Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

kask şehirde takılmalı mı?

REKLAM ALANI
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya pantolon??

anlıyorum tabii ses ve rüzgar ve çıplaklık hissi rahatsızlık verebilir.
    paintball maskesi gibi bişeyle motosiklet kullanabilmeyi dilerdim.
    pantolon ve monta ise hepten gıcığım.
    söylemek istediğim severek kullananlar olduğu gibi amfibik gibi rahatsız edici bulduğu halde güvenlik için kullanmak gerektiğini düşünenlerdenim.

kask-mont-pantolon-eldiven-göğüs koruma-sırt koruma-boyun koruma-bot-body armor-dizlik-dizin çapraz hareketlerini engelleyen dizlik-hava yastığı.......

herkesin "hop, yeter bu kadar!" dediği bi nokta var.
    ama kask en zaruri ve gereklisidir.
    Hee bak pantolona bende gıcıktım onu da chap alarak hallettim..
    Koruma dersen var, rahatlık dersen o da var

Ama şöyle bir manyaklık söyleyeyim; ben dizliksiz 2-3 kez motora bindim (uzun yolda) dizlerim üşüdü, dondu ve dolayısıyla rahatsız oldum direk sarıldım dizliğe de

Montumu ise cidden çok seviyorum hatta geçen hafta oturdum reflektör modifiyesi yaptım arkasına..

Ama benimde sınırım buraya kadar, yani kask,mont,chap,dizlik,eldiven den sonrası basıyor bana..Özellikle bellik..Su gibi yapıyor insanın sırtını..

Gerçi alışma meselesi bunlar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Bellik önemli parçalardan biridir aslında. Özellikle uzun yola gidecekseniz ve motorunuz biraz titrekse. Bel ve sırtınızı korumanın yanısıra en önemli katkısı böbrekleri sıkıştırarak böbreklerin hareket etmemesini dolayısı ile korunmasını sağlamaktır.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bellik önemli parçalardan biridir aslında. Özellikle uzun yola gidecekseniz ve motorunuz biraz titrekse. Bel ve sırtınızı korumanın yanısıra en önemli katkısı böbrekleri sıkıştırarak böbreklerin hareket etmemesini dolayısı ile korunmasını sağlamaktır.
    Muhakkak öyle lakin kendi montumun yapısı ve korumalarının dizilişi gereği bel kısmı sıkı duruyor hali hazırda..

Aslında bellikten ziyade bellik destekli bir sırt koruması en işe yarar çözüm..

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  

ilk fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor."

ikinci fotoğraf: " Kask takmayı sevmiyorum çünkü kask saçlarımı bozuyor."

""Her yıl yollarımızda 11.000 insan ölüyor ve 30.000 insan ciddi şekilde yaralanıyor. Bu durum, binlerce ailenin dağılan parçaları toplamak zorunda kaldığı, ailelerin sevdikleri birini kaybetmenin acısıyla işkence çektikleri, düşen gelirleri yüzünden zor durumda kaldıkları veya kalıcı beyin hasarı geçiren bir akrabalarına ömür boyu bakım yapmak zorunda kaldıkları anlamına geliyor.

Esas üzücü olan gerçek ise, düşündüğünüz zaman bu olayların %40'ı sadece basit bir kask giyerek önlenebilir olması. Bu durumun bir özürü yok

Bir kask giyin, sadece kendi sağlığınız için değil. ""

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler