Yaptığınız yorumlar gerçekten amacını aşmış görünüyor.
Parası varsa alır kime ne? Konuya biraz geniş bakınca kedi - ciğer gibi duruyor.
Alma diyecekseniz de uslup diye bir şey var. Biri gt250r al demiş, çocuk da gayet güzel şekilde teşekkür etmiş. 1000rr la r6yla başlayanlar dalga geçince daha da komik oluyor.
Ben de ilkokuldayken trafikte BMW kullanıyordum ortalığın tozunu attırıyordum. Doğru yanlış tartışılır. Hatta tartışılmaz yanlış kabul. Ama olur mu olur...
Adamın babası zenginmiş (ki öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki Veyron alıyor) almış. Gerçekten akıllı uslu birine o yaşta da 600rr verilebilir.
Misal yeğenimde 125 cc bir motor vardı ufak olduğu için fazla çambazlığa kalkışıyordu bir anlaşma ile Dragstar kullandı bir süre adam gibi kullanacağım dedi ve gerçekten hem kendisi hem de insanlık için çok daha hayırlı oldu. Sonra kesmedi yine 125 e döndü ve yüreğimiz ağzımızda. Keşke dragstara devam etseydi.
Anlayacağınız yüksek süratlere çıkmayacaksanız 600RR 125 lik seri bir motordan çok daha güvenli.
Ayrıca tecrübeli de olabilir 17 yaşında bir insan. Ehliyeti de varsa yasal bir engel de yok. Öyle bir üslup kullanmışsınız ki savunmak zorunda bırakıyorsunuz insanı.
Ayıp yahu 17 yaşındaki şu çocuğa bakıyorum bir de koca koca adamların yaptığı yorumlara....
Bence birilerinden daha fazla hak ediyor olabilir bazı şeyleri.
Son olarak Berkant'cığım, bence sadece görüntü ve kısa mesafe amaçlıysa tercihin paran da varsa sakın arkana bakma doğru bir Aprilia RS 125 al. ;)
Hız yapmayacağım demişsin seni fazla fazla keser o. 160 iyi midir senin için?
Al bak şekli de var ayıptır söylemesi. Senin yerinde olsam hiç düşünmem alırım...
Bu arada 125 deyince aklına CBR125 R125 falan gelmesin. Yanlış hatırlamıyorsam bu motor fabrika çıkışı 28 ufak tefek modifikasyonlarla çok beygir olabiliyor.
Hem 2 zamanlı imza gibidir sesinden tanırlar bir kilometre ilerden. ;)