kask şehirde takılmalı mı?
Reklamlar
-
12 Şubat 2010, 01:22
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ya pantolon??
anlıyorum tabii ses ve rüzgar ve çıplaklık hissi rahatsızlık verebilir.
paintball maskesi gibi bişeyle motosiklet kullanabilmeyi dilerdim.
pantolon ve monta ise hepten gıcığım.
söylemek istediğim severek kullananlar olduğu gibi amfibik gibi rahatsız edici bulduğu halde güvenlik için kullanmak gerektiğini düşünenlerdenim.
kask-mont-pantolon-eldiven-göğüs koruma-sırt koruma-boyun koruma-bot-body armor-dizlik-dizin çapraz hareketlerini engelleyen dizlik-hava yastığı.......
herkesin "hop, yeter bu kadar!" dediği bi nokta var.
ama kask en zaruri ve gereklisidir.
Hee bak pantolona bende gıcıktım onu da chap alarak hallettim..
Koruma dersen var, rahatlık dersen o da var
Ama şöyle bir manyaklık söyleyeyim; ben dizliksiz 2-3 kez motora bindim (uzun yolda) dizlerim üşüdü, dondu ve dolayısıyla rahatsız oldum direk sarıldım dizliğe de
Montumu ise cidden çok seviyorum hatta geçen hafta oturdum reflektör modifiyesi yaptım arkasına..
Ama benimde sınırım buraya kadar, yani kask,mont,chap,dizlik,eldiven den sonrası basıyor bana..Özellikle bellik..Su gibi yapıyor insanın sırtını..
Gerçi alışma meselesi bunlar..
Reklamlar
-
12 Şubat 2010, 01:31
Bellik önemli parçalardan biridir aslında. Özellikle uzun yola gidecekseniz ve motorunuz biraz titrekse. Bel ve sırtınızı korumanın yanısıra en önemli katkısı böbrekleri sıkıştırarak böbreklerin hareket etmemesini dolayısı ile korunmasını sağlamaktır.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
12 Şubat 2010, 02:00
Ante adlı üyeden alıntı
Bellik önemli parçalardan biridir aslında. Özellikle uzun yola gidecekseniz ve motorunuz biraz titrekse. Bel ve sırtınızı korumanın yanısıra en önemli katkısı böbrekleri sıkıştırarak böbreklerin hareket etmemesini dolayısı ile korunmasını sağlamaktır.
Muhakkak öyle lakin kendi montumun yapısı ve korumalarının dizilişi gereği bel kısmı sıkı duruyor hali hazırda..
Aslında bellikten ziyade bellik destekli bir sırt koruması en işe yarar çözüm..
-
12 Şubat 2010, 02:11
Admin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler