Çıkartma konusunda yardım....
Reklamlar
-
Geçenlerde dikkatimi çekmişti. Hoşuma da gitti, tabii böyle kuru kafalı değil. Ruhsata da işletmeye gerek yok diye biliyorum. Motora pasta, cila yerine böyle bir şey yaptırmayı düşünebilirim. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa artısı ve eksileri ile ve de nereden bulunacağı konusunda yardım isterim.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Reklamlar
-
o resimdekiler airbrush ile yapılan resim yani boya ile yapılıyor çıkarma değil
-
reklamcılar ölçü alıp dijital baskı yöntemiyle birebir uyup potluk yapmayacak şekilde istediğiniz fotoyu resmi folyoya kopyalayabilirler . fiyatıda tabiki airbrush ın yanında bedava kalır . ama uygulamayı kendiniz değil cam filmi yapan birisinin yapması mükemmele yakın sonuç verir .
-
trooperx adlı üyeden alıntı
reklamcılar ölçü alıp dijital baskı yöntemiyle birebir uyup potluk yapmayacak şekilde istediğiniz fotoyu resmi folyoya kopyalayabilirler . fiyatıda tabiki airbrush ın yanında bedava kalır . ama uygulamayı kendiniz değil cam filmi yapan birisinin yapması mükemmele yakın sonuç verir .
Eyvallah....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
sinan adlı üyeden alıntı
o resimdekiler airbrush ile yapılan resim yani boya ile yapılıyor çıkarma değil
Doğru ama pahalı...
-
arkadasın dedıgı gıbı resımdekiler airbrush ve iyi bi uygulama istiyorsan baya bi mikrat gozden cıkarman gerek.reklamcıların yaptıgı folyo uzerine dijital baskıda olur ama kalite itibarı ile arada baya fark olur ayrıca bildigim kadarıyla motosiklete folyo uygulaması yapmak zor cunku cok fazla kavis var.son olarakta yanlısım varsa duzeltın bunları ruhsata isletmek gerek diye biliyorum..
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
-
-
Araç boya olmadığı ve rengi değişmediği, aynı zamanda da istenildiği anda sökülüp eski haline getirilebileceği için ruhsata işletmeye gerek yok diye biliyorum. Ve ruhsata ne yazacaklar ki çıkartma yapıştırılmıştır mı?
Tabii airbush için olabilir neticede işlem farklı... Yine de tam olarak bilemiyorum tabii ki...
-
Yüca baba, çıkartma işi yalan oluyor, ben birkaç motorda böyle tribal çıkartmalar görmüştüm..Yağmur, çamur ve rüzgar işin bitiriyor yapışkanın..
En iyisi airbrush..
Bu arada ruhsata işletme konusu şöyle, motorun ruhsatta yazan rengi hakim renk olarak kalıyorsa sorun olmuyor..Bizatihi bilenine sordum
MEsela benim motorda gri yazıyor, ben yazın boyatacağım ama füme gibi yapacağım..Gene griye çalan bir renk olduğu için sıkıntı olmayacak..
Airbrushla doldursamda makineyi arka fon rengi gri olduğu sürece sıkıntı olmuyor(muş)..
-
35 42 Merkez anlaşıldı tamam...
-
Bu nasıl yapıldığına bağlı.
En dandiği çıkartma biçimde olan. Tabi hava şartları nedeniyle bu yıpranıp çıkıyor.
Birde üzerinden vernik geçilerek yapılanlar var. Geçmişte yaptırmıştım böyle bir şey. Bu şekilde yapılırsa kolay kolay etkilenmiyor ama sökeyim de diyemiyorsun.
Güzel yapılmış bir airbrush'ın yerini hiçbiri tutamaz.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
Pastel Boya İle Çöp Adam Çizsek İş Yapmazmı (:
Reklamcılara Deseni Veriseniz Belki Baskı Yapabılırler
Montaj Icınde Bir Adet Camsil Ve Bir Adet Cam Çekçeği Gerekır
Montaj:
Önce Her İki Tarafada Camsil Sıkılır (Yapıskana Ve Motora) Yapıstırma Yapıstırılır Ardından Çekcek ıle Uzerındne Gecılerek Icerıdekı Su Atılır
Camsıl Sıkmadaki Amaç Hava Kabarcıgını Önlemek
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler