Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herkese selamlar.
Sarışınıma bugun saat 15:00 itibari ile kavuştum
50km kadar test sürüşü yaptım.ilk kmler biraz korku versede daha sonra makinaya alıştım.Bukadar çabuk alışacağımı zannetmıyordum.
Uysal bir kedi(motorum) ama yeri geldiğinde 10 kaplan gücüne erişebiliyor
Abs nin avantajını ilk gün anladım 60km/h ile ani fren yapınca...
yeni motorumla gidip kız arkadaşımıda gördüm
kendiside çok beğendi.
125 cc makina ila nekadar amelelik yaptığımı anladım bu makinada [metehan abi amelelik diyordu,katılıyorum abi.]
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Herşey gönlünüzce olsun...Bana bu konu altında yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.Metehan abi ilgin ve sıcak yaklaşımın için çok teşekkür ediyorum.Islatıyoruz bir ara abi.bilgin olsun
Sevindim...öz oldu temiz oldu...bizim oldu...koruma takozları mutlak olsun...çantasız gezme...çanta yakışmaz ambiansı bozar vs diye düşünme...bir yatırma esnası çanta ilk darbeyi alır...bir ayna bir gidonla belki kurtulursun aklıma ilk gelenler...ama depo üstü çanta kullanırsın muhtemelen...
yağ değişimlerini vs serviste yaptırmanı tavsiye ederim...zenon bir lüks değil ihtiyac bunuda unutma...
keşke siyah olsaydı offf...Sarı çapar demek makina...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Beni iyi tahlil etmişsin abi.Depo üstü çanta kullanacagım.Topcase alırım ama uzun yolculukta kullanırım sadece.
Üzerinde koruma mantarları var.birkaç aksesuar almayı dusunuyorum ; Zenon(bencede bir ihtiyac),Ön cam.
Bende siyah istiyordum,taaki yakından görene kadar.
çok ilgi görüyor çevresinden benim kızım
Herşeyin hayırlısı..
Hayırlı olsun,tekerin düz bassın
Hey maşallah bu sarışın hakikaten bakire galiba.
Abicim hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Bu arada kaç km'de motor
hayırlı olsun darısı motosiklet yenileyeceklerin başına
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
oy oy oy hayırlı olsun makine kaça patladı bu arada
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
supermotolara bakın
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
hadi bakalımmm hayırlısı olsun bize sarısınını alıp kızılını almayı unutmazsın umarım =)
''Tekerin düz bassın ''
|€nergy|&|Sin€rgy| :joker: ::kalbim::
hayırlı olsun sarışının..kazsız belasız kullanın...bu motorun en çok hoşumu giden yönü sesi..insanı rahatsız etmeyen ve devirli kullanınca homurdayan bi sesi var..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)