17 yaşındayım race motor almak istiyorum bilginize ihtiyacım var
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
morrigan adlı üyeden alıntı
"Ördek yeşili" sihirli kelime, mavileri daha yavaşmış ondandır.
Mavileri bedava veriyolardı hatun arabası diye.
Reklamlar
-
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Adam alıyor suruyor abi ben 21 yasındayım arkadas bı hyosung alana kadar bır tarafım cıktı.
Sendekı baba bende olacaktı varya yarın hayabusa aldırırıdım.Ama sen yenede sansını fazla zorlama derim bıraz daha duşuk hyosung 250 r felan kullan alma ımkanınınız var sanırım sen deyıl motoru baban alıyor. Ha yok ben 1000 rr ıstıyorum dersen allah akıl fikir versın gardaş
o kazadan sonra daha yüksekte gözüm yok abi ama hyosung 250 r ye bakarım
-
berkant16 adlı üyeden alıntı
dalga geçmeyin çünkü ben sizin gibi yüksek sürat yapmıyorum çünkü kendime güvenmiyorum sade okula gidip gelirken kullanıyorum ara sıra da kısa mesafe kullanıyorum ehliyetimde var mart'ta 18 oluom(benzin koymaya paranız yoksa motoru sehpa süsü olarakmı kullanıosun
)
o Sehpa süsünü
dedikya git hayabusa al
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
anlaşılan para şımartmış seni yawrucagım... sen nie bize soruyosun ki biz ister süs ister altımıza eşşek yapar bineriz nasıl olsa para senden çıkmıcakmış git ne alıyosan al
allahım ya valla zenginin derdi bizi gerdi anasını satim bırakın sunuya ne yaparsa yapsın...
-
berkant bi resim eklesene ..inanmayanlar cok ona göre
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
13 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu 600 cc binip hatta yarış bile yapıyor , bu kardeşimizin ondan neyi eksik olabilir sizce ?
-
berkant16 adlı üyeden alıntı
o kazadan sonra daha yüksekte gözüm yok abi ama hyosung 250 r ye bakarım
arkadaşım eğer 600rr kullandıysan bilmen gerekli
kontağı taktığında kaçtan geriye sayıyor ? ve sakin kullanımda çalışma sıcaklığı kaç derece ? bunları söyle bende inanmaya başlayayım
Yeni yine yeniden
-
ilgilenmeyeceğim moralim bozuluyo
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
avkan65 adlı üyeden alıntı
13 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu 600 cc binip hatta yarış bile yapıyor , bu kardeşimizin ondan neyi eksik olabilir sizce ?
Bahsettiğin kişinin forumda açtığı başlık eksik.
Şimdi Toprak gelipte buraya hangi SS'i alayım diye başlık açar demiyceksin heralde?
Ayrıca yarış diyorsunuz yani pist, trafik değil.
-
zamisli adlı üyeden alıntı
berkant bi resim eklesene ..inanmayanlar cok ona göre
nerden eklendiğini bilsem eklicemde ben yardım istiom onlar eğlence sonra zengininin derdi germişmiş
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
şimdiye kadar okudugum en mantıklı yorum
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
ilgilenmeyeceğim moralim bozuluyo
neden ilgilenmıyorsunuz onu merak ediyorum cocuk o yasta o motora biniyor diye mı milletın parası sizi ilgilendırmez arkadaşlar
okuyorum başlıgı dikkat edıyorum herkeste bi dalga havası gercek manada bi onerisi olan cocugu uyaran yok cocugu siteden sogutup sonra bi motor alır ve kaza yaparsa allah korusun vebali ustunuze kalır arkadaşlar guzelce uyarsın birisi sonra gırgır samata yapın bence neden sen uyarmıyorsun dersen benımde yasım kucuk sizlere gore kaileye almayabilirsiniz hemde benden tecrubeli arkadaşlarım var
saygılar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
aYe adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin kişinin forumda açtığı başlık eksik.
Şimdi Toprak gelipte buraya hangi SS'i alayım diye başlık açar demiyceksin heralde?
Ayrıca yarış diyorsunuz yani pist, trafik değil.
Ne fark eder sizce
sizin kıstas yaptığınız pist ve trafik mantalitesine bakarsak
13 ile 17 yaş arasında da fark var
-
daha ilk okula giden çocuk abartısı xt 660 kullanıyor. ha diyeceksiniz şimdi ''hadi len''
ama gerçekten. babası kuryeci. babasının da xt 660 ı var. babası arkada oturuyor. çocuğun boyu vites değiştirmeye yetmiyorç babası ayağı ile vites büyütüp küçültürü. valla çocuk gayet te güzel kullanıyordu.
bu arkdaş ta kullanız kullanamaz mı?
adamın parası var uzun zamandır motora biniyor olmaz mı?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
fatihsevim adlı üyeden alıntı
şimdiye kadar okudugum en mantıklı yorum
mersi ,zevkler ,renkler ve tercihler tartışılmaz
-
2 saattir foto yüklemeye çalışıorum ama kabul etmiyo mesaj felan diyo
-
http://imageshack.us/
adresine gir. fotoyu upload et.
sonra sana link verecek. onu buaraya az. biz bakarız
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
fatihsevim adlı üyeden alıntı
neden ilgilenmıyorsunuz onu merak ediyorum cocuk o yasta o motora biniyor diye mı milletın parası sizi ilgilendırmez arkadaşlar
motor tavsiyesi isteyen biri yaşını belirtme ihtiyacı hisseder mi?
-
Berkantcim motorun fotografini koyman hic bir sey ifade etmiyor aslinda, bakma burdaki herkez guluyor egleniyor dostca takiliyor, art niyet yok. Fakat sen bugun 600rr ile resim koyarsin yarin da gazeteden senin motor ile olum haberini ben koyarim bu siteye. 17 yasinda bir gencin 600 rr kulanmasi icin 13 hadi bilemedin 14 yasindan beri motocross yada carting gibi bir spor ile ciddi ilgilenip daha sonra bilincli ve egitimli olarak boyle bir makinaya gecmis olmasi gerekli. Yazma seklinden zaten oyle biri olmadigini dusunuyorum. Burda senin kimse maddi imkanlarini kendi cenelerini yormak icin kullanmiyor, 600RR dedigin motor o kadar ulasilmiyacak bir motor degil. Ama isin icinde cidden ters bir durum var. Yasin ve sahip oldugun motor ve sahip olmak icin bize gecmis te gosterdigin referans.
Gecmisi sorgulayamiyacagim ama Ehliyetini aldigin zaman cbr 125 honda motoru sana oneririm. 17 yasindaki bir genc red bull icmis icmemis hic fark etmez, adrelin 24 saat zirvededir. 500cc + bir motorun ustunde akli basinda kararlar alacagindan cidden suphe duyuyorum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
motor tavsiyesi isteyen biri yaşını belirtme ihtiyacı hisseder mi?
hisseder yada hissetmez o kendı bilecegı iştir burda bi konu var yorum yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz yazamayacam moralim bozuldu diye bi yorumu ilk defa goruyorum
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Berkantcim motorun fotografini koyman hic bir sey ifade etmiyor aslinda, bakma burdaki herkez guluyor egleniyor dostca takiliyor, art niyet yok. Fakat sen bugun 600rr ile resim koyarsin yarin da gazeteden senin motor ile olum haberini ben koyarim bu siteye. 17 yasinda bir gencin 600 rr kulanmasi icin 13 hadi bilemedin 14 yasindan beri motocross yada carting gibi bir spor ile ciddi ilgilenip daha sonra bilincli ve egitimli olarak boyle bir makinaya gecmis olmasi gerekli. Yazma seklinden zaten oyle biri olmadigini dusunuyorum. Burda senin kimse maddi imkanlarini kendi cenelerini yormak icin kullanmiyor, 600RR dedigin motor o kadar ulasilmiyacak bir motor degil. Ama isin icinde cidden ters bir durum var. Yasin ve sahip oldugun motor ve sahip olmak icin bize gecmis te gosterdigin referans.
Gecmisi sorgulayamiyacagim ama Ehliyetini aldigin zaman cbr 125 honda motoru sana oneririm. 17 yasindaki bir genc red bull icmis icmemis hic fark etmez, adrelin 24 saat zirvededir. 500cc + bir motorun ustunde akli basinda kararlar alacagindan cidden suphe duyuyorum.
beklediğim bilgilendirme sagolun
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler