akıllı mı ??? hani nerde
akıllı mı ??? hani nerde
Benimde ima edildiğim bir sürü ciddi ciddi cevaplar yazılmış, yahu arkadaş birisi çıkıyor(belkide bu çocuk bile değil 20 yıldır hayabusa kullanan 30 yaşında biri) "On Beş Yasında Da Nazife De Hanım, Hangi SS'i alsınnnn" diye başlık açıp şu beyinsizlerle dalga geçeyim, eğleneyim biraz diyor.
Maşallah 2-3 kişi hariç bu klasik oyuna herkez düşmüş ciddi ciddi cevap yazıyorsunuz.
Motosiklete başlama yaşı v.s. en takıntısı olmayan adam benim, hatta patlayıp ölecek kişilerin SS alması yanlısıyım, ikinci el çıkma parça bulmakta zorlanıyorum.
Sizleri küçümsemek için söylemiyorum ama unutmayın ki; zeki insanlar beynini kullanır, çok zeki insanlar zeki insanların beynini kullanır.
Bu başlığı açan kişide benim gözümde çok zeki aday adayıdır.
Yahu hepiniz tuzağa gelmişsiniz...eleman feyk üye ...ilk konuda race muhabbeti artık baymış olması lazım...konuyu açıp bakıyor dalgasına...sizde iyi niyetle birşeyler karalıyorsunuz...hepsi masal bunların çok belli...bu saçamalıklara moderatör izin vermeyecek...direkt silecek...kendisini tanıtmadan her açan üyeliğin ss alıcam tarzı şeylerine sizde balıklama atlamayın...ben 5 yılda 50 tane bu tarz konu gördüm hepside bu tarz kafelerde harclıklarla nete girenlerin işiydi...mod bunu kapatırken site kalitesini ve diğer okuyuculara verdiği olumsuz mesajları bahane edebilir ...çok basit...halende duruyor...hayret...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------
lafı ağzımdan aldın derler ya...
birde şu hayat dersleri veren arkadaşlara gülüyorum...yahu veled kolasını yudumlarken kahale alınmanın verdiği pis sırıtışla sizi okuyor ve gülüyor ne saflar var diye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende 27 yaşındayım artık bende F16 alacağım ama babamı razı edemiyorum babam bana oğlum 1.000 km hızla gitmek akıl işi değil hem benzin dayanmaz o merete diyor
hey Allahım Sen Büyüksün
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
ağlanıcak halimize gülüyoruz, dediydim ama neyse...
gırgıra devam
98 Beygir.....
alma
fake yada diil , isteyen istediğini yazıyor işte ... çok ciddi konular varda biz mi yazmadık ...
valla 600rr kullansaydı önceki sayfalarda sadece 600rr kullananların bilebileceği 2 tanecik çok kolay soru sordum neoldu ? cevaplayamadı.... FAKE
Yeni yine yeniden
İsteyen istediğini yazsın tabi ama ben istediğimi yazdığımda ciddi ciddi eleştiriliyorsam suçlanıyorsam doğal olarak çemkiririm.
Şu başlık altında 600cc SS için; al, alma, şöyle al, böyle al, aman alma, sakın al v.s. yazanlardan kaç tanesi 600cc ve üstü gerçek bir SS kullanmış?
Gariptir SS kullananların hepsi benim gibi bu vatandaşın fake olduğunun farkında, çünkü SS kullanmak paradan yetenekten çok zeka gerektirir.
Beynin çatır çatır çalışımıyorsa patır patır patlarsın.
feyk olduğuna dair delilim şu...MT yi iyi tanıyan atılmış biri veya canı sıkılan bir üyemizin işi MT zaaflarından birini çok iyi kullanıyor...her yazılanı ciddiye almak bir zaaf bence...yahu yazmayın işte...eftelya sana söylüyorum mt sen anla...forum tecrübeme güvenerek yazıyorum bunları...bu hususta başka bir motoforum var...orada 14-17 yaş grubu gayet fazla...orda birbirlerini rahatlıkla gazlayabilirler...
bir farkımız olmalı dimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
race motor alsam demiş yardım istemiş kokoca insanlarsınız hemen fayk uyelık demişsınız belkı gercekten kardeşimşzn merakı var acaba feyk dıyenlermi actı konuyuda zeka tartışılıyor
söylemedi demeyin bu topacın sonu KİLİT
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Daha önce kaç tane 17 yaşında olan daha önce 600RR'ı olmuş, ama gazlarken lastiği patlayınca kaza yapmış, motoru pert etmiş, sonrada hangi SS'i alayım abilerimden yardım bekliyorum diye sorun tip gördün?
Farklı dünyalardamı yaşıyoruz napıyoruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
Bu arada 250'le giderken arka lastiğimin ortası hızdan eridiği için resmen delik deşik oldu ama buna rağmen kaza yapmadım, ben çok yetenekli değilim, tubeless lastik öyle bir anda yok olmuyor, yavaşça sönümleniyor ve bunu farkedip durabilecek kadar zamanınız her zaman var, hatta ufak 1 delikse inmesi 1 haftayı bile bulabilir.
600RR denen motorun lastiği tubeless'dir, henüz literatürde lastiği patlayıpta kaza yapmış 600RR sürücüsü bu çocuktan başka yok.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)