Yazilanlar hepten bukadarmi yahu????
Beni sasirttiniz yemin olsun...
Ama bunu aramizdan biri sorsaydi yazanlar cok olurdu bunu biliyorum..
Ben sadece burada sorulmus bu soru siz neler derdiniz diye bukadar az yazilmis bundan eminim..
Korkmaniza gerek yoktu.. Buradakiler sizden akilli degil..
Bazi seylerde bizlerden ilerideler bu gercek ama akilli degiller..
Bu soruya ilk cevap yazan arkadasin yazdiklari hosuma gitti..
Adam motor hakkinda hicbirsey yazmiyor..
Sadece korumalar hakkinda yazmis..
Yani ne kullanirsan kullan ama korumalarin sakat diyor...
Yazilan su...
Das wird qualitativ sehr minderwertiges Zeug sein. Und ob du dich mit einer 1000er bei 80 km/h oder mit einer 125er ablegst ist deinen Knochen und deiner Haut egal. Deshalb lieber in qualitativ gute Sicherheitskleidung investieren.
Zusätzlich zu Jacke und Helm brauchst du noch eine Hose, Motorradstiefel, Handschuhe und einen Rückenprotektor oder eine Protektorenweste. Einen neuen Helm würde ich mir auch zulegen. Der 50 € Helm war für 25 km/h wohl ganz ok, für höhere Geschwindigkeiten wird er ziemlich sicher nicht taugen (Aerodynamik, Akustik, Beschlagfreiheit, Wasserdichtheit, Belüftung). Insgesamt solltest du noch mindestens 500€ in die Schutzausrüstung investieren. Das ist die untere Grenze. Es sei denn du kaufst gebraucht. Hier kann man gute Schnäppchen machen.
LG
Thilo
meali
BU kullandiklarin kalite olarak iyi degil.. Kemiklerinin ve deri nin hic umrunda degil sen bir 1000cc ile yada 125cc ile 80 km/h da yerlerde sürünürsen..
Onun icin kaliteli mallara parani harca..
Ceket ve kast tan baska bir pantolona, eldivene, sirt protektörüne yada protektörlü bir cekete ihtiyacin var. Yeni bir kask almani tavsiye ederim.
Senin 50 euro luk kask in 25km/h icin iyi olabilir ama yüksek süratler icin ise yaramaz.. Korumalarin icin en azindan bir 500 euro daha harcamalisin. Bu asagi sinir.. Yada kullanilmis bakabilirsin.. Bazen ucuz seyler bulunabiliyor burada..
Anlatilmak istenen bu..
BUnlari yurdumda anlatan arkadaslar var..
Ama bu arkadaslara neden dalga geciyorsun deniliyor yurdumda...
Bu konuyu acan eleman kimseye kizmiyor burada...
Gecen de burada acilan bir topigi okuyunca bunu buraya aktarmak aklima geldi..
300 TL miydi 400 TL miydi motor ariyordu arkadas..
Ve Savaskayan ilkönce kask al demisti kendisine..
Bunun icin bu topigi acmak aklima geldi...
Asacagimiz cok yol var daha sanirim...