süper yaw
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 ----------
ben ilk sayfalarda ne yazdım? bak 17. sayfa olmuş, bu tür konulara mt nin zaafı var adam bi sinyal atış gidiyor sonra o kuyudan çıkaran varsa çıkarıyor taşı..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
olum bende snle yasıtm ama gıdıpte hayabusa almıyom... babama soylesem dırek al vur kendı der adam 600 kesmemıs daha sağlam motor ıstıyo... sn gıt hayabusa 1300 al anca keser 20 yasında ıse F35 al 2000 yaklasık hızı var xD
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:51 ----------
Önerırım tabı canım... Yamaha R6 1000 rr --Suzıkı Hayabusa 1300 al bın gor nasılmıs 400 vurdurursn artk xD
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Çok konuşulmuş çok tartışılmış hatta konunun reyting rekorları kırmış ama seni yetişkin aklı başında birisi faz ederek önereceğim 3 makine olacak.
1. Ninja Kawasaki 250
2. Hyosung GT 250 R
3. 600 RR devam
tercih senin...
Sex Speed Money...
İlk başta ürkütücü geliyor ama şöylede bir konu var."Ağaç yaşken eğilir"Niye bizim ülkemizde motor sporları yerlerde sürünüyor?Çünkü Ağacı odunken eğmeye çalışıyoruz.Bi adam 25 yaşından sonra race motor kullanmaya başlarsa ondan sporcu olamaz sadece kullanıcı olur.Bu işin 10-12 yaşından itibaren aşılanması gerekiyor tabii uygun koşul eğitim,mekan v.s sağlandıktan sonra.Tüm motor sporları branşlarında aynı.Arkadaş 17 yaşında ama 190 boyunda ve 80-90 kilo olabilir.Sitedeki race kullanıcılarından ebat olarak birçoğunun 2 katıda olabilir.Ayrıca genç vucut eğitime çok daha açık ve 30 yaşında race kullanmaya başlayan birine göre çok daha fazla yetenekli/becerikli olabilir.Aslında demek istediğim yetenek belli bir yaştan sonra keşfedilmeye çalışılırsa sonuç başarısızlık olur.Yazdıklarımı konu ile nekadar alakalı bilmiyorum ama motorsporları ile uğraşanlar daha iyi yorumluyacaklardır.
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
UCANLAZ,
konu 17 yaşındaki kişinin race almak istemesi ve trafikte kullanması, yazısını dikkatli okursan göreceksin.
ehliyeti olmayan kişinin trafikte motora binmesi çok yanlış
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
memleketımde cıdden iş ekonomık kıriz varmış şimdi bunu daha net gördüm
@aSuBaYaH
Buna ek olarak yaşının da küçük olduğunu bile bile 600cc motor almak isteyişine tepki gösterilmesin diye de 600cc deneyimim var da diyor. Tamamen komedi bunlar yaa.. Deneyimi duran motor üstünde oturmak sanıyor herhalde bunlar.. Diyorum ya, 1 sene foruma giremedim, hiçbir şey değişmemiş..UCANLAZ, konu 17 yaşındaki kişinin race almak istemesi ve trafikte kullanması, yazısını dikkatli okursan göreceksin. ehliyeti olmayan kişinin trafikte motora binmesi çok yanlış
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
evt doğru diyorsun , motosikletin atası bisiklettir ve çok da faydalı bir spordur . yağ yakımını hızlandırır , düzgün bir fiziğin olur . kemiklerin güçlenir , stres atarsın , karın kol bacak sırt kaslarını aynı anda çalıştırırsın . yanında bir de motosiklet olsa fena olmaz hani : )
Ben de hasetin, kıskançlığın ve zengin düşmanlığının ne boyutlarda olduğunu fark ettim.
Sağolasın Berkant kardeş.
Not: Honda motora binmesen de Honda eğitimine bir git. Pırıl pırıl olursun.
yuh.... Topic rekor kırmış... Ne kadar meraklıyız yazmaya... Hele ki genç biri race binicem diyince... Site olarak karşıyızdır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)