2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?
Reklamlar
-
18 Şubat 2010, 17:50
@Nemrut
köprünün altından çok sular aktı. şu anda 600cc'im olsa pistte seni bu armut şeklindeki teknigimle geçerim.
Ben senin pozisyonuna isim vermedim, sen "benim armut şeklinde pozisyonum var" diyorsan onu bilemem İkinci sene ne değişti anlamadım? Yine armuttun Çoğu yarışa uyuyup yetişemediğin için elimde 2008 senesinin fotoğrafları olmayabilir ama yine bakarım arşive, başka armut fotosu varsa koyarım Sen önce bir 600cc makine bul, piste gidip bir ısın, sonra her turda yaptığın en iyi süreyi söyle bana, eğer benden iyi süre yapabiliyorsan zaten elini sıkarım, yapamıyorsan da sana 1 kg armut alırım pistte yersin 600cc ile yarışmak 125cc ile yarışmaya benzemez...
bu lafımın üstüne şanzıman kapagını sürttügün fotoyu koy. ama nasıl sürttügünü de soyle.
O fotoyu herkes ezberledi zaten, şanzıman kapağı yere neden sürter sence? O yarıştan sonra lastiğin üzerindeki izleri inceleseydin anlardın neden sürttüğünü? Şanzıman kapağını geç, peglerin sürtmesi neden sence? Bir tek ben mi sürtüyorum pegleri? O sene sponsorum olmadığından yarış ayaklığı alamamıştım, yarış ayaklığı aldıktan sonra da sürtmedim hiçbir yerimi. Senin ne kadar yatırdığını fotoğraflardan görüyoruz zaten açıklama yapmana gerek yok. Amacım rezil etmek olsaydı, çok daha sağlam fotolar var bende merak etme Sana da fazla yüklenmeye gelmiyor, şanzıman dağıtacaksın
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
18 Şubat 2010, 20:52
-
01 Şubat 2014, 11:54
Konuyu baştan sona okudum. Çok yararlı bilgiler paylaşılmış... Umarım benim gibi diğer arkadaşlarda okuyup bilgi sahibi olabilirler
Konu güzel, paylaşılanlar yararlı... Bu yüzden konuyu hortlatma gereği duydum
Murat abimin mesajlarını gördüm. Tekrardan Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun murat abim...
-
01 Şubat 2014, 12:08
Barkin bu konu hakkında yorum yapmıştı son canlı yayında çıkan cevap kurtlar tilkiler sincaplar cakallar vb kemirgen uyanık lakaplı tamirci ler sizleri bekler diyor
-
01 Şubat 2014, 12:18
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Barkin bu konu hakkında yorum yapmıştı son canlı yayında çıkan cevap kurtlar tilkiler sincaplar cakallar vb kemirgen uyanık lakaplı tamirci ler sizleri bekler diyor
Konu içerisinde yorumları var zaten GKN-BARKIN-AYE-HOCA vs vs bir çok değerli üye bilgilendirmelerde bulunmuş.
-
01 Şubat 2014, 14:13
Bırakın ekmeğinin yenmesini bizim ülkede bir çoğu racing makinanın cenaze namazı bile kılınmıştır.
Neden diyecek olursanız bu tarz makina alanların çoğu devamlı redline gezip tek teker-stoppie yapıyorlar.Anahtar değmesin diye motoru bile açmıyorlar.Hal böyle olunca çoğunun cenaze namazı kılınmış oluyor.
Kimiside var daha km dolmadan yağını değiştiren parçasını orjinali ile değiştiren motora yağmur çamurda bile binmeyen pimpirikli kişiler.Hah işte motor alınacaksa bu kişilerden alınmalı...
-
01 Şubat 2014, 14:19
skystar adlı üyeden alıntı
Bırakın ekmeğinin yenmesini bizim ülkede bir çoğu racing makinanın cenaze namazı bile kılınmıştır.
Neden diyecek olursanız bu tarz makina alanların çoğu devamlı redline gezip tek teker-stoppie yapıyorlar.Anahtar değmesin diye motoru bile açmıyorlar.Hal böyle olunca çoğunun cenaze namazı kılınmış oluyor.
Kimiside var daha km dolmadan yağını değiştiren parçasını orjinali ile değiştiren motora yağmur çamurda bile binmeyen pimpirikli kişiler.Hah işte motor alınacaksa bu kişilerden alınmalı...
Konunun ilk mesajlarında bahsettiğiniz kişiler motorlarını paylaşmış... 10-15 yaşlarındaki motorlar sıfırı andırmayacak kadar temiz duruyorlar... Hayran olmamak elde değil Özellikle sarı 600f paylaşılmış. 2001 olması lazım sanırım.
-
01 Şubat 2014, 14:30
Paylaşım tarihî onlar da turşu olmuştur artık 600 f mi kaldı parmakla sayarsin temizlerini
-
01 Şubat 2014, 15:21
-
01 Şubat 2014, 15:25
Hey maaşallah. Bakımlı motor nasılda kendini belli ediyor
-
01 Şubat 2014, 15:31
90-10 yazmışım 9-10bin tl olacaktı.
@tr_select
ankaradan gelip alıcaz dediler.3000 km yi geçti diye gittim yağını değiştirdim,yağ filtresini değiştim,bmc filtre vardı onu temizlettim.
nasılsa satıyorum diye gözden çıkardığımda bile bakıyorum.bu şekilde bakılan motor bulunduğu zaman binilir.marka model farketmez
-
01 Şubat 2014, 15:42
Ne aldığın değil , kimden aldığın önemli.
-
01 Şubat 2014, 15:48
tr_select adlı üyeden alıntı
Konuyu baştan sona okudum. Çok yararlı bilgiler paylaşılmış... Umarım benim gibi diğer arkadaşlarda okuyup bilgi sahibi olabilirler
Konu güzel, paylaşılanlar yararlı... Bu yüzden konuyu hortlatma gereği duydum
Murat abimin mesajlarını gördüm. Tekrardan Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun murat abim...
iyiki hortlatmışsın... gerçekten güzel bilgiler içeren bi başlıkmış...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler