. o fiyata da çok temiz modelli bulunabilir. hem az yakar hem güçlü bi motoru var ybr125e göre. görünümü de daha spor diğerine göre.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    ben ybr 125 kullanıcısıyım.Çokta memnunum motosikletimden fazla hız aranmıyorsa rahat olsun sorunsuz olsun deniyorsa şiddetle tavsiye ederim=)

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    Alıntı GOKHAN42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs apache diyorum her yönden. o fiyata da çok temiz modelli bulunabilir. hem az yakar hem güçlü bi motoru var ybr125e göre. görünümü de daha spor diğerine göre.
    evet görünüşü daha kaslı daha güzel bence. marmariste bir tane var 3500 kmlerde siyah renkli 2600 diyor fakat koltuğu biraz yıpranmış nasıldır sizce? parça sorunu var mıdır bu makinelerin sağlam mıdır?

Kesinlikle TVS.. Sınıfının en iyi tasarım ödülünü almış.. Ve oldukça da ekonomik.. Ben de kısmetse 2 aya kadar Apache almayı planlıyorum.. Ehliyeti alınca kısmetse alıcam ;)

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    bence yazı tura atın.yazı gelirse ybr,tura gelirse apache karar vermek zor gerçekten ikiside sağlam ve kaliteli motorlar
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    sen git arkadaşın gelsin..

doğrusu yukarıdaki cümleyi kurmak olur aslında .. lakin yardımcı olmak istiyorsan gerçekten, kişisel tavsiyem arkadaşınla tüm bilgileri önerileri dinledikten sonra, her iki motosikletide gözünüzle görüp denemeniz..

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    neden cbf150 düşünmüyorsun ?
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen git arkadaşın gelsin..

doğrusu yukarıdaki cümleyi kurmak olur aslında .. lakin yardımcı olmak istiyorsan gerçekten, kişisel tavsiyem arkadaşınla tüm bilgileri önerileri dinledikten sonra, her iki motosikletide gözünüzle görüp denemeniz..
    ben neden gideyim onu anlamadım şimdi? ben sadece sizin de önerilerinizi almak istedim kendisi bu forum sitesini bilmiyor onun yerine ben yardım istedim. bence de denemek görmek lazım fakat ben şu an kütahyadayım o muğlada ve maalesef çevremizde bu motosikletleri kullanan deneyebileceğimiz kişiler yok yardımlarınız ve önerileriniz için herkese çok teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

Alıntı deli mavili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden cbf150 düşünmüyorsun ?
    ben de biraz önce aynen bu soruyu sordum kendisine ama tipini beğenmemiş hem de çok ucuz 2500 liraya daha 7000kmde var ama tipi hoşuna gitmemişmiş ben de ulan şeyi buldun şeylisini istiyon sen de dedim şimdi kafasına dank etti cbflere de bakıyor şu an

Motosikleti
    motosiklet
    Alıntı DOOM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben neden gideyim onu anlamadım şimdi? ben sadece sizin de önerilerinizi almak istedim kendisi bu forum sitesini bilmiyor onun yerine ben yardım istedim. bence de denemek görmek lazım fakat ben şu an kütahyadayım o muğlada ve maalesef çevremizde bu motosikletleri kullanan deneyebileceğimiz kişiler yok yardımlarınız ve önerileriniz için herkese çok teşekkür ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

ben de biraz önce aynen bu soruyu sordum kendisine ama tipini beğenmemiş hem de çok ucuz 2500 liraya daha 7000kmde var ama tipi hoşuna gitmemişmiş ben de ulan şeyi buldun şeylisini istiyon sen de dedim şimdi kafasına dank etti cbflere de bakıyor şu an

cbf senin beğendiğin her iki motosikletten daha az vibrasyonludur yakıt konusunu da düşünüyorsan evet yakıt tada cimridir sen biraz daha düşün ama iyi bir karar ver dönüşü olmayan yola girme

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

ben ybr 125 i bir yıl sıfır alıp kullandım tvs yide çok uzun bir zaman denedim
    benim şahsi görüşün cbf olur ikisinin yanında full+full bence :D
    he ss gurubu dersen bence benim kanımca suzuki derim 3 büyük markayıda çok uzun zaman kullandım

Motosikleti
    2008 Honda cbr 125 r
    Alıntı deli mavili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf senin beğendiğin her iki motosikletten daha az vibrasyonludur yakıt konusunu da düşünüyorsan evet yakıt tada cimridir sen biraz daha düşün ama iyi bir karar ver dönüşü olmayan yola girme

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

ben ybr 125 i bir yıl sıfır alıp kullandım tvs yide çok uzun bir zaman denedim
    benim şahsi görüşün cbf olur ikisinin yanında full+full bence :D
    he ss gurubu dersen bence benim kanımca suzuki derim 3 büyük markayıda çok uzun zaman kullandım
    aslında cbf tam ona göre bir motorsiklet fakat onu kafadan elemiş delirmiş sanırım. ve biraz önce tekrar konuştum bak böyle böyle diyorlar cbfe bak dedim fakat yok arkadaş ybrde karar vermiş. hatta aydında bi cbr 125 bulduk daha 8000kmde 2007 model 2500e sadece grenajında bi kırık var ve sinyaller yok sanırsam ama aynı fiyata 17000kmde ybr almayı düşünüyor şu an bişey demedim artık delirdiğini düşünüyorum

Motosikleti
    motosiklet
    Alıntı DOOM46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında cbf tam ona göre bir motorsiklet fakat onu kafadan elemiş delirmiş sanırım. ve biraz önce tekrar konuştum bak böyle böyle diyorlar cbfe bak dedim fakat yok arkadaş ybrde karar vermiş. hatta aydında bi cbr 125 bulduk daha 8000kmde 2007 model 2500e sadece grenajında bi kırık var ve sinyaller yok sanırsam ama aynı fiyata 17000kmde ybr almayı düşünüyor şu an bişey demedim artık delirdiğini düşünüyorum
    ne diyim hayırlısı olsun

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    tvs
    honda
    ybr

sıralama olurdu ama orada servis olayına da bakmak lazım.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    o civarlarda bir tane kyomco bayisi varsa gidip ck 125 deneyin ybr diyordum cbf alacaktım karşıma tvs çıktı ck 125 pulsara bayldım o gidişine ya tvs ya ck kyomconun parçaları tvs ye göre daha ucuz ondan aldım ama çok memnunum harbiden yapmışlar motor yani paraya kıyabiliyorsanız tvs ama cknın kalitesi hondanın çin üretimlerinden daha iyi cbf ten daha az sanayiye uğruyorum iki arkadaşta var cbf ve cbf yetişemiyor bana sn süratte dahil kalkıştan itibaren sadece yokuşları iki kişi çok sevmiyorum az bi yavaşlıyor torku düşük tvs de bu yok 140 ı geçiyor tvsler

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    Arkadaşım ben de YBR 125 kullanıcısıyım aşırı memnunum... TVS apache sürdüm er hız istiosa apache uygun ama motor da anlam veremediim tek şey vibrasyon var... rahatlık istiosa YBR tavsiye ederim ve ben YBR ile ADANA'DAN NİĞDE'YE kadar gittim ve geri döndüm banamısın demedii....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler