İstanbul Aydın arası 780 km civarı...uzun bir yol çekilmez...kargoyla yollatsan parayı nasıl yollarsın risk başlıyor...
İstanbul Aydın arası 780 km civarı...uzun bir yol çekilmez...kargoyla yollatsan parayı nasıl yollarsın risk başlıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merakla takip ediyorum seni Bu konuda haklısın 98 99 Model 1000 rr da olsa İnsanı biraz korkutuyor Her an arıza çıkartabilir gibi..Aldığın makina gerçekten harika görünüş olarak Performans olarak kullanmadığım için bilmiyorum artık aldığın zaman bilgilendirirsin bizleri Bu arada uyku tutmuyor galiba heycandan
Bu arada uçakla gidip çekiciyle getirirm demişsinde Fiyat tuzlu olmazmı ? Metehan abinin dediği gibi 780 km
ben motorumu İstanbul Antalya arası getrdim hava yağışlıydı ama bı mevsim uygun değil.. gene kendin git ama ordan kargoyla yolla bence yoksa risk almış olursun.. ya da gidebildiğin yada havanın bozduğu yere kadar gidebilirsin? ama bütün yolu gelmeni BU HAVADA tavsiye etmem.. bu arada motorla uzun yolculuğa bayılırım keşke imkanım olsada sana katılsam..
energy atla otobüse gel cuma günü izmire sonra aydına geçelim beraber artçılı bi şekilde istanbula varırız benim kesinleşti istanbula gitmem ama yarın akşam göcek e doğru yola çıkıyorum cuma günü izmire varırım ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Bu paraya düşüneceğim en uygun ilanlar :
Gördüğüm kadarıyla tertemiz makine :
http://www.sahibinden.com/uygun_fiya...XQQdisplayitem
Çok az birşey daha ekleyip :
http://www.sahibinden.com/13_500_er_...XQQdisplayitem
Arkadaşlar msjın aynısını İzmir-MT' ye yazdım.
Bana yardımcı olabilecek tanıdıklarınız varsa lütfen bana ulaşın.
istanbulccc : hocam yarın hayırlısıysa alıyorum ama ufak bir prob. var teşekkür ederim...
izmir-MT'deki msjım...
Tekrar Selamlar arkadaşlar...
izmirde bir firma ile anlaştım Aydın'dan satın alacağım motoru istanbula goturecegım.
Aydın/Nazilli - İzmir/Bornova arası bana eşlik edecek bir arkadaş arıyorum.yolların çok yabancısıyım ve yardıma ihtiyacım var.Bana yoldaş olacak arkadaşa yemekte ne isterse ısmarlayacağım
17 şubat çarşamba saat 12:00 13:00 arası Aydın/Nazilliden yola çıkılacaktır.
€nergy hayırlı olsun sanırım kafanda fazla büyüttün. izmir aydın arası kadıköy- pendik yada kadıköy tuzla kadar bişi. araba otobüsle 1 saatte trenle 1.5 saatte gidersin ki havalimanına yakındı sanırım tren istasyonu. ben sana hala otogardan bir otobüs ayarlayıp bagajında getirmeyi öneririm. hiç gerek yok nakliye taşıma şirketine falan ;)
ben eşlik etmek isterdim ama bu gece araba almaya muğla - göcek e gidiyorum anca cumaya izmire varırım...
tekrar hayırlı olsun
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yaw aga bu sitede çok adam bu şekilde getirdi motorunu 600 rr ından tut gs 500 e hyo gt 250 r dan motor yatmıyo direk giriyor sen sadece battaniye ve sağlam bir ip ayarla yeterli ;)
bu arada aydındandan çıkıyon otobana izmire gişelerden sonra çanakkale tabelalarını takip et bu tabelların yanında bornovayı göreceksin ;)
valla abi makineyi elinde biaz daha tut(yaklaşık 1 yıl daha) abim ve ben para bitiktriyoruz. bakarsın abime bunu alırım.ama senüşteri bulursan elden çıkar sonuçta herşey bu yaz kazanacağım paraya bağı.
şimdi gelelim konunun cevabına: bu makina çok manyak ama biraz yakıt sorunu var diye biliyorum.ama düşününce bakıyorum 6000 tl için oldukça iyi.ama seçim ne olursa olsun hayırlı olsun.
MAKSAT YOLU HİSSETMEK
hort energy ne yaptın ne ettin ?
al orjinal japon yukiyi başın ağrımaz:
http://www.sahibinden.com/acil_acil_...XQQdisplayitem
bu makinayı kaçırma...kelepir derim...
satan kişi MT den yabancıyada gitmez hem...
http://www.motosiklet.net/forum/sati...er6n-acil.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)