Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Yaz geliyor,çok kararsızım...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    İstanbul Aydın arası 780 km civarı...uzun bir yol çekilmez...kargoyla yollatsan parayı nasıl yollarsın risk başlıyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı €nergy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet 98 99 mod. bulabilirim fakat nasıl kullanıldıgını bılemem.biraz riskli olabilir.
    Merakla takip ediyorum seni Bu konuda haklısın 98 99 Model 1000 rr da olsa İnsanı biraz korkutuyor Her an arıza çıkartabilir gibi..Aldığın makina gerçekten harika görünüş olarak Performans olarak kullanmadığım için bilmiyorum artık aldığın zaman bilgilendirirsin bizleri Bu arada uyku tutmuyor galiba heycandan

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul Aydın arası 780 km civarı...uzun bir yol çekilmez...
    Bu arada uçakla gidip çekiciyle getirirm demişsinde Fiyat tuzlu olmazmı ? Metehan abinin dediği gibi 780 km

ferhat uçank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r kısa bir süre için:)
    ben motorumu İstanbul Antalya arası getrdim hava yağışlıydı ama bı mevsim uygun değil.. gene kendin git ama ordan kargoyla yolla bence yoksa risk almış olursun.. ya da gidebildiğin yada havanın bozduğu yere kadar gidebilirsin? ama bütün yolu gelmeni BU HAVADA tavsiye etmem.. bu arada motorla uzun yolculuğa bayılırım keşke imkanım olsada sana katılsam..

İstanbul Aydın arası 780 km civarı...uzun bir yol çekilmez...kargoyla yollatsan parayı nasıl yollarsın risk başlıyor...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı ferhat uçank adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motorumu İstanbul Antalya arası getrdim hava yağışlıydı ama bı mevsim uygun değil.. gene kendin git ama ordan kargoyla yolla bence yoksa risk almış olursun.. ya da gidebildiğin yada havanın bozduğu yere kadar gidebilirsin? ama bütün yolu gelmeni BU HAVADA tavsiye etmem.. bu arada motorla uzun yolculuğa bayılırım keşke imkanım olsada sana katılsam..
    Antalyada bile Fırtınalar Böyleyse İstanbul aydın'I Düşünemiyorum Bu arada Ferhat abi Seninlede tanışmak isterim en yakın zamanda. Antalyada bi gezi falan düzenlendiği zaman gelmek isterim

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    energy atla otobüse gel cuma günü izmire sonra aydına geçelim beraber artçılı bi şekilde istanbula varırız benim kesinleşti istanbula gitmem ama yarın akşam göcek e doğru yola çıkıyorum cuma günü izmire varırım ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu paraya düşüneceğim en uygun ilanlar :

Gördüğüm kadarıyla tertemiz makine :
    http://www.sahibinden.com/uygun_fiya...XQQdisplayitem

Çok az birşey daha ekleyip :
    http://www.sahibinden.com/13_500_er_...XQQdisplayitem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu paraya düşüneceğim en uygun ilanlar :

Gördüğüm kadarıyla tertemiz makine :
    http://www.sahibinden.com/uygun_fiya...XQQdisplayitem

Çok az birşey daha ekleyip :
    http://www.sahibinden.com/13_500_er_...XQQdisplayitem
    gördüm o ilanları Emre abi çok saol.

Ferhat uçank :hocam çekiciyle getirmeyi dusunuyorum cok fazla bir fiyat tutmayacak.ama nasıl bağlayacagım nasıl sabit tutacagım cok merak edıyorum.yarın sabah yolculuk var. bakalım

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    gördüm o ilanları Emre abi çok saol.

Ferhat uçank :hocam çekiciyle getirmeyi dusunuyorum cok fazla bir fiyat tutmayacak.ama nasıl bağlayacagım nasıl sabit tutacagım cok merak edıyorum.yarın sabah yolculuk var. bakalım
    Ninja 250r'ı almışsın sanırım hayırlı olsun, iyi bir seçim.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Arkadaşlar msjın aynısını İzmir-MT' ye yazdım.
    Bana yardımcı olabilecek tanıdıklarınız varsa lütfen bana ulaşın.

istanbulccc : hocam yarın hayırlısıysa alıyorum ama ufak bir prob. var teşekkür ederim...

izmir-MT'deki msjım...

Tekrar Selamlar arkadaşlar...
    izmirde bir firma ile anlaştım Aydın'dan satın alacağım motoru istanbula goturecegım.
    Aydın/Nazilli - İzmir/Bornova arası bana eşlik edecek bir arkadaş arıyorum.yolların çok yabancısıyım ve yardıma ihtiyacım var.Bana yoldaş olacak arkadaşa yemekte ne isterse ısmarlayacağım
    17 şubat çarşamba saat 12:00 13:00 arası Aydın/Nazilliden yola çıkılacaktır.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Mt-03 al......

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt-03 al......
    7bine vardıda bizmi almadık

Motosikleti
    €nergy hayırlı olsun sanırım kafanda fazla büyüttün. izmir aydın arası kadıköy- pendik yada kadıköy tuzla kadar bişi. araba otobüsle 1 saatte trenle 1.5 saatte gidersin ki havalimanına yakındı sanırım tren istasyonu. ben sana hala otogardan bir otobüs ayarlayıp bagajında getirmeyi öneririm. hiç gerek yok nakliye taşıma şirketine falan ;)
    ben eşlik etmek isterdim ama bu gece araba almaya muğla - göcek e gidiyorum anca cumaya izmire varırım...

tekrar hayırlı olsun
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki er6-n
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    €nergy hayırlı olsun sanırım kafanda fazla büyüttün. izmir aydın arası kadıköy- pendik yada kadıköy tuzla kadar bişi. araba otobüsle 1 saatte trenle 1.5 saatte gidersin ki havalimanına yakındı sanırım tren istasyonu. ben sana hala otogardan bir otobüs ayarlayıp bagajında getirmeyi öneririm. hiç gerek yok nakliye taşıma şirketine falan ;)
    ben eşlik etmek isterdim ama bu gece araba almaya muğla - göcek e gidiyorum anca cumaya izmire varırım...

tekrar hayırlı olsun

cok saol bur-k@ günlerimiz çakışıyor.bakalım sağ sağlim ista getireyimde.
    otobusun bagajına koymayı gönlüm el vermiyor ne olur ne olmaz çok sağlıklı değil.zaten bagaja koyulacak bir motor değil

Motosikleti
    yaw aga bu sitede çok adam bu şekilde getirdi motorunu 600 rr ından tut gs 500 e hyo gt 250 r dan motor yatmıyo direk giriyor sen sadece battaniye ve sağlam bir ip ayarla yeterli ;)

bu arada aydındandan çıkıyon otobana izmire gişelerden sonra çanakkale tabelalarını takip et bu tabelların yanında bornovayı göreceksin ;)

bms23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Abisinin var ?
    Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorum diye söylemiyorum şiddetle öneriyorum
    valla abi makineyi elinde biaz daha tut(yaklaşık 1 yıl daha) abim ve ben para bitiktriyoruz. bakarsın abime bunu alırım.ama senüşteri bulursan elden çıkar sonuçta herşey bu yaz kazanacağım paraya bağı.

şimdi gelelim konunun cevabına: bu makina çok manyak ama biraz yakıt sorunu var diye biliyorum.ama düşününce bakıyorum 6000 tl için oldukça iyi.ama seçim ne olursa olsun hayırlı olsun.
    MAKSAT YOLU HİSSETMEK

Motosikleti
    hort energy ne yaptın ne ettin ?

Motosikleti
    Arkadaşlar msjın aynısını İzmir-MT' ye yazdım.
    Bana yardımcı olabilecek tanıdıklarınız varsa lütfen bana ulaşın.

istanbulccc : hocam yarın hayırlısıysa alıyorum ama ufak bir prob. var teşekkür ederim...

izmir-MT'deki msjım...

Tekrar Selamlar arkadaşlar...
    izmirde bir firma ile anlaştım Aydın'dan satın alacağım motoru istanbula goturecegım.
    Aydın/Nazilli - İzmir/Bornova arası bana eşlik edecek bir arkadaş arıyorum.yolların çok yabancısıyım ve yardıma ihtiyacım var.Bana yoldaş olacak arkadaşa yemekte ne isterse ısmarlayacağım
    17 şubat çarşamba saat 12:00 13:00 arası Aydın/Nazilliden yola çıkılacaktır.

Bir kardeşimizi daha çakma ss makinalara kurban verdik kaptırdık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

al orjinal japon yukiyi başın ağrımaz:

Motosikleti
    http://www.sahibinden.com/acil_acil_...XQQdisplayitem

bu makinayı kaçırma...kelepir derim...

satan kişi MT den yabancıyada gitmez hem...

http://www.motosiklet.net/forum/sati...er6n-acil.html

http://www.sahibinden.com/acil_acil_...XQQdisplayitem

bu makinayı kaçırma...kelepir derim...

satan kişi MT den yabancıyada gitmez hem...

http://www.motosiklet.net/forum/sati...er6n-acil.html
    Uzaktan kumandalıymış,oyuncak mı bu Kanka.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler