şimdi espri yaptım dersin bide
mrb fitesli motor almayı düşünüyorum apache kafamı karıştırıyor yardım
vites olmasın o
Mustafa Kemal Atatürk
Motordan anlamayan hayatında apache kullanmamış adamlar yok öyle diyorlar yok 200 kmde subap kesiyormuş saçma sapan yorumlar yazmasın.
14000'de sattım apachemi hiçbir arızası olmadan.
Ve Apacheyi kullandığım gibi YBR kullansam paramparça olurdu.Resmen bir motor nasıl berbat kullanılır , tıpkı cross motor gibi yüksek hızda kaldırımdan çatırt die iner , altını sürte sürte sağa sola girer neler yapmadımki motora..
Apache topiğine gelirsen motorun ne kadar sağlam olduğu ile ilgili bilgi edinebilirsin.
Kawasaki Suzuki Türkiye'de hakettiği yerde olmaması dandik olmalarındanmı sence?
Biz çok araştırdık zamanında 4 milyar sıfırına para verdim bu para YBR'yede yetiyorda CBF150 almayada çin malı değilki paramız olmadığından alalım.
Tekrar söylüyorum 150 Sınıfında çok çok iyi motordur apache.Çekişi YBR 125 , CBR 125 , CBF 150'den kuvvetlidir her 3 motoruda kullananlar bilirler.
En çok hoşuna giden yönü ne dersen;
1.Serilik
2.Yakıt (Yakmıyor nerdeyse yazılan oranlar doğru Kmde 80-90 kuruş yakıyor sakin kullanımda.)
Full Depo 700 KM giden arkadaşlarımız var şehir efsanesi değil Apache başlığında görürsünüz.
aynen denenler gibi arkadaşım.bırak 200 km yi 100 km devamlı gitsen motoru kucagına alırsın.zaten arızanın sebebide fazla gazlamaktan basıyorlar gaza ibre olmuş 150 e daha ne olsun motor başlıyor titremeye ,sagı solu dagılmaya.hem zaten parçasıda bulunmuyor sen en güzeli fuarı bekle sinan usta (askon ) un dediği motordan al derim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Fiski al, fişne suyu iç sonra da fitesli motor kullan, herşeyden önce adam gibi ülkenin dilini öğren.
[COLOR="Blue"][B]Motosiklete yapılacak en büyük performans modifikasyonu, motorcunun sürüş becerisini geliştirmesidir...[/B][/COLOR]
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
bi motor almadan önce git bin önce ybr kullan sonra cbf kullan sonra da bi apaçhe kullan kafana hangisi yatarsa onu al zaten aradaki farkı görürsün
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
ybr al ;) Bu apaçhe Ne üretimdi hangi ülke ?
ybr-cbf-apache hiç farkı hangisi gözüne güzel görünüosa hangi motor gel üstüme bin diyosa onu al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)