gürkan abi,
delik deşik olduk heee,
konuyu açan arkadaşımıza sesleniyorum, 600 cc race alabilirsin, dikkat et delerler
Dostum kusura bakma, biz nasılsa herkez bizi tanıyor diye başlığın seviyesine uygun muhabbet edip eğleniyorduki, Nemrut çok yakın arkadaşım hatta yaşça benden küçük olmasına rağmen bana motosiklet sürmeyi öğreten kişilerden biridir.
Dost olduğumuzu bilmeyen birinin olacağını düşünmemiştim bu yüzden özür dilerim benim düşüncesizliğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------
Şakşaka devam.
ben bu konuda yazılan çizilen herşeye rağmen buradaki tüm arkadaşlara sevgilerimi saygılarımı iletiyorum ,bu sitede tanıştığım ve güzel dostluklara kucak açmış olduğumuz arkadaşlara, daha nice arkadaşların eklenmesi dileğiyle ...
''Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur''
Montaigne
racer2000, Curve, OGLUMVE BEN, fatihsevim, aSuBaYaH, edii, muratcan7, avkan65, eric_cartman, anilxx92, askon, KyCd, TranQ, skyblade, sinanferah05, grognard, kanucan, Nemrut, captain79
masallah masallah ...allah artısın....
5 tane uye olmayan var...
[QUOTE=aYe;1955041]Dostum kusura bakma, biz nasılsa herkez bizi tanıyor diye başlığın seviyesine uygun muhabbet edip eğleniyorduki, Nemrut çok yakın arkadaşım hatta yaşça benden küçük olmasına rağmen bana motosiklet sürmeyi öğreten kişilerden biridir.
Dost olduğumuzu bilmeyen birinin olacağını düşünmemiştim bu yüzden özür dilerim benim düşüncesizliğim.[COLOR="Silver"]
abi sen ciddi misin ya ben de amma keklendim iki saattir çocuğa içimden sövüyorum ne terbiyesiz çocuk kaç yaşında adamla nasıl konuşuyo diye
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
[QUOTE=aYe;1955041]Dostum kusura bakma, biz nasılsa herkez bizi tanıyor diye başlığın seviyesine uygun muhabbet edip eğleniyorduki, Nemrut çok yakın arkadaşım hatta yaşça benden küçük olmasına rağmen bana motosiklet sürmeyi öğreten kişilerden biridir.
Dost olduğumuzu bilmeyen birinin olacağını düşünmemiştim bu yüzden özür dilerim benim düşüncesizliğim.[COLOR="Silver"]
abi sen ciddi misin ya fena keklendim ben de çocuğa bak ne terbiyesiz nasıl konuşuyo kaç yaşında adamla diye sövüyodum içimden
ooooof of saflık başa bela vallahi inandım kim la bu nemrut diyodum içimden biraz sövdüm kardeş hakkını helal
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, smtbhtyr, aSuBaYaH+, DOOM46, aYe, CBA, ermanay, captain79, room, fatihsevim, Kolonya, avkan65, muratcan7, eric_cartman, anilxx92, askon, KyCd, TranQ, grognard
valla akşam vakti canım sıkılıyordu; bayaa bi güldüm...
iyik varsınız yaaa... MT'yi bu yüzden seviyorum...
devam... devam...
yaw beşiktaş bu hafta kimle oynuyo?
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
16 yaşında 600 rr baya hızlı çıkmş eleman..
[B][COLOR="Blue"]AŞK BİR SABUNSA KÖPÜRT BENİ PAKİZEE :queen:[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)