ben kendi adıma yorumumu yapayım, bu konu ile ilgili daha önceden bir konuda kişiler bir takım yorumlar yapmıştı kimisi 50.000 ömür biçti kimisi 30000 inde perte çıkardı SS leri
bana göre ene önemlisi motoru limitlerinin üstünde zorlamamak ,bazıları bunu red line diye adlandırıyor ancak zor bir anda kaldığında kısa süreliğine gaz saatinde red line görmek cart diye motoru bitirmez ,bunu alışkanlık haline getirip motoru her vites aralığında limitlere kadar gaz açmak yıpratır bence ,motorun veriği gücün imkanları içersinde süratli gitmekte bitirmez motoru ,sormuş olduğun soruya cevap vermek zor ,motor 40 bininde 50 bininde olsa dahi onun ne kadar yıprandığını ya çok iyi bir motor ustası bilir ya da yıllarca bilinçli kullanmış bir motor sürücüsü ciğerinden gelen sesten anlayabilir, eski bir makinede yürüyen aksamın diriliğide önemlidir bence,
son olarak şunu söyleyebilirim SS kullanıcıları ya model yükseltmesi gerektiğinden dolayı ,ya da tarz değişikliği nedeni ile 0 dan aldığı bir SS i 80.000 -100.000 km lere kadar pek kullanmaz dolayısıyla bu soruya ciddi bir rakam söylemek mümkün değil ama benim tahminimce temiz bir kullanımla birlikte zamanında yapılan bakımlarla 100.000 km altında hiç bir şey olmaz bence heleki günümüzün teknolojisinde
ben şimdi sorunu bir daha incelediğimde yanlış anladığımı gördüm sorunu neyse başka bir konuyada el atmış olduk bu arada
senin soruna gelince cevap vermek çok zor ne desek yanıltıcı olur bence
çünkü şu km bu km dersek ,neye göre diyen olacaktır