17 yaşındayım race motor almak istiyorum bilginize ihtiyacım var
Reklamlar
-
10 Şubat 2010, 15:47
aYe adlı üyeden alıntı
Gariptir SS kullananların hepsi benim gibi bu vatandaşın fake olduğunun farkında, çünkü SS kullanmak paradan yetenekten çok zeka gerektirir.
Beynin çatır çatır çalışımıyorsa patır patır patlarsın.
vay efendim enduroculara kafası ağır çalışır dedi!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
-
10 Şubat 2010, 15:50
aYe adlı üyeden alıntı
Daha önce kaç tane 17 yaşında olan daha önce 600RR'ı olmuş, ama gazlarken lastiği patlayınca kaza yapmış, motoru pert etmiş, sonrada hangi SS'i alayım abilerimden yardım bekliyorum diye sorun tip gördün?
Farklı dünyalardamı yaşıyoruz napıyoruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
Bu arada 250'le giderken arka lastiğimin ortası hızdan eridiği için resmen delik deşik oldu ama buna rağmen kaza yapmadım, ben çok yetenekli değilim, tubeless lastik öyle bir anda yok olmuyor, yavaşça sönümleniyor ve bunu farkedip durabilecek kadar zamanınız her zaman var, hatta ufak 1 delikse inmesi 1 haftayı bile bulabilir.
600RR denen motorun lastiği tubeless'dir, henüz literatürde lastiği patlayıpta kaza yapmış 600RR sürücüsü bu çocuktan başka yok.
evet ama belkı mobıletının lastığı patlamış tırda burda azıcık tecrubelı olduğunu konuya yabancı olmadığını hissettırmek için yalan demiş olabılır ama motor alacağı yada uygun olup olmadığını ne yapacağını öğrenmek istemış olması doğaldır cocuk yaştakı sayabıleceğim bu yaşların hayalı coktur benı sıkan konu şu buna fayk dersek samımı olup bılgısı az olan kardeşlerımıze ne dıyeceğiz
-
10 Şubat 2010, 15:51
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
vay efendim enduroculara kafası ağır çalışır dedi!
En azından bu söylemin bir dayanağı var.
Fuar'a gelecek misin? Görüşmeyi çok isterim, merak ettiklerim listesinde üst sıralardasın.
-
10 Şubat 2010, 15:52
avkan65 adlı üyeden alıntı
usta sen 18 indeyken kaç vitesliye biniyordun
valla degişiyordu illa şu olsun diye hiç seçmedim yine seçmiyorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
10 Şubat 2010, 15:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
askon adlı üyeden alıntı
evet ama belkı mobıletının lastığı patlamış tırda burda azıcık tecrubelı olduğunu konuya yabancı olmadığını hissettırmek için yalan demiş olabılır ama motor alacağı yada uygun olup olmadığını ne yapacağını öğrenmek istemış olması doğaldır cocuk yaştakı sayabıleceğim bu yaşların hayalı coktur benı sıkan konu şu buna fayk dersek samımı olup bılgısı az olan kardeşlerımıze ne dıyeceğiz
Valla inan sitede öyle çocuklar(gençler) varki çoğunu mesajlarının kalitesinden dolayı 30-40 yaşında sanıyoruz, bir çok örnek verebilirim ama müsade almadan isim yazmam.
İster 5 ister 50 yaşında olsun bahanesi ne olursa olsun yalan konuşan insanı sevmiyorum.
Bu başlığı açan kişininde dalga geçip eğlenmek haricinde hiç bir beklentisi yok.
-
10 Şubat 2010, 15:56
Zeki insanlar sayesinde arkadaşın fake olduğunu şimdi anladık ben bişi yazmıycam artık
-
10 Şubat 2010, 15:57
galatasaray fenerbahçe derbi si başlamış gene allah hakeme sabır taraftara nefes oyuncularda güç kuvvet versin inşallah.
-
10 Şubat 2010, 15:58
hızlı yaşa genç öl,arkadaşım sen fazla yaşamazsın en fazla 23 yaş,ondan sonrasını zaten biliyosun
-
10 Şubat 2010, 16:00
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
avkan65 adlı üyeden alıntı
Zeki insanlar sayesinde arkadaşın fake olduğunu şimdi anladık ben bişi yazmıycam artık
Sonunda anladın madem bir teşekkür et bari.
-
10 Şubat 2010, 16:00
çocuklara iyi gelirrrrrrrrrrr
:
-
10 Şubat 2010, 16:02
meğersem hepimiz fake, berkant gerçekmiş
aYe adlı üyeden alıntı
En azından bu söylemin bir dayanağı var.
Fuar'a gelecek misin? Görüşmeyi çok isterim, merak ettiklerim listesinde üst sıralardasın.
ay çekirdeği ve gitar çantamla karşı çatıda olacağım, uzun bi kara listem var
-
10 Şubat 2010, 16:06
çok riskli bir yaştasın. şeytana nasıl dayanacaksın hız yapmamak için. bence biraz daha yavaş bir motorla başlıyabilirsin
-
10 Şubat 2010, 16:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
meğersem hepimiz fake, berkant gerçekmiş
ay çekirdeği ve gitar çantamla karşı çatıda olacağım, uzun bi kara listem var
Dikkatli ol kazara manken felan vurabilirsin, motorla alakasız manken görmeye fuara gitmiş binlerce abazanın saldırısından seni korumaya yetecek kadar kolluk kuvveti yok.
-
10 Şubat 2010, 16:10
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
10 Şubat 2010, 16:12
aYe adlı üyeden alıntı
Dikkatli ol kazara manken felan vurabilirsin, motorla alakasız manken görmeye fuara gitmiş binlerce abazanın saldırısından seni korumaya yetecek kadar kolluk kuvveti yok.
ben de gelecem de mankenler filan saldırır tırsıyorum açıkçası
-
10 Şubat 2010, 16:20
tanışma
slm ben amfibik. siteye yeni üye oldum. daha yeni kawasaki 750 vulkan aldım. Yalnız teknik detayları hakkında bilgiye ihtiyacım. Bu arada ben de 18 im de motr sahibi oldum diyemiyorum. Ben ancak 40 ında alabilecek pozisyona geldim. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
-
10 Şubat 2010, 16:23
amfibik adlı üyeden alıntı
slm ben amfibik. siteye yeni üye oldum. daha yeni kawasaki 750 vulkan aldım. Yalnız teknik detayları hakkında bilgiye ihtiyacım. Bu arada ben de 18 im de motr sahibi oldum diyemiyorum. Ben ancak 40 ında alabilecek pozisyona geldim. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
usta sen burdan başka bahara kaldın tanışma topiğiaç daga iyi olur
saygılar
:
-
10 Şubat 2010, 16:24
Akıl yaşta değil baştadır akılsız başında yaşı olurmu? olmaz. bu arkadaş malumunuz üzere forum sakinlerini kandırmaya ve birbirine düşürmeye gelmiş o kadar amaçsız bir şeyi tartışmış ki bazı arkadaşlarımız daha önce bu tarz topiclerde 40 kere üzerinden geçilen duyarlılık mevzusunu ele alırken birbirilerini kıracak seviyeye ulaşmış maalesef! izin vermeyin bunlara arkadaşlar maksat paylaşım muhabbet Hobareyyy!
-
10 Şubat 2010, 16:28
-
10 Şubat 2010, 16:28
@ amfibik,
pert olmaya dogru giden bir topikte kendini tanıtıp bilgi istemek pek de mantıklı değil.
istersen 8 sayfayı baştan bir daha oku. yazmak faydalı olur diye düşünüyorsan devam et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler