Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Selamlar.iş ve okul yoğunluğundan açtığım konuyu unuttum
Metehan abi oncelıkle ozur dılıyorum sana geri donus yapamadım.Fazlasıyla problem vardı gerek işte gerek okulda.Herneyse ben motor buldum er6n alıyorum.ss görünümlü küçük motorcuklara kurban vermedin beni metehan abi
Aydında bulunan arkadaşın yan çizmesi sonucu(iyiki çizmiş) Aydın'a aldığım uçak biletini iptal ettim %30 kesinti cabası
er6n hiç kafamda yokken bir miktar daha nakit buldum.maaşımı alır almaz motorumu alıyorum.(10undan sonra...) fotoları şuan elimde ama paylaşmak istemiyorum noter satışını yapıp benim olunca paylaşacağım
En güzel günler sizlerin olsun.
Not:Metehan abi ilgine tekrar teşekkür ediyorum...
yok dostum canın sağolsun...kawa 250 den kurtulmanda benim için şereftir...
ER 6 n iyi hoş fekat az rüzgar çarpar...er 6 f tercihimdir öncelikli...hayırlı olsun şimdiden...bak bana uzun yolda dua edicen...250 likle rampa tırmalarken bununla uzayacaksın ...
kanka sen cgl ile güzelsin...senin neyine ducati...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yorumlardan okudüğüm kadar senin derdin 600 cc bir makina
tavsiyem dolu dolu yaşaman için sana yzf-r6 'yı öneririm istediğin herşeyi yapar
SEN izin verdikçe
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Ohooooo seçenekler baya bi çoğalmış gene
Belki 1 haftaya motor alacaktı ama seçenekler yüzünden hatlar kesildi yine
Sen boş ver al bi broadway yazı bekleme .
Metehan sana uyan motor alamaz, benim ninjaya öyle demiyordun ama
bknz. piyango mevzuu
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
ortak ne yap et şartları zorla yaşı büyükte olsa 600 lük bişey al,seneyede havalar ısınınca tekrar motor arama!
birikim az fazlaysa neden alt ccde tırmalasın anlamadım...kişi ne istediğini bilmiyor...cc kararsızlığında...yıllardır düşükccde hamallık yaptım bana sor...
250 cc ve altı hamallıktan zaman kaybından başka birşey değil...kendini hazır hissediyorsa kişi 500 cc ve üstü...kaçınılmaz...
hehe linkteki muhabbet makaraymış...bende bana kitliyon diye şaşırdım... razıyım abi hep razı olacağım...cbfnin yanında kawa 250 Abdurrahman Çelebi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------
aslında var ya 05-06 temiz (kmsi az fazladır ama) f
650 baksak var ya süper olur...
Kawasaki Er6-n Yada Kawasaki er-5 hem butcene uygun hemde mukemmel motorlar
Moto-Cross
Selamlar...
Arkadaşlar kararım kesindir
uzun zamandır yaptığım birikimin boşa gitmesini istemiyordum,kimse istemez.
Verdiğim karardan daha sonra pişman olmak istemiyordum.Bu nedenle fazlasıyla kararsızdım.
600cc,uzun bır sure 125cc kullandığım için bana fazla gelebileceğini düşünüyordum taaki er6n nin üzerine atlayıp birkaç km kadar yol yapınca anladım.Bilinçli kullanım herşeydir...
Hayırlısıysa birkaç güne kadar elimde olacak kerata
Metahan abi,pandalar iskender severmi?
Not: Juniyear ;98 model broadwayim var ;) [baba yadigarı...] Fakat araba merakım yok.Yatıyor uzun bir süredir kendileri...
Git bayilere bin üstüne motorları incele içine sineni al bence o fiyata çok güzel motorlar var.
HONDA
bu ara bende er6n takıntısı var. uysal bi motor ve 600 lüklerin içinde en az yakanı o. ayrıca cift silindir olması bakım masraflarını azaltıyor. bunun yanında bi çok parcası diğer markalara oranla daha ucuz diye duydum. 250 de cbf bence güzel
.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
ya b u benim de hoşuma gitti. 8000 tl param yok dün gördüm bunu. alamayacağım için cok üzülüyorum inanın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
sizde ne var motor?
kardeşim selamlar aklında böyle bir model varmı bilmiyorum ama link verim düşün bu kadar indirdim fiyatı kaçmaz al sana link Suzuki Gs 500 (2005)
http://www.sahibinden.com/sitedeki_t...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)