Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021

2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?

REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Nemrut
    köprünün altından çok sular aktı. şu anda 600cc'im olsa pistte seni bu armut şeklindeki teknigimle geçerim.
    Ben senin pozisyonuna isim vermedim, sen "benim armut şeklinde pozisyonum var" diyorsan onu bilemem İkinci sene ne değişti anlamadım? Yine armuttun Çoğu yarışa uyuyup yetişemediğin için elimde 2008 senesinin fotoğrafları olmayabilir ama yine bakarım arşive, başka armut fotosu varsa koyarım Sen önce bir 600cc makine bul, piste gidip bir ısın, sonra her turda yaptığın en iyi süreyi söyle bana, eğer benden iyi süre yapabiliyorsan zaten elini sıkarım, yapamıyorsan da sana 1 kg armut alırım pistte yersin 600cc ile yarışmak 125cc ile yarışmaya benzemez...
    bu lafımın üstüne şanzıman kapagını sürttügün fotoyu koy. ama nasıl sürttügünü de soyle.
    O fotoyu herkes ezberledi zaten, şanzıman kapağı yere neden sürter sence? O yarıştan sonra lastiğin üzerindeki izleri inceleseydin anlardın neden sürttüğünü? Şanzıman kapağını geç, peglerin sürtmesi neden sence? Bir tek ben mi sürtüyorum pegleri? O sene sponsorum olmadığından yarış ayaklığı alamamıştım, yarış ayaklığı aldıktan sonra da sürtmedim hiçbir yerimi. Senin ne kadar yatırdığını fotoğraflardan görüyoruz zaten açıklama yapmana gerek yok. Amacım rezil etmek olsaydı, çok daha sağlam fotolar var bende merak etme Sana da fazla yüklenmeye gelmiyor, şanzıman dağıtacaksın
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    hala armut gibi pozisyonum var. bu işin sırrı bunda. öyle kenny roberts özentisi değiliz arkadaşım biz . seni bu armut pozisyonumla piste gömecem

sen de pocketbike ile ilgili bayagı rezil foto ve videolar var. ileri de şantaj yapabilme ihtimalin oldugundan seninle piste çıkmayacagım. çıksam da söz sana geçilecegim muhahah.
    Şanzıman kapağını geç
    niye geçeyim canım insanlar bir düşünsün, şanzıman kapagı niye sürter. düşünemeyen de denesin
    Bir tek ben mi sürtüyorum pegleri?
    ben de sürtüyorum

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Konuyu baştan sona okudum. Çok yararlı bilgiler paylaşılmış... Umarım benim gibi diğer arkadaşlarda okuyup bilgi sahibi olabilirler

Konu güzel, paylaşılanlar yararlı... Bu yüzden konuyu hortlatma gereği duydum

Murat abimin mesajlarını gördüm. Tekrardan Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun murat abim...
    Felon bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Barkin bu konu hakkında yorum yapmıştı son canlı yayında çıkan cevap kurtlar tilkiler sincaplar cakallar vb kemirgen uyanık lakaplı tamirci ler sizleri bekler diyor
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkin bu konu hakkında yorum yapmıştı son canlı yayında çıkan cevap kurtlar tilkiler sincaplar cakallar vb kemirgen uyanık lakaplı tamirci ler sizleri bekler diyor
    Konu içerisinde yorumları var zaten GKN-BARKIN-AYE-HOCA vs vs bir çok değerli üye bilgilendirmelerde bulunmuş.

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Bırakın ekmeğinin yenmesini bizim ülkede bir çoğu racing makinanın cenaze namazı bile kılınmıştır.
    Neden diyecek olursanız bu tarz makina alanların çoğu devamlı redline gezip tek teker-stoppie yapıyorlar.Anahtar değmesin diye motoru bile açmıyorlar.Hal böyle olunca çoğunun cenaze namazı kılınmış oluyor.
    Kimiside var daha km dolmadan yağını değiştiren parçasını orjinali ile değiştiren motora yağmur çamurda bile binmeyen pimpirikli kişiler.Hah işte motor alınacaksa bu kişilerden alınmalı...

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı skystar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın ekmeğinin yenmesini bizim ülkede bir çoğu racing makinanın cenaze namazı bile kılınmıştır.
    Neden diyecek olursanız bu tarz makina alanların çoğu devamlı redline gezip tek teker-stoppie yapıyorlar.Anahtar değmesin diye motoru bile açmıyorlar.Hal böyle olunca çoğunun cenaze namazı kılınmış oluyor.
    Kimiside var daha km dolmadan yağını değiştiren parçasını orjinali ile değiştiren motora yağmur çamurda bile binmeyen pimpirikli kişiler.Hah işte motor alınacaksa bu kişilerden alınmalı...
    Konunun ilk mesajlarında bahsettiğiniz kişiler motorlarını paylaşmış... 10-15 yaşlarındaki motorlar sıfırı andırmayacak kadar temiz duruyorlar... Hayran olmamak elde değil Özellikle sarı 600f paylaşılmış. 2001 olması lazım sanırım.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Paylaşım tarihî onlar da turşu olmuştur artık 600 f mi kaldı parmakla sayarsin temizlerini
    www.erkakurye.com

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    90 model, 2003ten bu yana ben 8. sahibiymişim,96 gümrük girişli fj1200.karbüratör temizliği/filtre kazanı temizliği/akü/ön lastik/devillerden kurtulup 2000 model hayabusa egzosuna dönüş/zincir dişli/fren ve debriyaj sıvıları/debriyaj merkezi ve alt merkez temizliğinden başka bir masrafımız olmadı.rutin bakım harici.

1000-1250tl gibi bir masraf yaptım toplamda ve daha nicelerini tarihe gömecek haldeydi.

buda 14 yaşında racing makine.40 küsür binde.bunada lastikten başka masraf yapmadım.pintilikten değil şuan masrafı olmadığından.şimdi yola çıksam "kadranda" 350-360 görebiliyor.herşey düzde hız yapmaktan ibaret değil ama sıkıntı yok para harcanması gereken

diyeceğim,makine bu sonuçta,bakımları tam olsun,ömrü belli parçalar ölü vaziyette üstünde iş yapmaya çalışmasın yeter.
    ilk koyduğum fj'nin amerikada motor açmadan 275.000 mil örnekleri vardı.60.000 milde debriyajım bitti diyene nasıl başardın yazmışlardı.gidon amortisörü takan birine "eğer fj de buna ihtiyacın varsa başka ciddi sıkıntıların var" gibi şeyler yazmışlar.

hayabusa keza.tr de 30binden yukarı motorun yüzüne bakılmıyor ama 30.000lerde daha yeni yeni ömrünün başında bir makine olduğunu düşünüyorum.100.000 ler 200.000ler nedirki.ilanda şuan hayabusa ve arayıp rektefiye edildimi?motor yapıldımı diye soruyorlar??? otto motorda 40.000 km ömür diye bir saçmalık mı olur???bakımsızı okadarda gitmez ama 150likler bile 70-80 bin motor yapmadan gidiyorken hayabusaya 40.000de motor yapıldımı diye sormak??komik geliyor

bir abimde şuan 93 r1100rs var,90-10 bin verseler satmaz heralde,kışın binmiyor yazın çıkıp 8-10bin çeviriyor.mart gibide bakımlarını yapıp bütün yazı geçiriyor.nasıl ölsün bu motor??
    tr_select bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Hey maaşallah. Bakımlı motor nasılda kendini belli ediyor
    initial-D bunu beğendi.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    90-10 yazmışım 9-10bin tl olacaktı.

@tr_select

ankaradan gelip alıcaz dediler.3000 km yi geçti diye gittim yağını değiştirdim,yağ filtresini değiştim,bmc filtre vardı onu temizlettim.

nasılsa satıyorum diye gözden çıkardığımda bile bakıyorum.bu şekilde bakılan motor bulunduğu zaman binilir.marka model farketmez

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ne aldığın değil , kimden aldığın önemli.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu baştan sona okudum. Çok yararlı bilgiler paylaşılmış... Umarım benim gibi diğer arkadaşlarda okuyup bilgi sahibi olabilirler

Konu güzel, paylaşılanlar yararlı... Bu yüzden konuyu hortlatma gereği duydum

Murat abimin mesajlarını gördüm. Tekrardan Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun murat abim...
    iyiki hortlatmışsın... gerçekten güzel bilgiler içeren bi başlıkmış...
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler