arkadaşım bende kararsız kaldım ama yawas yawas yogunlaştıgım hyosung gt250 naked. . .250 cc yeter dersen eger ideal bir makine...honda cbr250,gt250 naked,honda cbf500 bunları denedim cbf 500 den cok daha rahat geldi bana yolda yatışları savurma yok rahatlıkla giriosun viraja...hız dersen 500 lük makina olarak cbf 500 190 görüo hyosung da 170 rahat görüo...ben bunların arasında kalmıştım ama aradan hyosung u seçtim...bütçe sınırlı diosun 250lik makine yeter ;)
500 cc veya üstü al dedik kötü mü ettik...uzun yolda yaptığın her knin hakkını verir o ccde makinalar...huzur var hacı...bakma biz parasızlıktan hamallık yapıyoruz...ama büyük ccsi olanın şehir içinde birde 125/150 si olmalı...
yoğunsun tele cevap veremiyorsun geride dönmüyorsun...madem yoğunsun bu kadar sana pmden bir tel yolluyorum...MT den bir ER 6 n ci..İstanbuldan...ona N hakkında herşeyi sorabilirsin...gaz arkadaşın olur belki... İskender değild eküfteyi tercih ederim...
bu arada ER6 N Tüketim şöyle...
uzun yol kısa messafe çok farkediyor...şehiriçi 5.5 6 litre gibi...ama uzun yolda sabitledninmiydi 4 e düşüyor (yani 110 kuruş civarı...) hatta 100 ü geçmessen...biraz daha iniyor
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
honda cbf 500 yada kawa r6n alınabilir..bence önce cc tercihini yap..ama 600 lük al almışkende..ben olsam r6n alırdım..
Hocam sana bi dost tavsiyesi. Önceleri bende motor alacakken arkadaşlar hep 500 lük bakıyosan 600lük al derdi. Velhasıl parayı bulup buluşturup bulamadığımızı da kredi çekip 600 lük motorumuzu aldık. Yalnız maddi durumdan seni çok kasıyorsa bence gücünün yeterli olduğunu al. Elinde para kalmayınca ufak tefek arızalardan bile bazen motoru yatırırsın yada motorun yaktığı benzin bile seni rahatsız etmeye başlar ve motordan soğumaya başlarsın. Senin için hayırlısı hangisi ise o olsun, tekerlerin düz bassın...
Energy abi pmini görüyorum...artırıyorum... iğrenc espiriydi evet...
malı bi görelim Hacı...bikaç foto çekiver buraya koyarsın bizde tükürürüz tü tü tü diye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun umarı güle güle kullanırsın
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
hayırlı olsun güle güle binersin inşallah lastiğin hep düz bassın....
yolun nasıl olduğuna değil,nereye gittiğime değil altımda ne olduğuna bakarım...
hayırlsı olsun Energy,neyde karar kıldın peki takip edemedim bikaç gündür?
hayırlı uğurlu olsun kazasız bol rüzgarlı sürüşler
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Aras er6n alıyorum hoca bır oncekı msjlarımdada mevcut
metehan abi banada bul bi motor 4500 tl maximum nakit ve takas için kymco pulsar clk 125 im var hadi abi mümkünse büyük cc 500 olsun yoksa 250
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
selam ,
çok sevindim er6N aldığına, parasını sonuna kadar hak eden harika bir motor...
bu arada uzaktan kumandalı diye maytap geçilen motor benimki...
http://www.sahibinden.com/acil_acil_...XQQdisplayitem
bende vfr 800 almaya çalışıyorum....
alamasamda ER6N var diye üzülmem herhalde...
Keyifli sürüşler herkese
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
Er6n çok isabetli bi karar olmuş.250 cc'liklere bulaşmaman çok iyi olmuş.Vereceğin para boşa giderdi.Şimdi parasını hakeden bir motora sahip olacaksın.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)