Yaz geliyor,çok kararsızım...
Reklamlar
-
Herkese Merhabalar.
Malum yaz geliyor,havalar düzelmeye başlıyor.Yazı baştan sona motorumla yaşamak istiyorum.
Fakat okadar çok kararsızım ki,hiç bir modelde tam olarak yoğunlaşamıyorum.
Daha önce motosiklet kullandım.Ehliyetım ve full korumam mevcut.
Naked almak istiyorum ama gözüm kawa zxr250 yede kayıyor.98 Suzi Bandit600 istiyorum,onunda temizini bulmak çok zor.Çok kararsızım bir an önce kararımı verip bir makine almam gerekiyor.
*Elde 7bin tlmiz var.
*Ehliyetimiz&korumalarımız var.
Scooter harici bana motosiklet önermenizi rica ediyorum.Naked olması şart değil.Gözden kaçırdığım bir model olabilir ve bana hatırlatmış olursunuz.
ve zxr 250 hakkında düşünceleriniz nelerdir?(kullananlar,test edenler,bilgisi olanlar)
Yardıma ihtiyacım var...
Teşekkür ederim
Reklamlar
-
bandit zaten çok güzel bir seçim bence ama seçenek çok ducati monster 600 ler , hyo GT650 naked , kawasaki er-5 ve 6 serisi ve daha birçok büyük markanın göze hoş gelen birçok modeli var . keşke bu modellerden biri hakkında tecrübem olsaydıda sana daha çok yardım edebilseydim . tercihin ne olursa olsun hayırlı olsun güle güle kullan
-
Teşekkür ederim trooperx,yorumun için.
bütçe kısıtlı olduğu için modelde kısıtlı oluyor
-
zxr250 de güzel eğer racing istiyorsan beğeniyorsan hyosung gt250r önerebilirim bak yani ..naked de pek fazla bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur...
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Kawasaki ER-6 N
-
kashmar54 adlı üyeden alıntı
Kawasaki ER-6 N
Sanırım 7bine zor
-
Kawazaki 250 ile bandit 600 arasında kalmışsın.. İkisinin arasında cc farkı var.. Eğer tecrüben yeterliyse ve paran yetiyorsa 600'lük al derim.. Çünkü tecrüben yetiyorsa 250 cc bi süre sonra sana yetmeyecek..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
üzerine 1000 lira daha ekle sana benim hyosung u verim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
ybr 250 al derim...pişman olmazsın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
HercuL adlı üyeden alıntı
hacı motorun süper suzikilerin tek kötü yönü naked leri çok tipsiz yaf aynı racer 200 e benziyo
ama inan ki hyosungu yeni aldım daha kontağını bile çeviremedim yoksa senden alırdım makineyi
-
HercuL adlı üyeden alıntı
Gördüğüm kadarıyla bu makinayı bende şiddetle öneriyorum!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
-
Bence yaz geliyor karar veremeyenler grubu kurun..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ybr 250 al derim...pişman olmazsın...
usta bu yoruma katılıyorum vallabirde cbf 500 motora hasta oldum görüntü sürüş keyfi harika bir motor ikisinden biri olabilir
-
-
04 er5 çok hızlı ve gösterişli bir motor.
98 banditte 4 lü bir motor sonuçta,ama 12 yaşında oldugu için pek taraftar degilim.
-
sıkı pazarlık yaparsan 7 bine bi zxr 250 bulursun.... hız yakıt performans ve estetik olarak tatmn edici... mümkünse üzerinde egsoz olsun çünkü orjinal egsoz yaramaz... muzzy ya da two bro hatta imkann olursa yoshi... motor sanıldığı aksine küçük görünmüyo.. şu an fazla secenek yok ama 2 aya kadar 2. elin artacağını tahmin ediyorum.. sorun olursa yardımcı olurum.... motorumdanda gayet memnunum.. tavsiye ederim
-
skyblade adlı üyeden alıntı
Bende aynı durumdayım diyerek,izninizle kendimi konuya dahil etmek istiyorum.
. Elimde 5500 lira civarı para var.Rahat gücü yeterli ekonomik bi motor arıyorum ve ilk motorum olcak. fakat 125 cc değil 250 cc istiyorum. Şimdilik kafamda Hyosung GT250 comet var. Fakat bir yandan da almışken biraz da yüksek cc alıp aynı zamanda yazın veya seneye uzun yola da çıkmak istiyorum. Fakat tecrübe sıkıntım var. Kursa yazıldım temel sürüş eğitimi alıcam marta doğru.Fakat yüksek ccnin altından kalkabilirmiyim ondan da emin olamıyorum.Bir kere aldım mı da en az 2-3 sene değiştirme şansım olmayabilir.
Epey kararsızım anlayacağınız.
abisi ben hız yapmam diyorsan eğer gt250 comet senin bütün ihtiyaçlarından fazla ama sana bu tür bir motorla uzun yol yapman çok zor inan yarım saat sonra bel ağrısından kıvranmaya başlarsın sana daha çok turing bir motor lazım o da pahalı ve senin bütçeni aşar yok ben üzerine biraz daha koyabilirim dersen gv 250 al derim hem sürüş zevkli hem havası iyi hemde uzun yolda perişan olmazsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler