mrb fitesli motor almayı düşünüyorum apache kafamı karıştırıyor yardım !
-
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben ismail burger king de motorcuyum eve gidip gelmek için bi motor düşünüyorum apache yi araştırdım da şöyle duyumlar aldım apache hız yapınca titriyormuş, 200 km yi aşınca sibop kesiyormuş, yedek parçası çok pahalıymış apache yi üreten firam iflas etmiş gibi duyumlar acaba bunlar dogru mu yoksa millet motorlarını mı övüyo ne olur yardım aradıgım motor az yaksın parçası ucuz olsun dayanıklı olsun yeter varmı bi tavsiyeniz arkadaşlar şimdiden teşekürler .
Reklamlar
-
Direk 200km/h'dan kaybediyorsun
-
ya 200 km devamlı yol yaptıktan sonra demek istemiştim
-
hangi burgerking de kuryesin sen?
-
boşver orasını sence hangi motoru almalıyım
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Direk 200km/h'dan kaybediyorsun
hız değil yol olsa gerek.zira 150 cc apachi 200 km/h yapamaz
-
kashmar54 adlı üyeden alıntı
bencede hocamiz yanlis anladi
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Fitesli motor alırsan tam bi APAÇİ olacağına eminim
-
washburn24 adlı üyeden alıntı
Fitesli motor alırsan tam bi APAÇİ olacağına eminim
lütfen ön yargıyla yaklaşmayalım...
-
konuda üyede fake
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
-
200 km den sonra sibop kesiyor ) İtina ile titriyor ) Ama güzel gidiyor. İlk motorum du benim çok denedim sibop kesemedim
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
apaçiyi boş ver arkdaşım fuarı bekle yenı bır marka gelecektı inan piyasayı sallayacak ucuz yakıtı az parcası ucuz toyomotokoyo bı gelsın bu marka bak neler olacak
-
al dene gör herkes bişeyler söylüyor tvs hakkında
ama bence kuryelerin tercih ettiğine yönel derim
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
Herkez titreşim diyorda bu titreşim nedense hiç rahatsız edicek derecede değil o ayrı bir konu bende apache ile hiç durmadan yol gittim sibob felan kestiği yok
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
ben motora nefes aldırmadan 300km gidebiliyorum sübap kestiremedim apaçimi kesicek
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Al cbf 150, keyfine bak. 0 titreşim. 0 sorun. Almayı düşündüğün marka ile ilgili ilginç, can sıkan duyumlar duyduğundan bahsediyorken neden hala Apachi konusunda ısrarcısın ?
-
askon adlı üyeden alıntı
apaçiyi boş ver arkdaşım fuarı bekle yenı bır marka gelecektı inan piyasayı sallayacak ucuz yakıtı az parcası ucuz toyomotokoyo bı gelsın bu marka bak neler olacak
abi geçen şipşon cafe de bahsedilen marka değil mi bu.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
-
kashmar54 adlı üyeden alıntı
Birkannn adlı üyeden alıntı
bencede
hocamiz yanlis anladi
Feykini gösteren basketbol asistçisi gibisiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler